• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@CelsiusCoffeeRoastery gönderdiğiniz kahveleri nasıl muhafaza edebilirim. Vakum aletim ya da bir ekipmanım bu hususta yok. 2 adet açılmamış 150gr lık paketim var. Bunları direk buzluğa koymamızda mahsur varmı yoksa bu açılmamış paketi önce bi buzdolabı poşetine koyup içindeki havayı boşaltıp buzluğa koysal daha iyi olurmu? Ama en nihayetinde buzluğa koymayı planlıyorum. Çünkü 1 ay içerisinde tüketemeyeceğimi düşünüyorum ramazan sebebi ile.

@CelsiusCoffeeRoastery gönderdiğiniz kahveleri nasıl muhafaza edebilirim. Vakum aletim ya da bir ekipmanım bu hususta yok. 2 adet açılmamış 150gr lık paketim var. Bunları direk buzluğa koymamızda mahsur varmı yoksa bu açılmamış paketi önce bi buzdolabı poşetine koyup içindeki havayı boşaltıp buzluğa koysal daha iyi olurmu? Ama en nihayetinde buzluğa koymayı planlıyorum. Çünkü 1 ay içerisinde tüketemeyeceğimi düşünüyorum ramazan sebebi ile.
Vakum yapmadan buzluğa koyarsanız buzluktaki nem sebebiyle kahveler muhtemelen içilmez hale gelecektir. Şahsi tavsiyem olabildiğince kendi paketinin havasını boşaltıp 45-50 günde tüketmek.

Seytan durtmeye basladi kavrum storyleri gordukce siparis veresim geliyor ama saklama kosulu ve mac 40-50 gunde tuketilmesinden dolayi siparis veremiyorum . Cok guzel kavrum stroyleri

Selamlar,

Bende 7493 sipariş numarası ile aranızdayım :love:

Tam siparişi onayladım ödeme yapıyordum, mesaj düştü şimdi 23:30 sürprizini bekliyorum. :)

Son düzenleme:
Alandayız :)
Havada biten Burundi Businde Honey'nin natürel işlenmiş hali ;

Geçen sene stoklarımızda ki yıkanmış Aponte'nin, Honey hali :)

Bu iki çekirdeğin kavrumu 20/04 tarihinde yapılacak olup kargoları 22/04 tarihinde yapılcaktır.

Şimdiden afiyetle..

7553 nolu siparişimi verdim, son anda Burundi Businde Naturali de sepete eklemiş oldum. Kahve stoğum yeterli olduğundan kargo için hiç acelem yok, şimdiden teşekkür ederim.
@CelsiusCoffeeRoastery

Son düzenleme:
Siz kavurun , ben vakumlarım. 🧊Ev kahve doldu. 😁

Ekli dosyalar

• EA6B42A4-D7F9-4D1B-930D-56ACF76F14B4.jpeg
    EA6B42A4-D7F9-4D1B-930D-56ACF76F14B4.jpeg
    216.1 KB · Görüntüleme: 126
  • 999D56B0-3B01-4477-90FC-53DA60D7AF0B.jpeg
    999D56B0-3B01-4477-90FC-53DA60D7AF0B.jpeg
    190.8 KB · Görüntüleme: 125
Alandayız :)
Havada biten Burundi Businde Honey'nin natürel işlenmiş hali ;

Geçen sene stoklarımızda ki yıkanmış Aponte'nin, Honey hali :)

Bu iki çekirdeğin kavrumu 20/04 tarihinde yapılacak olup kargoları 22/04 tarihinde yapılcaktır.

Şimdiden afiyetle..
Dukkandan al secenegini isaretleyerek ve onceki siparis numaramizi yazarak ekleme yapmamiz mumkun muydu..

Bende ilk önce Kolombiya Antioquia ı açayım dedim 3-4 kez frenchpress te demledim hep ekşi tad vardı. Sitedeki french press tarifine göre yapmıştım.Sorun ne olabilir?
bendede ayni sey oluyor 10 gunu gecti ama arkada hep bi eksilik var

Geri