• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

İnstagramdan yazmistim aslinda ama yogunluktan dolayi gozden kacmis olabilir o yuzden buradan da sormak istedim
Matruska #8 tabi ve gesha blend kahve anladigim kadariyla Bu iki ciftci samimi arkadaslar , bu durum kendi calismalari mi yoksa blend fikri sizden mi cikti Olayin bir hikayesi var midir , varsa ogrenmek isterim :)

Daha öncede dediğimiz gibi Matruşka tamamen deneyim üzerine bir seri. Matruşka #8 ise tamamen ayrı bir serüven olarak ortaya çıktı.

Yurtiçi pazarda çok görmeye alışkın olmadığımız şekilde, nitelikli premium bir blend hazırladık. Matruşka #8 için, iki farklı kolombiya çekirdeği ayrı ayrı kavurularak harmanlandı. Bir tanesi 88.5 puanlı geisha, diğeri 87 puanlı tabi variyetesinden. Biz bu harman ile iki kahvenin bir birini çok iyi bir şekilde tamamladığını düşünüyoruz. Seveceğinizi umuyoruz.

Daha önce şöyle bir açıklama vardı.

Hocam şunu yap da sen de rahat et gözümsün 😂

Yok hocam bende bu çoktan var kolay kolay kimseye tc vermem kimlik göstermem gerekmedikçe😅

Yok hocam bende bu çoktan var kolay kolay kimseye tc vermem kimlik göstermem gerekmedikçe😅

Beklenen Gargo maili geldi 🤣
Harika bir detaysiniz hocam minik bir bilinçlenme etkinliğine öncülük ettiniz o zaman diyelim 😂 Bu kargo işinin eski heyecanı yok en geç 3-5 gün içinde geliyor zaten butik kavurucular da çok ilgili.Nerede paramparca teslim edilen,içinden ürün alınan, ortalama 5 haftada gelen,posta kutusuna tepilen,kapıya bırakılan,balkona firlatilan,bazen de kaybolan eski Aliexpress gönderileri.😂

Harika bir detaysiniz hocam minik bir bilinçlenme etkinliğine öncülük ettiniz o zaman diyelim 😂 Bu kargo işinin eski heyecanı yok en geç 3-5 gün içinde geliyor zaten butik kavurucular da çok ilgili.Nerede paramparca teslim edilen,içinden ürün alınan, ortalama 5 haftada gelen,posta kutusuna tepilen,kapıya bırakılan,balkona firlatilan,bazen de kaybolan eski Aliexpress gönderileri.😂

Aliexpress bambaşkıydı ya garanti olsun diye 2 tane alırdım zaten 1 tane geliyordu hep😂

@selamet ’in elinde açılmamış 3 paket matruşka 7 gördüm 😱

@DtB

Yemek buldun ye, Dayak buldun kaç, Güzel kahve buldun stokla. Felsefem budur.

Matruşka 3 den sonra çıkan bütün serilerden stokladım. Hala aklıma geldikçe özlerim matruşka 3'ü. Matruşka 7 ve 8 çıkmış, birde üzerine %30 indirim yapmışlar, valla düşünmedim bile.

Afiyet olsun yarasın,işin şakası, parasını ödediğiniz bir üründe benim hakkım söz konusu değil zaten 😂 Siz helal edin siteye az girip çıkmıyoruz 😂

Geri