@CelsiusCoffeeRoastery üstad yarın kargolar çıktıktan sonra hangi aralıktaki siparişlerin çıktığını da yazabilir misiniz.
Hocam ne gerek var anlamadım eksta iş yüklemesek. Kargo planı yapılmış, kargoya verilince sms de gelecek...@CelsiusCoffeeRoastery üstad yarın kargolar çıktıktan sonra hangi aralıktaki siparişlerin çıktığını da yazabilir misiniz.
ahahahhshBütün Sivaslılar İstanbul'da değil mi zaten ya![]()
Hocam ne gerek var anlamadım eksta iş yüklemesek. Kargo planı yapılmış, kargoya verilince sms de gelecek...
Kimsenin kargo hakkında soru soracağını zannetmiyorum indirim kodu ve olanlardan sonra bence herkes susup uslu uslu kargosunu bekleyeceğini biliyordur ama dediğiniz de mantıklı tamamNasıl bir ekstra yük oluşuyormuş vie cümle yazmakla.. 6000-7000 nolu siparişler kargoya verilmiştir yazılacak forumdan hepsi bu. O smsler gelmezse kargoları y.içi kargo sisteme girmeyip şubede bekletirse tek tek soru gelecek bu sefer.. O zaman iş yükünü görün![]()
kodu girerken sormadık mı kargo hakkında soruyuKimsenin kargo hakkında soru soracağını zannetmiyorum indirim kodu ve olanlardan sonra bence herkes susup uslu uslu kargosunu bekleyeceğini biliyordur ama dediğiniz de mantıklı tamam![]()
Aman aman Adado ve El Paraisoda sorun yok dimiKayanza’ya da elveda dedik değerli dostlar![]()
Bu hızla giderse 1 haftası var gibi onların daAman aman Adado ve El Paraisoda sorun yok dimi
Tam girip sipariş vermek üzereyken bu mesajı görmek üzücü oldu...Kayanza’ya da elveda dedik değerli dostlar![]()
Çok özel bir kayanza değilse ararsanız baska kavurucularda bulabilirsiniz.Çok özel bir çekirdek değilTam girip sipariş vermek üzereyken bu mesajı görmek üzücü oldu...
Zaten Kayanza olmazsa olmazım değildi sadece tam niyetlenmişken bitmiş olması hem komik hem üzücü olduÇok özel bir kayanza değilse ararsanız baska kavurucularda bulabilirsiniz.Çok özel bir çekirdek değil
Toplu alımda her çekirdek Geisha değerindedirÇok özel bir kayanza değilse ararsanız baska kavurucularda bulabilirsiniz.Çok özel bir çekirdek değil
Üyelik yok zaten sitede.arkadaslar siteye uye olunmadan alisveris yapiliyor degil mi ? cunku uyelik acamadim ancak siparisimi verdim.shopier diye bir mail geldi..
Bu hızla giderse 1 haftası var gibi onların da![]()