• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Kahvem elime ulasti öncelikle kahveler için çok teşekkürler ve elinize sağlık. Sonrasında Instagram üzerinden bilgi verdiğiniz ve kahveyi daha iyi taninmami sağladığınız için teşekkürler kahve çok güzel ve çok başarılı elinize sağlık ☺️.
Afiyet olsun efendim , her zaman kapımız açık ...

keyifli demlemeler :coffee:💥

Don joaquin espressoda da harika oldu herkese şiddetle tavsiye ediyorum hem filtrede hem espressoda fiyatından çok daha yüksek performans aldım.

Don joaquin espressoda da harika oldu herkese şiddetle tavsiye ediyorum hem filtrede hem espressoda fiyatından çok daha yüksek performans aldım.
afiyet olsun efendim , Don joaquin ANAEROBİC bir kahve olmasına rağmen çok dengeli bir kahve .
belli ki çiftlikde çok dikkatli bir şekilde fermentasiyon işlemleri yapılmış ve bunun için fermente tatları rahatsız etmiyor .
beğenmeniz için çok sevindim :love:
yeniden afiyet olsun :coffee:
Alireza

Sayın @Niji Coffee Co. merhaba, espresso çekirdek siparişi vereceğim ama ikilemde kaldım. Yüksek asitinden çok hoşlanmasam da espressoda çiçeksi notaları beğeniyorum. Cafelat Robot kullanıyorum ve demleme sıcaklığım pidli makinelere göre düşük kalıyor.

Haruki serisi ekipmanımı ve espressodaki tat tercihlerimi göz önüne aldığımda fazla asidik mi kalır? Matsuo daha doğru bir tercih mi olur? Bir kaç mesaj önce genel bir indirim kodundan bahsetmiştiniz, yakın bir dönemde olur mu ona göre sipariş vereyim diyordum.

Teşekkürler.

Sayın @Niji Coffee Co. merhaba, espresso çekirdek siparişi vereceğim ama ikilemde kaldım. Yüksek asitinden çok hoşlanmasam da espressoda çiçeksi notaları beğeniyorum. Cafelat Robot kullanıyorum ve demleme sıcaklığım pidli makinelere göre düşük kalıyor.

Haruki serisi ekipmanımı ve espressodaki tat tercihlerimi göz önüne aldığımda fazla asidik mi kalır? Matsuo daha doğru bir tercih mi olur? Bir kaç mesaj önce genel bir indirim kodundan bahsetmiştiniz, yakın bir dönemde olur mu ona göre sipariş vereyim diyordum.

Teşekkürler.
Merhabalar mehmetali bey

umarım iyisinizdir .

Haruki serisi çok dengeli bir espressodur , asiditesi aşırı yüksek değil ve keyifli , canlı bir asiditeye sahip .
govde olaral orta-yuksek
,
aftertaste kalın ve tatlı .

size mutlaka oneriyoruz :coffee:

kampanyayı dün toplantıda konuşduk , inşallah ekim ayında olacaktır .

sevgilerimle , Alireza

@Niji Coffee Co.

siz naptınız ? :) bu endonezya, açık ara içtiğim en iyi endonezya oldu. Bu yıl içtiklerim arasında ise genelde de ilk sıraları zorluyor.Ömer bey'in kahvelerini beklerken sizinlede tanışmış olmak için sipariş etmiştik eşimle, iyikide söylemişiz elinize sağlık bayıldık.
yalnız bu kahveyi demlemekte belli bir tecrübe gerektiriyor onu eklemek lazım. Yoksa acı yönleri ortaya çıkartarak diğer tonları ezmek mümkün.

Ben iyi şekilde notaları yakaladığım tarifide yazacağım.

Öğütüm : Timemore X Lite 10 Klik ( Evet mümkün olduğunca ince bir öğütüm)
Dripper : Origami M
Filtre Kağıdı : Cafec TH-1
Su : Topcam 92C
Oran : 1/18
Süre : 2:45

Demleme : 60 Ml ilk döküş ile 40 sn Degassing, 60 ML ikinci ve üçüncü döküşler.

