• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekleme: dükkandan çıktığımızda iyice şımarmıştık, 5 senelik nitelikli kahve yolculuğumuzda ilk defa doya doya espresso içtik, hatta doğrusu espresso neymiş öğrendik. Bizim için bireysel temas bakımından bir kaç senedir edindiğimiz en kıymetli yarenliklerden biri oldu, siz de korkmayın, çalın kapıyı, çok sık heyecandan yerinden hoplayayacaktır, korkmayın, kahve konuşurken yapıyor bunları, diğer dünya işlerini konuşmak keyifsiz kalıyor. 4 saat kadar geçirdik galiba, bir kalk borusu çalmadı, kahveye de kahve muhabbetine de doyduk. Dün artık Mersin'e dönerken yokuş çık in galiba basınçtan kahve paketleri şişti, hangi kahve olduğunu söyleyebiliyor muyum bilmiyorum ama yüksek puanlı bir kahveden arabaya bir kokular yayıldı ki bir kaç senedir bir kahveden aldığım en iyi kokuydu. Nasıl bir çiçek tarlası. En son bu kokunun cezbesine Preon - Damo'da kapılmıştık. Bu çok ayrı bir şey.

Hanımla dönüş yolunda 'şu İzmir'den çekirdeksiz nar gelir' dinliyorduk, Hasan Mutlucan'dan, yanımızda 4 paket Milestones kahvesi, evde 4 paket farklı kavuruculardan kahve daha olmasına rağmen hanım her ay kahve alacağız değil mi Zafer'den, diye teyit aldı. Her ay... Bu soru aslında şu: ömrü şiirle, felsefeyle, sanatla vs geçmiş 50 küsur kavurucu denemiş birinin bu kahve muhabbetinde bulduğu sahici bir derinlik var. Bu derinliği garanti altına alıp kahve keyfini katlamak istiyor. Bizim için çok manidar bir süreçti, tekrar ellerine sağlık Zafer.
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için oğuz bey .. Herzaman bekleriz bütün kahvekulübü üyelerine selam olsun.. herkese kapımız açıktır.

@Lütfi ve @rating ile yaptığımız Turgutlu seyahatimizin 2. Günü sabahında dün @blackeagle 'ın elinden içtiğimiz ağzımızı açık bırakan espressolardan sonra ekipman özerkliği ile bu sefer kendi yaptığım espresso...
1000062108.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240928_104015_Gallery.jpg
    Screenshot_20240928_104015_Gallery.jpg
    115.7 KB · Görüntüleme: 69
Ağalar. Zafer'den Eylül başı aldığımız kahvelerin çoğunu yarıladık. Toplam 4 farklı kahve için de söylüyorum müthiş. Yurt dışı kahve alımlarında özellikle süper nitelikli diyebileceğim kahvelerde farkettiğim şey tatta sıfır acılık ve yoğun tat profili olduğuydu. Yani kahveyi nasıl kavuruyorlarsa neredeyse sıfır hata olması sebebiyle kahvenin asıl potansiyeline saf haliyle ulaşabiliyorsunuz. Özellikle Circulorda bu olurdu.
Şimdi Zaferin kavurduklarıyla benzer duyusal tecrübeyi yaşıyorum.
Cup of excellence 1.'si Endonesyasını geçiyorum, bu çok başka bir şeydi ama nispeten ulaşılabilir kahvelerinde de aynı performansı kesinlikle yaşıyorsunuz.
Honey işlem Hondurası bugün 3 kere demledim, 4'e doğru yolu var öyle düşünün. İnanılmaz temiz bir kahve, sıcakken tatlı baharatlar, soğuduktan yeşil elma benzeri tatları kesinlikle alıyorsunuz. Dün orea ile bugün V60 ile...

