• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Ekran Resmi 2024-01-08 11.42.46.png Aylık ankette size oy vermiştim, indirimi görünce mutlu oldum, teşekkürler :) İlk defa sizden alışveriş yapıyorum, merakla bekliyorum kahvelerin gelmesini :)

Hayırlı olsun. Matruşka 7 50gr değil miydi?
Merhabalar,
Evet 50 gramdır. Bazı müşterilerimiz 2 adet aldılar ve 100 gr şeklinde paketleme yaptık.😊
Bununla beraber son etiketlerimizin basımında 100 gr olarak yanlış basılanlar olmuştu.
Yeni baskıyı bekleseydik eğer çoğu siparişimiz çok geç çıkacaktı. Bu yüzden 100 gram olarak yazılan etiketlerle eline geçen müşterilerimiz varsa eğer mazur görün.
Her şey hızlı bir şekilde elinize ulaşması içindir🤍

Merhabalar,
Evet 50 gramdır. Bazı müşterilerimiz 2 adet aldılar ve 100 gr şeklinde paketleme yaptık.😊
Bununla beraber son etiketlerimizin basımında 100 gr olarak yanlış basılanlar olmuştu.
Yeni baskıyı bekleseydik eğer çoğu siparişimiz çok geç çıkacaktı. Bu yüzden 100 gram olarak yazılan etiketlerle eline geçen müşterilerimiz varsa eğer mazur görün.
Her şey hızlı bir şekilde elinize ulaşması içindir🤍
Alireza bey merhaba, 100gr görünce zamanında almadiğima daha da uzuldum! Bu arada agtron değer eklenmesini sevindim.

Yeni yılın ilk Kenyası: Azamia
Böyle güzel bir Kenya ile başlamak çok güzel. Kenya severler denesin. Şampiyonun aero reçetesine de bir göz atın.

IMG_5667.jpeg

Ben de geçen ayki stoğun sonuna gelirken ufak bir seçki hazırladım.Umarım bugün yetişir kargoya. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_1035.jpeg
    IMG_1035.jpeg
    53.6 KB · Görüntüleme: 169
Kavrum tarihleri nerede yazıyor acaba göremedim de ayrıyetten matruska #7 ve #8 için degass süresinide öğrenebilirsem güzel olur.Bunlar haricinde paketler çok tatlı sapasağlam ulaştı elime sadece dış paket baya ezilmiş okadar.Hediye kahve içinde teşekkürler :giggle: @Niji Coffee Co.

Son düzenleme:
@Niji Coffee Co. @KEVSERATMC , güzel pakleme ve hedyeniz için teşekkür etmek istedim. Ayrıca siz de denediğim göre üst seviye kaliteli valf ve paket kullanmişsiniz. Tam vakum pöşet gibi.

Ekli dosyalar

• 20240108_152655.jpg
    20240108_152655.jpg
    114.3 KB · Görüntüleme: 149
  • 20240108_153000.jpg
    20240108_153000.jpg
    109.6 KB · Görüntüleme: 136
Geri