• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Tc istenmesi birtek benim mi dikkatimi çekti tam sepeti hazırladım kodu girdim tc istediğini görünce çıkıverdim daha önce hiçbir kavurucuda tc istenmesine şahit olmamıştı
İyi akşamlar,
T.C. İsteme nedeni fatura içindir. Faturanın kesilmesini istemiyorsanız eğer direk olarak “0 “ yazabilirsiniz😊
Sevgilerimler

İyi akşamlar,
T.C. İsteme nedeni fatura içindir. Faturanın kesilmesini istemiyorsanız eğer direk olarak “0 “ yazabilirsiniz😊
Sevgilerimler

Birden dokuza kadar yazıp rastgele sayılarla tamamlayıp yapmak aklıma geldi fakat sonradan ne kadar yasaldır dedim kendimce vazgeçtim

Madem öyle birşey var aldım sayın🥲

@KEVSERATMC nispeten kenyalara mesafeli bir kahve sever olarak tatlı, klasik domatesimsi keskin kenyalardan uzak ne önerirsiniz? Kenya alırken malesef kırk kere düşünüyorum. İyi kenya çekirdeği bulmak zor.

@Niji Coffee Co. size 3 sorum olacak. Matruska 7 tekrar stoklara girecek mi? La Valentina'nın espressoda tat profili nasıl? Kenya deneme seti sitede yok. 3X100 şeklinde eklemeyi düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:
Herkese merhabalar;

Öncelikle umarım 2024 çok güzel, bol kahveli ve sağlıklı bir yıl olur hepimiz için.

Bazılarınızın instagram'dan takip ettiği gibi 10 gündür yurtdışındaydım. Victoria Arduino'nun bütün espresso makineleri ve öğütücülerini incelediğim, eğitimini aldığım, bir çok kahve tedarikçisi ve kavurucu ile buluştuğum bir o kadar eğlenceli bir o kadar yoğun bir program oldu benim için. Bu süreçte bazı mesajlara hızlı cevap veremediysem, lütfen kusuruma bakmayın.

Tabi ki bu seyahatten siz kahve severler için boş dönmedim. Sizlere güzel haberlerim var. Fransa’dan yeni kahve çekirdekleri seçtim, ithalatı için çalışıyoruz. Ayrıca Ocak sonu için iki yeni matruşka daha seçkimize ekleyeceğiz. Bu kahvelerin detaylarını yakında sitemizde duyururuz, buradanda yazarız. Yine seyahat boyunca, sektör profesyonelleri ile, güzel sohbetlerim röportajlarım oldu. Bu kazanımları da sizlere aktacak bir proje planlıyorum.

2023 bizler için maalesef yıpratıcı oldu. 2024'e Niji ailesi olarak güzel bir başlangıç yapmak için uğraştık. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Aralık sonu yurtdışı seyahat planı çıkınca yılbaşı için bir indirim yapamamıştık. Forumda da kahvelerimizi denemek isteyen kahve severlerden gerek başlık altında gerekse özel olarak bir sürü mesaj alıyoruz. Bu duruma kayıtsız kalamadık, bir yıl başı kampanyası yapalım istedik.

Sizler için 14 Ocağa kadar tüm kahvelerimizde geçerli bir yıl başı indirim kodu paylaşıyoruz. Umarım yeni kahvelerimizi beğenirsiniz, ve bu kampanya sizleri mutlu eder.

Sevgilerimle , Alireza

İndirim Oranı: %30
Kampanya Kodu: YeniYılŞahane
Son Katılım: 14 Ocak 2024
Kod için teşekkürler

Geri