Tadım Notlarımız : Öncelikle Bal ve Meyve Şarabı(hani şirincedekiler gibi) tatları daha ön planda iken, arkalarda bir meyve korosu kendisini hissettiriyor. Bitişte ise tropikal meyveler(Ananas,çarkıfelek meyvesi,siyah üzüm) baskınlaşıyor ve tatlılık ön plana çıkıyor. Gövdesi gayet dengeli üstelik.

Sabah gülümsemeyle işe gittik kahvenizle.
Elinize sağlık tekrar.

Nasıl bir kahve bu anlamadım cidden güzel bir Endonezya Kahvesi olmuş. İlk kokladiğimda buram buram narenciye ve mandalina tarzı bir koku karışımı aldım.Fincanin ortalarında bir noluya ya dedirtti kiraz ve şarap biz buradayız dediler😅 bitişi de aynı güzellikle şarap içtim çok teşekkürler @Niji Coffee Co. @aliriza 🤗
Not: Demleme için cidden teknik lazım demlerken biraz zorlandim😅

Öğütüm : 1zpresso Q2 (19 klik)
Dripper : Orea V3
Filtre Kağıdı : Kalita 185
Su : Kalabak 93
Oran : 1/16

Kongo Rugori Kivu için Orea reçetesi de alabilir miyim ?🤗

@Niji Coffee Co.

siz naptınız ? :) bu endonezya, açık ara içtiğim en iyi endonezya oldu. Bu yıl içtiklerim arasında ise genelde de ilk sıraları zorluyor.Ömer bey'in kahvelerini beklerken sizinlede tanışmış olmak için sipariş etmiştik eşimle, iyikide söylemişiz elinize sağlık bayıldık.
yalnız bu kahveyi demlemekte belli bir tecrübe gerektiriyor onu eklemek lazım. Yoksa acı yönleri ortaya çıkartarak diğer tonları ezmek mümkün.

Ben iyi şekilde notaları yakaladığım tarifide yazacağım.

Öğütüm : Timemore X Lite 10 Klik ( Evet mümkün olduğunca ince bir öğütüm)
Dripper : Origami M
Filtre Kağıdı : Cafec TH-1
Su : Topcam 92C
Oran : 1/18

Demleme : 60 Ml ilk döküş ile 40 sn Degassing, 60 ML ikinci ve üçüncü döküşler.

Tadım Notlarımız : Öncelikle Bal ve Meyve Şarabı(hani şirincedekiler gibi) tatları daha ön planda iken, arkalarda bir meyve korosu kendisini hissettiriyor. Bitişte ise tropikal meyveler(Ananas,çarkıfelek meyvesi,siyah üzüm) baskınlaşıyor ve tatlılık ön plana çıkıyor. Gövdesi gayet dengeli üstelik.

Sabah gülümsemeyle işe gittik kahvenizle.
Elinize sağlık tekrar.
Berhan bey merhabalar , nasılsınız ??

İndonesia Frinsa edun sizi mutlu ettiğinden çok sevindik . :love:

afiyet olsun efendim .:coffee:

çokda başarılı bir demleme olmuş, elinize sağlık . (y)

umarım Martryushka #2 de yeniden sizi mutlu eder .

sevgilerimle , Alirez

Nasıl bir kahve bu anlamadım cidden güzel bir Endonezya Kahvesi olmuş. İlk kokladiğimda buram buram narenciye ve mandalina tarzı bir koku karışımı aldım.Fincanin ortalarında bir noluya ya dedirtti kiraz ve şarap biz buradayız dediler😅 bitişi de aynı güzellikle şarap içtim çok teşekkürler @Niji Coffee Co. @aliriza 🤗

merhabalar melih bey , umarım iyisinizdir .

afiyet olsun efendim , beğendiğiniz için çok sevindim . :love:

OREA bu indonesianın tat ve aromalarını iyice ortaya çıkarıyor , özelikle yuksek bir extraction oranı seçtim ki farklı bir deneyim olsun . :coffee:

yeniden afiyet olsun .

tabikide , hemen iletiyorum .

