• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Merhaba @Niji Coffee Co. ben espresso çekirdeklerinizi merak ediyorum. Sitenizde üç adet seçenek var.

Murasaki blend %60 arabica %40 robusta sanırım. Bu çekirdekte kavrumlarınız çok koyu mu? İndirim kodu espresso çekirdeklerde geçerli midir? Blen haricinde espresso için hangi çekirdekleri öneririsiniz?

Teşekkürler.

Sürpriz oldu :) teşekkür ederim kupon olmasada alacaktım bu sabah ama nazik indirim için teşekkürler. İki paketlik ufak bi siparişle açılış yapalımti, tanışalım:)
Asıl biz teşekkür ederiz , kahveyle ilgili yorumlarınızı dört gözle bekliyorum :coffee:

sevgilerimle , Alireza

Merhaba @Niji Coffee Co. ben espresso çekirdeklerinizi merak ediyorum. Sitenizde üç adet seçenek var.

Murasaki blend %60 arabica %40 robusta sanırım. Bu çekirdekte kavrumlarınız çok koyu mu? İndirim kodu espresso çekirdeklerde geçerli midir? Blen haricinde espresso için hangi çekirdekleri öneririsiniz?

Teşekkürler.
Merhabalar Mehmet Ali bey , umarım iyisinizdir .

Websitemizde 3 farklı ESPRESSO BLEND bulunmaktadır .

İçerisindeki olan ARABİCA oranı 82 puanlı nitelikli kahvedir ve kullanmış olduğumuz ROBUSTA da aroma ve tat olarak FINE ROBUSTA kaliteye girer yani genel olarak robustalarda bulunan lastik , fenol , küf ve hayvansal aromalar bulunmamaktadır .

Kavrumu ise tüm espressolarımızın kavrum derecesi orta kavurmadır .

Size önerebileceğim SINGLE ORIGIN kahvelerden HONDURAS MONTE CHRISTO olacaktır ki asiditesi yüksek bir kahvedir . Eğer yüksek asiditeli kahveler seviyorsanız öneririm size .

maalesef kupon sadece MATRUŞKA SERİSİNE özel yapılmıştır :(

Ama en kısa zamanda tüm ürünlerimize ekstra bir indirim hazırlarız :coffee::coffee:

Sevgilerimle , Alireza

size hayır demek mümkün mü ? 🤝

indirim kodu oluşturduk , yarın 1 kg kavrulacaktır .

code : MS+1

keyifli demlemeler :coffee:
arkadaşlar her kese merhabalar ,

1 kg ilk indirim kuponumuz tükendi , hepinize keyifli demlemeler diliyoruz .

yeniden normal fiyata geri dondu Indonesia frinsa edun lot 3 .

kargolarınız bugun yola çıkacaktır .

reçeteler websitede mevcut , extra sevgili BURAK ATANIN IMMERSION methodunuda size websitede yazmaktayız .

V60 reçetesini bir hızlı çekim olarak NIJI COFFEE CO instagram sayfasında hikaye olarak paylaşıyoruz .

özellikle son döküş da dikkatli olmanızı öneriyoruz .

herkese keyifli demlemeler :coffee:

arkadaşlar her kese merhabalar ,

1 kg ilk indirim kuponumuz tükendi , hepinize keyifli demlemeler diliyoruz .

yeniden normal fiyata geri dondu Indonesia frinsa edun lot 3 .

kargolarınız bugun yola çıkacaktır .

reçeteler websitede mevcut , extra sevgili BURAK ATANIN IMMERSION methodunuda size websitede yazmaktayız .

V60 reçetesini bir hızlı çekim olarak NIJI COFFEE CO instagram sayfasında hikaye olarak paylaşıyoruz .

özellikle son döküş da dikkatli olmanızı öneriyoruz .

herkese keyifli demlemeler :coffee:
Serinin yeni kahvesi ne zaman eklenir bu haftasonuna yetişir mi en azından onu öğrenebilir miyim ? Her ne kadar sipariş süreci istediğim gibi geçmeyip tatmin olmasamda Frinsa Edun #3 kahvenizden memnun kaldığımı söylemek gerekir elinize sağlık

Serinin yeni kahvesi ne zaman eklenir bu haftasonuna yetişir mi en azından onu öğrenebilir miyim ? Her ne kadar sipariş süreci istediğim gibi geçmeyip tatmin olmasamda Frinsa Edun #3 kahvenizden memnun kaldığımı söylemek gerekir elinize sağlık
Merhabalar , umarım iyisinizdir .

öncelikle sipariş sureci sizin için iyi geçmediğinden dolayı üzgünüm .

emin olabilirsiniz ki bu sureci iyileştirmek adına çabalıyoruz .

yeni seriyi ise haftaya size sunmak istiyoruz , yaklaşık 20 gündür üzerine çalışıyoruz (( degassing ,en yüksek puan günleri , reçete vs )) .

umarım yeni serimizi de potansiyel olarak beğenirsiniz .

sevgilerimle , Alireza

Merhabalar , umarım iyisinizdir .

