• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Orea V2'me bayılıyorum. Aşığım kendisine. Benim için tek zorluğu kalita dışında filtre kullanamamam. Ama yine de bayılıyorum. Şimdi bu V3 nasıl alınmayacak?

Orea V2'me bayılıyorum. Aşığım kendisine. Benim için tek zorluğu kalita dışında filtre kullanamamam. Ama yine de bayılıyorum. Şimdi bu V3 nasıl alınmayacak?
Muhtemelen biliyorsunuzdur ama farkli filtreler icin soyle yontemler var:

V60 Filtresi katlama:

Trapezoid Filtre katlama:
https://brewmethods.com.au/alchengs-trapezoid-paper-filter-hack-to-fit-flat-bottom-drippers/

Uygun fiyata Murat Bey'e Negotiator da bastirabirseniz bu is tamamdir:

Merhaba,

Kendim için 3d printer dan bastığım ekipmanları paylaşıyorum, baskı almak isteyen olursa makul ücret karşılığı yapabilirim. resimlerdeki ürünler lelit bianca ve lelit william da kullanmaktayım. Baskı malsemesi oalrak gıdaya uygun PLA maddesi kullanılmaktadır. Thingiverse sitesinden hazır çizimler veya harici bir çizim de yapabilirim.

Ürünler için shoppier linki bırakıyorum ürünleri elimden geldiğince ekleyeceğim. Farklı baskılar yaptırmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Shoppier linkdeki fiyatlar komisyon dolayısı ile forumda başlık altındaki fiyatlardan farklılık göstermektedir.

Anti popcorning = 70tl
Bianca funnel = 50tl
Ayarlı Tamper = 60tl
kahve Haznesi = 30tl
Portrafiltre stand = 100tl
Knock box büyük 200tl
Knock box küçük 170tl
WDT Tool + stand 90tl
Delonghi 51mm tamper 50tl
Delonghi portrafiltre stand 100tl
Orea Negotiator küçük 70tl
Orea Negotiator büyük 90tl

Ekli dosyayı görüntüle 18424Ekli dosyayı görüntüle 18425Ekli dosyayı görüntüle 19091

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama farkli filtreler icin soyle yontemler var:

V60 Filtresi katlama:

Trapezoid Filtre katlama:
https://brewmethods.com.au/alchengs-trapezoid-paper-filter-hack-to-fit-flat-bottom-drippers/

Uygun fiyata Murat Bey'e Negotiator da bastirabirseniz bu is tamamdir:

Teşekkür ederim hocam, denedim ama negotiatorum olmasına rağmen verim alamadım. Hatta yuvarlak ve düz laboratuvar filtresi bile alıp denedim o hiç olmadı. Orea'nın sitesindeki düz filtrelerden edinene kadar yine kalita wave ile devam :)

Teşekkür ederim hocam, denedim ama negotiatorum olmasına rağmen verim alamadım. Hatta yuvarlak ve düz laboratuvar filtresi bile alıp denedim o hiç olmadı. Orea'nın sitesindeki düz filtrelerden edinene kadar yine kalita wave ile devam :)
Dün ben de felaket yaşadım ama bu videoyu görmemiştim. Bugün deniyeceğim. Püf noktasını bulursam sizlerle de paylaşırım 🙏

Cafec trapezoid filtre çok yumuşak. Henüz negotiatorum olmadığı için elle sabitleyip denedim. Güzel de oldu ama kalita filtresi tecrübem olmadığı için veya diğer trapezoidlerden katlayıp da denemediğim için kıyaslayamıyorum. Negotiator ile muhtemelen daha güzel olur.

Bir konu hakkında tarafınıza telefon ve mail yoluyla ulaşmayı denedim fakat dönüş alamadım. Dönüşünüzü bekliyorum @Niji Coffee Co.

Merhaba Kevser hanım cuma günü siteniz üzerinden alış-veriş yaptım, ürünler henüz gönderilmedi, mail attım, cep telefonu ulaşılamıyor, bu hafta izine ayrılıyorum, kargo ne zaman gönderilir. Teşekkürler.

Bana da kargoya verildi bilgisi gelmeden ulaştı ürünler.

Merhaba Kevser hanım cuma günü siteniz üzerinden alış-veriş yaptım, ürünler henüz gönderilmedi, mail attım, cep telefonu ulaşılamıyor, bu hafta izine ayrılıyorum, kargo ne zaman gönderilir. Teşekkürler.
Sitemizde de belirtildiği üzere 3-5 iş günü içerisinde ürünler tarafınıza ulaşmaktadır.
Kargo şubesi nedeniyle bilgi gelmemiş olabilir.

Merhaba, sitenizden orea brewer ile yanında kahvelerinizden aldım
Kahveler ile ilgili reçetenizi sitenizde bulamadığım için mail ile istedim ama dönüş olmadı, telefon ile ulaşamadım
Firmanız ile nasıl iletişim sağlayabiliyoruz? Teşekkürler

@Niji Coffee Co.

Geri