KONGO RUGORI KIVU

OREA ÖZEL REÇETE

Öğütücü : COMANDANTE -40RED CLİX

Ketle : BREWİSTA - 93 DERECE

RATİO : 1*15

DOSE: 15 GR

EXTRACTİON : 21%

45 gr ön demleme 10 saniyede 40. saniyede 40 gr suyu 15 saniye içerisinde , 1:15 de 40 gr suyu 15 saniye içerisinde , 1:45 de 40 gr suyu 15 saniye içerisinde , 2:15 de 40 gr suyu 15 saniye içerisinde ve son 20 gr suyu 5 saniyede TEK\DÜZ şekilde döküyoruz .

**Ön demleme ve sonrasında su döküşünüzü yuvarlak şekilde dökün. son su döküşde ise tek/düz döküş olacak şekilde yapılacaktır. **

bitiş 2:45 saniye olacaktır.

afiyet olsun !

Firma: Niji Coffee Co.
Kahve: Indonesia-Frinsa Edun (Matryoshka Series1)
Kavurma Tarihi:24.08.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 2.36
Bu yıl içtiğin en iyi kahvelerden biri diyebilir.O kadar kompleks tadım geçişleri var ki yazmakta cidden zorluk yaşıyorum. Demlerken çiçeksi kokuların yanında ben çikolata da aldım.Şarap ve bal karışımı bir gövde eşiliğinde vişne daha sonra kiraz hafif soğumaya başlayınca narenciye tatlar özellikle mandalina ve turunç, sürekli tat geçişleri baskın hale gelen özellikle siyah üzüm, sonlara doğru tadım notlarında yazmasa da çikolata veya kakao tatlılığı derken harika bir deneyim yaşattı. Matryoshka serisinin ikincisini merak içinde bekliyorum.Niji ile ilk deneyimim böyle bir güzel çekidekte oldu.Emeğinize sağlık herşey mükemmeldi.Nasıl bir kahve bu yaa :)

Son düzenleme:
Belli, bunlar hep ctrl+c ye alınmış. Yoksa ezbere yazılacak laflar değil

Nietzsche yazmak gibi. Allahtan Niçe yazıp geçebiliyoruz, derdimizi anlıyorlar:)
ahahha paket yanımda bakarken bile yazamamışım arkadaş heyecandan bunlar hep :) Düzeltme yapayım bütün suç benim :D

ahahha paket yanımda bakarken bile yazamamışım arkadaş heyecandan bunlar hep :) Düzeltme yapayım bütün suç benim :D
İkisinin farklı olduğunu sen yazınca anladım. Bırak yazmayı, okuması bile zor hahah

Firma: Niji Coffee Co.
Kahve: Indonesia-Frinsa Edun (Matryoshka Series1)
Kavurma Tarihi:24.08.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 2.36
Bu yıl içtiğin en iyi kahvelerden biri diyebilir.O kadar kompleks tadım geçişleri var ki yazmakta cidden zorluk yaşıyorum. Demlerken çiçeksi kokuların yanında ben çikolata da aldım.Şarap ve bal karışımı bir gövde eşiliğinde vişne daha sonra kiraz hafif soğumaya başlayınca narenciye tatlar özellikle mandalina ve turunç, sürekli tat geçişleri baskın hale gelen özellikle siyah üzüm, sonlara doğru tadım notlarında yazmasa da çikolata veya kakao tatlılığı derken harika bir deneyim yaşattı. Matryoshka serisinin ikincisini merak içinde bekliyorum.Niji ile ilk deneyimim böyle bir güzel çekidekte oldu.Emeğinize sağlık herşey mükemmeldi.Nasıl bir kahve bu yaa :)
Merhabalar Erdi bey ,

Umarım iyisinizdir.

Yoğun bir festivalden sonra bugun geri dönüş yapabiliyorum . Lütfen maruz görün.

Afiyet bal şeker olsun efendim , şimdi yazarken MATRYUSHKA # 2 kahve çekirdeğini içiyorum ve eminim farklı bir deneyim olacak sizlere de .

Sevgilerimle , Alireza

Geri