• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Arkadaşlar, hiç çiftlikte iki defa kahve kirazının kendi suyuyla Karbonik Maserasyon işlemi görmüş bir Egzotik kahve içtiniz mi ?

-hayır

Peki Sigarar Utang Çeşidinin Natural işlem+ Lacto Anaerobic fermantasyon geçirmiş bir kahve içtiniz mi ?

- hayır

o zaman hazırmıyız arkadaşlar ?!

#yeniproject
#aliexpressAlert
#88score
#nijimatruşkaserisi

Arkadaşlar, hiç çiftlikte iki defa kahve kirazının kendi suyuyla Karbonik Maserasyon işlemi görmüş bir Egzotik kahve içtiniz mi ?

-hayır

Peki Sigarar Utang Çeşidinin Natural işlem+ Lacto Anaerobic fermantasyon geçirmiş bir kahve içtiniz mi ?

- hayır

#yeniproject
#aliexpressAlert
#88score
#nijimatruşkaserisi
1. savage-deborah/echo
2. kawa-frinsa lactic #4

bildim mi?:sneaky:

:) saygılar

2defa kendi suyunda yıkanmış çekirdeğinde tedarikçisi aliexpress mi:)

Matruşka serisi, buyrunuz

Bu sefer hemen tükenmez umarım:) elinize sağlık.

Şu an bu çekirdekleri gölgelemek istemiyorum ama size sormak istediğim bir soru var.
Edit: sorumum cevabını başka bir yerden aldım🌸

Son düzenleme:

Niji Coffee Co. gelecek ay anket listemizde yer alacak yeni firmalardan. :)

2. kahveyi de açıklasanız keşke de planımızı yapsak, cüzdanımızı ayarlasak.
Vildan hanımın çekirdeğini ben aldım 19tl kargo hiç caydırıcı değil(:
2. Sende o zaman(:
Karşılıklı demler, cüzdanımızı öyle ayarlarız ne dersin(:

-hayır

- hayır

#yeniproject
#aliexpressAlert
#88score
#nijimatruşkaserisi
stok durumu nedir acaba? ne kadar dayanır?

Sanırım Niji çekirdek kavurdukça, stok güncelliyor(:
Sabah 1 adet kalmıştı
Belli ki 300grm daha kavurmuşlar son 3adet diyoro_O
Farklı bir yöntem tabi.

Belki ''sıcak çıktı'' :F ''Stokta sadece 3 kaldı'' diye site güncellemesi yapabilirler, çünkü diğer türlü tükeniyor baskısı, tüketiciyi psikolojik olarak satın almaya zorlayabilir. Bu da yanlış anlaşılabilir. Tüketici haklarım var diyebilir vs vs

Sanırım Niji çekirdek kavurdukça, stok güncelliyor:)
Sabah 1 adet kalmıştı
Belli ki 300grm daha kavurmuşlar son 3adet diyoro_O
Farklı bir yöntem tabi.

Belki ''sıcak çıktı'' :F ''Stokta sadece 3 kaldı'' diye site güncellemesi yapabilirler, çünkü diğer türlü tükeniyor baskısı, tüketiciyi psikolojik olarak satın almaya zorlayabilir. Bu da yanlış anlaşılabilir. Tüketici haklarım var diyebilir vs vs
:))

tabi her firmanın belli bir stratejisi var , saygı duymak gerek .

Matruşka Serisi LİMİTED EDİTİON .

Haftaya kadar birinci lot bitip diğer çekirdeğe geçme stratejisindeyiz .

saygılar , keyifli demlemeler 👾

MATRUŞKA SERİSİ #1

İNDONESİA FRİNSA EDUN #3

Yükseklik:
1300-1500 M

İşlem metodu : natural/anaerobic lacto fermentasion

Bölge : batı Java

Çeşit : sigarar utang (Timor x Bourbon)

İşleme İstasyonu: Frinsa Estate

Skor : 88

Çiftçi : Vildan Mustofa

Ekli dosyalar

• 100.png
    100.png
    690.8 KB · Görüntüleme: 111
  • back.png
    back.png
    547.6 KB · Görüntüleme: 75
  • 100 (2)-1.png
    100 (2)-1.png
    702.3 KB · Görüntüleme: 117
MATRUŞKA SERİSİ #1

İNDONESİA FRİNSA EDUN #3

Yükseklik:
1300-1500 M

İşlem metodu : natural/anaerobic lacto fermentasion

Bölge : batı Java

Çeşit : sigarar utang (Timor x Bourbon)

İşleme İstasyonu: Frinsa Estate

Skor : 88

Çiftçi : Vildan Mustofa
"Vildan bu çiftçilerden meyveleri satın alıyor ve bunun karşılığında adil bir şekilde satın almak için onlara kalite iyileştirme desteği sağlar."
Hocam çok üzülüyorum açıklamaların çevirisi google translate lle yapılınca. Onca makine şu bu yatırımı var, İngilizceden düzgün çeviri yok. "Olgun kırmızı kirazlar önce hasat edilir ve ardından her parti için boyut ve kaliteye göre sıralanır". Cherry'i translate'a koyunca kiraz der tabii. En azından doğrudan siteye koymayın, bir kere okuyun düzeltin de koyun. Ya da yerin ben çevireyim İngilizcesinden, vallahi yaparım.

Son düzenleme:
"Vildan bu çiftçilerden meyveleri satın alıyor ve bunun karşılığında adil bir şekilde satın almak için onlara kalite iyileştirme desteği sağlar."
Hocam çok üzülüyorum açıklamaların çevirisi google translate lle yapılınca. Onca makine şu bu yatırımı var, İngilizceden düzgün çeviri yok. "Olgun kırmızı kirazlar önce hasat edilir ve ardından her parti için boyut ve kaliteye göre sıralanır". Cherry'i translate'a koyunca kiraz der tabii. En azından doğrudan siteye koymayın, bir kere okuyun düzeltin de koyun. Ya da yerin ben çevireyim İngilizcesinden, vallahi yaparım.
Lütfen e-mail hesabınızı burda ekleyin , gelecek projelerde iletişimde oluruz 🤝

#googletranslateforever
#aliexpressAlert
#88score
#nijimatruşkaserisi

Ekli dosyalar

• k.jpg
    k.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 112
Lütfen e-mail hesabınızı burda ekleyin , gelecek projelerde iletişimde oluruz 🤝

#googletranslateforever
#aliexpressAlert
#88score
#nijimatruşkaserisi
Bu çeviride kahve kirazı olarak kullanmamışsınız hocam. Hadi onu geçtim metnin tamamı ben google translate'ım diye bağırıyor. Değil diyorsanız, biz okuduğumuzu anlamlı buluyoruz diyorsanız kusuruma bakmayın. Sonraki çevirilerinizde seve seve yardımcı olurum.

Geri