öncelikle sipariş sureci sizin için iyi geçmediğinden dolayı üzgünüm .

emin olabilirsiniz ki bu sureci iyileştirmek adına çabalıyoruz .

yeni seriyi ise haftaya size sunmak istiyoruz , yaklaşık 20 gündür üzerine çalışıyoruz (( degassing ,en yüksek puan günleri , reçete vs )) .

umarım yeni serimizi de potansiyel olarak beğenirsiniz .

sevgilerimle , Alireza
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim 🙏

Kevser hanımda ali de çok başarılılılar gece gündüz çalışıyolar ama henüz kahvelerini deneme şansım olmadı
bunu duymak gerçekten çok iyi geldi ,

cidden elimizden ne geliyorsa yapmaktayız . . . çok sağolun .

inşallah en kısa zamanda görüşürüz :coffee:🤝🤝

Matruşka serisi Endonezya kahvesini sitedeki orea tarifini kullanarak (1 klik üstüyle) cup dripper da demledim gerçekten hayran oldum.
Baştan sona muazzam çiçeksiliğe önce tereyağlı kurabiyemsi sonra kırmızı meyvemsi en sonda da şarabımsı tatlar eşlik etti ama çiçeksilik son yudumda kadar kendini gösteriyordu.
Bu kadar yoğun gövdeye beraber bu kadar kompleksliği aynı anda tatmamıştım hiç gerçekten hayran oldum

Dün ise don joaquin çekirdeğini tatma fırsatı buldum o da fiyatını hak eden güzel bir kahve. Matruşka 2 ile beraber sipariş etmeyi düşünüyorum.

Elinize sağlık.

Matruşka serisi sanırım içtiğim kahveler içinde bu kadar yoğun gövdeye bu kadar aroma sığdıran tek kahve olabilir. Fermante tatlar, ve bilmeden içtiğim halde hemen kendini belli eden anaerobic'in tadı yanı sıra tarife göre yaptığınızda gerçekten tarifte belirtilen Yüksek & Compleks Asidite, Yoğun Gövde ve Kadifemsi, Kalın ve Tatlı Aftertaste tadlarını alabliyorsunuz. Tadım notlarından en çok ben Narenciye tadını baskın buldum.

Niji ile ilk deneyimim ve böyle özgün kahveler getirmeye umarım devam ederler. Fiyat ve ilgi olarak da harikalar. Çok kavurmacı olsa da özel bağ kurduğum çok az kavurmacı var. Niji de onlar arasında yerini alıyor. Hiç denememiş olanlar için hem cep yakmayan hem de harika bir deneyim için : https://www.nijicoffeeco.net/product-page/matruşka-serisi-1
Sadece Orea değil v60 tarifleri de var!

Kahveler elime ulaştı hafta sonu denemek için can atıyorum paketi açtığımdaki kokusu çok güzeldi, hediye için yeniden çok teşekkürler @Niji Coffee Co.🤗😋

Ekli dosyalar

• 16626413977868472497387840894906.jpg
    16626413977868472497387840894906.jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 85
Kahvem elime ulasti öncelikle kahveler için çok teşekkürler ve elinize sağlık. Sonrasında Instagram üzerinden bilgi verdiğiniz ve kahveyi daha iyi taninmami sağladığınız için teşekkürler kahve çok güzel ve çok başarılı elinize sağlık ☺️.

Matruşka serisi Endonezya kahvesini sitedeki orea tarifini kullanarak (1 klik üstüyle) cup dripper da demledim gerçekten hayran oldum.
Baştan sona muazzam çiçeksiliğe önce tereyağlı kurabiyemsi sonra kırmızı meyvemsi en sonda da şarabımsı tatlar eşlik etti ama çiçeksilik son yudumda kadar kendini gösteriyordu.
Bu kadar yoğun gövdeye beraber bu kadar kompleksliği aynı anda tatmamıştım hiç gerçekten hayran oldum

Dün ise don joaquin çekirdeğini tatma fırsatı buldum o da fiyatını hak eden güzel bir kahve. Matruşka 2 ile beraber sipariş etmeyi düşünüyorum.

Elinize sağlık.
Merhabalar

oncelikle afiyet olsun , beğendiğinize sevindik :coffee:

aroma ve tat profile yazınıza gore tamamen doğru bir demleme yapmışsınız , tebrikler :love:

honduras don joaquin ise bir kaç gün içerisinde kahvenin potansieline gore hem degassing suresi hemde iki farklı reçete websiteye koyazılacaktır .

sevgilerimle :coffee::coffee:

Matruşka serisi sanırım içtiğim kahveler içinde bu kadar yoğun gövdeye bu kadar aroma sığdıran tek kahve olabilir. Fermante tatlar, ve bilmeden içtiğim halde hemen kendini belli eden anaerobic'in tadı yanı sıra tarife göre yaptığınızda gerçekten tarifte belirtilen Yüksek & Compleks Asidite, Yoğun Gövde ve Kadifemsi, Kalın ve Tatlı Aftertaste tadlarını alabliyorsunuz. Tadım notlarından en çok ben Narenciye tadını baskın buldum.

Niji ile ilk deneyimim ve böyle özgün kahveler getirmeye umarım devam ederler. Fiyat ve ilgi olarak da harikalar. Çok kavurmacı olsa da özel bağ kurduğum çok az kavurmacı var. Niji de onlar arasında yerini alıyor. Hiç denememiş olanlar için hem cep yakmayan hem de harika bir deneyim için : https://www.nijicoffeeco.net/product-page/matruşka-serisi-1
Sadece Orea değil v60 tarifleri de var!
bunları sizden duymak gerçekten çok iyi geldi !

öncelikle afiyet olsun ,

exotic kahveler 2023e kadar MATRYUSHKA SERİSİ olarak devam etmektedir , lütfen bizi bu projede yalnız bırakmayın ✨💥

sizi memnun ettiğimizden gerçekten çok sevindim , Gaziantep’te kapımız her zaman açık :coffee:

sevgilerimle

Kahveler elime ulaştı hafta sonu denemek için can atıyorum paketi açtığımdaki kokusu çok güzeldi, hediye için yeniden çok teşekkürler @Niji Coffee Co.🤗😋
şimdiden afiyet olsun , asıl biz teşekkür ederiz ! :coffee:

kahveler ile ilgili geri donuşunuzu dört gözle bekliyoruz .

özellikle CONGO KIVU 3 !

sevgilerimle

Geri