Hayırlı olsun. Matruşka 7 50gr değil miydi?Hanemize hayırlı olsun.![]()
Merhabalar,Hayırlı olsun. Matruşka 7 50gr değil miydi?
@Niji Coffee Co. Nin bahsettiği gibi. Benim 50 gr ama 100 basılmış. Sorun yok.Hayırlı olsun. Matruşka 7 50gr değil miydi?
Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum@Niji Coffee Co. Nin bahsettiği gibi. Benim 50 gr ama 100 basılmış. Sorun yok.![]()
Alireza bey merhaba, 100gr görünce zamanında almadiğima daha da uzuldum! Bu arada agtron değer eklenmesini sevindim.Merhabalar,
Evet 50 gramdır. Bazı müşterilerimiz 2 adet aldılar ve 100 gr şeklinde paketleme yaptık.
Bununla beraber son etiketlerimizin basımında 100 gr olarak yanlış basılanlar olmuştu.
Yeni baskıyı bekleseydik eğer çoğu siparişimiz çok geç çıkacaktı. Bu yüzden 100 gram olarak yazılan etiketlerle eline geçen müşterilerimiz varsa eğer mazur görün.
Her şey hızlı bir şekilde elinize ulaşması içindir![]()
Yeni paketler çok şık olmuş.Yeni yılın ilk Kenyası: Azamia
Böyle güzel bir Kenya ile başlamak çok güzel. Kenya severler denesin. Şampiyonun aero reçetesine de bir göz atın.
Ekli dosyayı görüntüle 30976
Paketin arkasında tam sol üst kismi siyah basitmiş.Kavrum tarihleri nerede yazıyor acaba göremedim de ayrıyetten matruska #7 ve #8 için degass süresinide öğrenebilirsem güzel olur.Bunlar haricinde paketler çok tatlı sapasağlam ulaştı elime sadece dış paket baya ezilmiş okadar.Hediye kahve içinde teşekkürler@Niji Coffee Co.
Galiba yok çünkü ben sadece matruşka 7 aldım ve yine hediye geldiHediye kahve için sanırım sipariş tutar sınırı vardı. Bilsem sepeti geliştirirdim.![]()
O zaman canımız sağolsun.Galiba yok çünkü ben sadece matruşka 7 aldım ve yine hediye geldi
Hediye demişken konudan bağımsız baristatus kahvesinin yanında gelen hesiye kahve çok iyidiO zaman canımız sağolsun.![]()
Hediye gave mi varmışHediye kahve için sanırım sipariş tutar sınırı vardı. Bilsem sepeti geliştirirdim.![]()