• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar Sevgili @blackeagle

Sitenizde yazan fiyatlar indirim uygulanmış olan fiyatlar mıdır? Çünkü black30 kodunu girdiğimde ödenecek olan tutarda herhangi bir değişiklik olmuyor. Bilgi ve görüşlerini rica ederim.

Selamlar Sevgili @blackeagle

Sitenizde yazan fiyatlar indirim uygulanmış olan fiyatlar mıdır? Çünkü black30 kodunu girdiğimde ödenecek olan tutarda herhangi bir değişiklik olmuyor. Bilgi ve görüşlerini rica ederim.
Hangi kahveleri aldınız bana iletişim numaranızdan ulaşabilirseniz yarın indirimin son günü bu arada bilgi verebilirim .

Son düzenleme:

Aslında espresso için almıştım fakat bugün filtre denedim sonuç çok iyi oldu.
Orea V3 2cup tarifi ile demledim. Baştan sona orta asidite orta üst tatlılık kırmızı meyve gibi (@blackeagle 'ın kiraz diye nitelendirdiği) çok keyifli idi.

Son 24 gram kahve kalmıştı pakette, bu tarifi mevcut grama göre demledim tarifle, gayet güzel oldu. Aldığımdan beri acının tatları domine etmesinden kurtulamamıştım. Teşekkür ederim @Baki
Ne demek biraz degass beklemek de gerekiyor @blackeagle 'ın kahveleri için kanımca kaç kavruluydu?

Arkadaşlar bu kahve işinde asla şu tadım notlarını çıkardım, kokuda şu geldi vb. Bu tarz konulara pek girmem çünkü o derece Prof olduğumu düşünmüyorum. Ama kızıma haftada 3-4 kez portakal suyu sıkıp içine de bir tutam toz zerdaçal katarım o yüzden zerdaçal ve portakalla karışmış kokusuna ve tadına çok aşinayım. Aşağıda yer alan çekirdeği bugün açtım demlerken gelen koku birebir yukarıdaki bahsettiğim koku. Ben hayatımda bu kadar güzel kokan bir çekirdek ve bu kadar turunçgiller içeren tadı olan bir çekirdek gerçekten deneyimlemedim. Gerçekten eline sağlık @blackeagle süper ötesiydi. Demek ki hizmette, iletişimde, samimiyette ve lezzette kalite aynı anda olabiliyormuş. Demek ki çok bilinirlik, sektörü eskisi olmak….gibi zırhlarla tüketiciye karşı snop davranmadan da bu iş olabiliyormuş. Firmayla bağlantım olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Tek bağlantım alacağım 250 gr çekirdek için beni bilinçlendirmek adına sorduğum her soruya tüm ayrıntısıyla cvp vermesidir.

Herkese merhaba roastery artık sonuna geliyor bütün kahvekulübü arkadaşlarımızı kahve içmeyi çağırıyorum seçkimizdede kahveler azaldı biten kahvelere 4 tane kahve ekledik siteye .. yeni kahvelerin tadına bakmanız için %25 indirim yaptık kod:kahvekulübü. Saygılarımla..

Ekli dosyalar

• milestones coffee 2024.jpg
    milestones coffee 2024.jpg
    145.3 KB · Görüntüleme: 110
Herkese merhaba roastery artık sonuna geliyor bütün kahvekulübü arkadaşlarımızı kahve içmeyi çağırıyorum seçkimizdede kahveler azaldı biten kahvelere 4 tane kahve ekledik siteye .. yeni kahvelerin tadına bakmanız için %25 indirim yaptık kod:kahvekulübü. Saygılarımla..
@blackeagle hep bizi çağırma Ankara’ya bekliyoruz seni, özellikle de kahve festivaline. Napalım yani sana kısa mesafeden gelmek için İzmir’e mi taşınalım bizde😂

@blackeagle hep bizi çağırma Ankara’ya bekliyoruz seni, özellikle de kahve festivaline. Napalım yani sana kısa mesafeden gelmek için İzmir’e mi taşınalım bizde😂
seni izmire transfer edelim abi :) ankara festivali yetmez bize senle görüşmemize daha uzun bir zaman gerekiyor :)

Onu yazmayı unutmuşuz 😊 14 şubat sevgililer gününe kadar yapalım dedik :)

Geri