Benimkide tam oturmuyordu. Molentle iletişime geçtiğimde normal bir durum olmadığını söylediler. Bende iade talep ettim. Molent Pocket maceram başlamadan bitmiş oldu. Sağlık olsun. Büyük ihtimalle yola Nano ile devam ederim. Yine de Molent ekibi iletişimi, ilgilenmesi olsun çok üst düzeydeydi.Henüz öğütme imkanım olmadı ama değirmeni çok beğendim. Ancak kolun olduğu üst kapak çok emanet duruyor, ayar yaparken iki kez düşürdüm. Sizlerde de böyle mi, yoksa tam olarak oturmuyor mu?

Var benCalibre coffee nin çekirdeklerini öğüten var mı pocket ile ?
Peru, etiyopya ve honduras öğütümlerinde epey bir statiklenme yaşadım. Sizde de oldu mu ?Var ben
Statiklenme yaşamadım da son çekirdek içeri girmiyor ne Peru da ne diğerinde, onu soracaksınız sandımPeru, etiyopya ve honduras öğütümlerinde epey bir statiklenme yaşadım. Sizde de oldu mu ?
Ben çekirdek almama sorunu yaşamadım. Ama baya bir statiklenme var. İlhan beyle görüştüm farklı çekirdeklerle de deneyeceğim imkanım olduğu an.Statiklenme yaşamadım da son çekirdek içeri girmiyor ne Peru da ne diğerinde, onu soracaksınız sandım![]()
Gerçekten harika ilgililer. Statik sorununu 15-16 gr öğütümlerde 2-3 kez yaşıyorum bende. Çekirdek almama sorunu yaşamadım.Ben çekirdek almama sorunu yaşamadım. Ama baya bir statiklenme var. İlhan beyle görüştüm farklı çekirdeklerle de deneyeceğim imkanım olduğu an.
Not: Statik sorunu yaşadığımı whatsapptan bildirdiğim an İlhan bey hemen arayarak dönüş sağladı. Çok ilgili ve ürününün arkasında. Sadece bu destek ve ilgi için bile tercih edilir diye düşünüyorum.
Ben çekirdek almama sorunu yaşamadım. Ama baya bir statiklenme var. İlhan beyle görüştüm farklı çekirdeklerle de deneyeceğim imkanım olduğu an.
Not: Statik sorunu yaşadığımı whatsapptan bildirdiğim an İlhan bey hemen arayarak dönüş sağladı. Çok ilgili ve ürününün arkasında. Sadece bu destek ve ilgi için bile tercih edilir diye düşünüyorum.
Statiklenmenin mümkün olduğunca az olması için malzeme tercihlerini yapmışlar.Statiklenme bende de var. Çözüm olarak ne söylediler size? Klasik kaşık yöntemi vs haricinde değirmende bir değişiklikle halledilebiliyor mu acaba?
hocam öğütümden sonra statiklendiğinde fotoğrafını atar mısınız? ne kadar statik yapıyor merak ettimStatiklenmenin mümkün olduğunca az olması için malzeme tercihlerini yapmışlar.
Çekirdek kaynaklı olabileceğini ve farklı çekirdeklerle deneyip o şekilde değerlendirmem gerektiğini söyledi İlhan bey. Sorun yaşamaya devam edersem değirmeni kontrol için yollayacağım.
Bir de sanki kolu döndürmekte bazen zorlanıyor gibi hissediyorum. Onu da bahsettim. Tek çekirdeğe göre yargılamadan onu da farklı çekirdek ile deneyip bildireceğim![]()
Bir sonraki öğütüm yaptığımda kahvenin künyesiyle beraber paylaşırımhocam öğütümden sonra statiklendiğinde fotoğrafını atar mısınız? ne kadar statik yapıyor merak ettim
Farklı değirmen kullanıyorum ama calibre kahveleri bir tık fazla statik yapıyor bende de.Peru, etiyopya ve honduras öğütümlerinde epey bir statiklenme yaşadım. Sizde de oldu mu ?