Karbonik maserasyon Kolombiya da aynı şekilde. Yoğun tatları sevmeyen eşimin bile keyifle içtiği bir kahve. Biz aldığımız tüm kahvelerden çok memnun kaldık ve lütfen sadece övüyor sanmayın, aslında bizim için bir keşif sayılabilecek bir tadım merkezini heyecanla paylaşıyoruz.

Artık bizim evde işler şuna döndü: Zafer abi, ne varsa sormadan yolla. Bu diyaloğun altında yatan güven için Zafer'e çok teşekkürler.

Not: elinde sitede olmayan bir şeyler var, bize sağ olsun bir kargo hazırladı. Bir ne imiş bunlar diye sorun derim. Afiyetler olsun.

Zafer böyle giderse piyasada kavurucu bırakmayacak:)Gigesa’yı espressoda bir deneyin derim.İlk alışveriş yaptığımda da diyordum gine diyorum Omni olayının hakkını veren ender kavuruculardan…Ve espresso profili tam olması gerektiği gibi;ne koyu,ne açık.Eline sağlık Zafer.

Evde tam 11 paket Milestones kahvesi olan biri olarak bildiriyorum: Zafer hepimize yeter.

Daha yeni gelen 6 kahveyi deneme fırsatım olması ama Panama geshası ve Endonesya cup of excellence 1'si şu ana kadar benim için en iyileriydi. Hiçbir kahvesi üzmedi.

Evde tam 11 paket Milestones kahvesi olan biri olarak bildiriyorum: Zafer hepimize yeter.

Daha yeni gelen 6 kahveyi deneme fırsatım olması ama Panama geshası ve Endonesya cup of excellence 1'si şu ana kadar benim için en iyileriydi. Hiçbir kahvesi üzmedi.
Söylediğiniz kahveler sitesinde yok. Sosyal medyada paylaşılan kahvelerde çoğunlukla sitede olmuyor. Anlayamadım bu durumu.🤔

Kahve sayfalarına hasat yılı ve tedarikçiyi de eklerlerse iyi olur.
Merhaba hasat yılları 2023 hasatlar ve yeni hasatlardan oluşuyor. Kahvelerin kondüsyonlarıyla ilgili şüphe olmasın çok ince eleyip sık dokuyoruz furkan bey .
Söylediğiniz kahveler sitesinde yok. Sosyal medyada paylaşılan kahvelerde çoğunlukla sitede olmuyor. Anlayamadım bu durumu.🤔
selamlar burak bey malesef gelir gelmez bir duyuru yapıyoruz.hızlı tükeniyor bunları yakalamanız için iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olabiliriz.Saygılarımla

Cup of Exellence dereceli, 26.09 kavrumlu Etiyopya, Basha Bekele'nin az önce ilk demlemesini yaptık. Of of. Müthiş bir natürel Etiyopya. Mango, şeftali, muhteşem bir koku ve tatlılık. Bitmesin diye 12 gr'dan demleyip hanımlan bölüşme kararı aldık.
Ve farkettiğimiz şeylerden biri bu dereceli kahveler öyle o kadar da ulaşılmaz, haftalar öncesinden reklamı yapılıp, ulaşılmazlık algısı kamçınlanacak şeyler değilmiş. Ağalar, beyler deneyin.

Bu ay alımla birlikte tanışacagiz sanırım, yeni kavurucu arıyordum ve hiç kötü yoruma denk gelmedim umarım uzun yıllar alış verişimiz olur

Arkadaşlar selam herkese çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için .. Dünya standartlarında kabul görmüş etiyopyalar ve kolombiyalar siteye eklendi. Sitenin altyapısı daha iyi hale getirdik. Roastery bütün kahvekulübünü bekliyorum.. Saygılarımla.

merhaba, sitede ufak geliştirilmeler yapılmasının iyi olacağını düşünüyorum. omni ve espresso ayrımı, siteye eklenme tarihi, fiyatlara göre sıralama, fermente ayrımı gibi kolaylaştırıcı eklemeler yapılabilir. iyi günler

Geri