• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Fazlası zarar hocam neredeyse 2 3 haftadır 1 bardak çay içmedim bugün ilk defa çay demledim hatta sonrasında kahveden sonra öyle hoşuma gitti ki ikinciyi demledim kahve biyerden sonra bi bıkkınlık yapıyor çay iyi geldi uzun zaman sonra

Tekel dediğimiz rize çayıda biyerden sonra bayıyor en güzeli sri lanka çayı😁
Bizim evde bir senedir çaydanlık çoktan kapandı. Çocuklar ancak. Onlarada yavaş yavaş latte ile başladım dünden. Kahve tüketimi kontrollü olması lazım Her vücuda ayrı bir tepkisi var çünkü. Benim aylık tüketiminde iki kilo civarı gidiyor. Neyse konuyu çok saptırdık!

Niji ve adaşımdan alım isterim ama yıne benim kriter olan bir konu var oda 200 grlik paketleme. Geisha tüketicileri çok gele bilir ama banim 12 silender çift tubolu olan bireylere biraz geride kalir.
Sevgilerimle , Alireza

İndirim Oranı: %30
Kampanya Kodu: YeniYılŞahane
Son Katılım: 14 Ocak 2024
İşte beni yakan yorum! :ROFLMAO:
Tc istenmesi birtek benim mi dikkatimi çekti tam sepeti hazırladım kodu girdim tc istediğini görünce çıkıverdim daha önce hiçbir kavurucuda tc istenmesine şahit olmamıştım
Ben oldum! Calibre öyeliksız sipariş oluşturma. Belki ondan. Edit: Fatura içimiş!

Bizim evde bir senedir çaydanlık çoktan kapandı. Çocuklar ancak. Onlarada yavaş yavaş latte ile başladım dünden. Kahve tüketimi kontrollü olması lazım Her vücuda ayrı bir tepkisi var çünkü. Benim aylık tüketiminde iki kilo civarı gidiyor. Neyse konuyu çok saptırdık!

Niji ve adaşımdan alım isterim ama yıne benim kriter olan bir konu var oda 200 grlik paketleme. Geisha tüketicileri çok gele bilir ama banim 12 silender çift tubolu olan bireylere biraz geride kalir.

İşte beni yakan yorum! :ROFLMAO:

Ben oldum! Calibre öyeliksız sipariş oluşturma. Belki ondan. Edit: Fatura içimiş!

Ben hala çaya devam ya ikisinin yeri ayrı çayda güzel kahvede ama ikisini asla kıyaslamıyorum kahve biraz sinir yapabiliyor bende dediğiniz gibi her bünyede farklı etkileri var

Herkese merhabalar ,
Cafe Granja La Esperanza nın kavrumları biraz önce bitti , komple 50 paket olarak planlamıştık ve hepsi dün gece bitti.
Yine emin olmak için şu ana kadar cevap vermedim , yeniden sayım vs yapılsın diye .
Sevgilerimle , Alireza

@Niji Coffee Co. size 3 sorum olacak. Matruska 7 tekrar stoklara girecek mi? La Valentina'nın espressoda tat profili nasıl? Kenya deneme seti sitede yok. 3X100 şeklinde eklemeyi düşünüyor musunuz?
Merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
M7 bitti maalesef…
Honduras La Valentinanın tat profilini birazdan websiteye ekleyeceğim.
Kenya deneme seti için paket tedariğinde zorluk yaşıyoruz açıkçası , bunun için websiteden kaldırdık , ama yine akşama kadar kesinleştiririz .
Sevgilerimle, Alireza

1704371003593.png
Attınız zehirli oku #12045 ile ben de zehirlendim :) İndirimden sonra kargo limitinin altına inmesine rağmen kargonun hala ücretsiz olması da ayrıca çok güzel bir detay. İndirim için çok teşekkürler.

Kenya Ndraıni ve Sidrayı siparişi vermiştim.Kavrumlara zaten diyecek bir şey yok.Sıdra’yı başka kavurucudan da içmiştim gerçekten limonata gibi kahve ama rahatsız eden cinsten değil.Kenya da çok kompleks ama baharat tadı ön planda.Niji gönülleri fethetmeye devam ediyor:)

Matruşka bekliyordum uzun süredir. İndirim için teşekkürler :coffee:

@KEVSERATMC nispeten kenyalara mesafeli bir kahve sever olarak tatlı, klasik domatesimsi keskin kenyalardan uzak ne önerirsiniz? Kenya alırken malesef kırk kere düşünüyorum. İyi kenya çekirdeği bulmak zor.
İyi akşamlar,
Cevap vermeden önce üretimlerimizin hepsini yapıp ardından kontrollerini gerçekleştirmek istedik ve şimdi cupping bitti.:) Kenya Ndaroını kahve çekirdeğini öneririm. Hepsi birbirinden iyi ve karakteristik özelliklere sahipler. Ama sizlerin tat profiline yakın Ndaroını olacaktır. :)

Ekli dosyalar

• IMG_2230.jpeg
    IMG_2230.jpeg
    67.9 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba, ortalama ne kadar sürede kargoya veriyorsunuz? Yurtdışına gidecek bir arkadaşa da alacağım da, yetişeceğinden emin olmak istedim.
Merhabalar , yarın tüm siparişler kargoya verilecektir .

hangi şehirdesiniz ??

Geri