• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogakuzar

Barista
Daha fazla  
Değirmen
1ZPresso K-Pro
Ekipmanlar
V60, Crystal-Eye, Aeropress, Cezve, Clever, French Press, Origami, Mugen, Mokapot, Chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Sakarya
Manisa Turgutlu'daki çiçeği burnunda kavurucu.
Birkaç aydır alışveriş yapıyorum, forumda da başlığı yoktu, açayım istedim.
Önceleri sadece instagram-whatsapp vs. üzerinden yazışarak sipariş veriliyordu. Şimdi artık websitesi de var. Kurucusu Zafer Yalçın, forumdaki nicki @blackeagle . Muhasebecilik ve fitness antrenörlüğünden sonra bir dönüm noktası imiş bu kavurmahane kendisi için. Kavrumları Bullet ile yapıyor. Yeni bir Besca siparişi verdiklerini de yazmıştı bir ara. Menü, normalde bu kadar yeni bir kavurucudan beklenmeyecek kadar geniş. Hayırlı muvaffakiyetler diliyoruz efem.

Websitesi: https://milestonescoffee.com/
Instagram: https://www.instagram.com/milestones.coffeeroastery/

2 kahvesini kendi elinden deneme fırsatı buldum, çok iyilerdi. Zaten @blackeagle kahveyi seven, bu alanda kendini oldukça geliştiren biri. İleride daha çok duyulur bu isim.
Edit: Yeni getirdiği Guji'nin çok canlar yakacağını söylüyordu

Bende yakın zaman da bir ürün ile ilgili iletisime geçtim. Sohbet sohbeti açtı sonrası kavurduğu kahveleri ve altı dolu bilgi birikimini her fincanda hissettirdi .Ellerine sağlık @blackeagle

Hayırlı olsun , forumdan takip ediyordum kendisini .
İlk fırsatta deneyeceğim kavuruculardan kendisi.

2 kahvesini kendi elinden deneme fırsatı buldum, çok iyilerdi. Zaten @blackeagle kahveyi seven, bu alanda kendini oldukça geliştiren biri. İleride daha çok duyulur bu isim.
Edit: Yeni getirdiği Guji'nin çok canlar yakacağını söylüyordu
Hocam yeni getirdiği Guji sitedeki mevcut Guji Gigesa mıdır? Yoksa henüz satışa sunulmamış bir çekirdek mi?

merhaba herkese teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için sitedeki guji gigesa evet satışta şu anda ..

Hayırlı olsun

Ben de dün itibariyle 8 kahvesini bitirmiş oldum. Hepsi lezzetli kahvelerdi. Hem kahve seçkisini hem kavrumlarını beğendim. En kısa zamanda yeni gelenleri ve Kenyaları deneyeceğim inşallah.
IMG_20230427_105838.jpg
Bu aldıklarımda en dikkat çekenleri Elkin Guzman, Eldorado Brezilya ve David Solano kahveleriydi.

Zafer Bey'in kahvelerini ben de denedim. Yaptığı işi tutkuyla ve gerçekten kalite odaklı yapıyor. Elinden içtiğim Elkin Guzman ve Guji gerçekten çok farklı seviyede. İletişime açık ve sosyal yönü gelişmiş bir kavurucu eminim sektöre güzel bir tat katacaktır. Seçkisinin çoğunlukla kendisine özgü olduğunu da göz ardı etmemek gerek...

Çok yeni bir site sahibi için sanki fiyatları biraz fazla.

Kurucusu ve mevcut kavurucusu Zafer bey gerçekten bu konuya gönül vermiş birisi. Çok ilgili ve yaptığı işin arkasında duran bir kahve aşığı kendisi.
Kahvelerin sitede bulunan hepsini denedim. Kötü bir kahvesini içtiğimi söylemem şimdiye kadar. Ancak bazı kahveleri var ki gerçekten çok iyi .
Etiyopya gujisi bildiğiniz lavanta bahçesi. Kahve parfüm olarak başlayıp o haliyle bitiyor. Şimdiye kadar içtiğim en iyi natural Etiyopya olabilir.
Colombia Elkin Guzman , tropikal meyveler kendini çok güzel gösteriyor alttan şarabımsı yapısıyla gerçekten farklı ve denenmesi gereken üst düzey bir kahve .
Guatemala la joya anaerobik, biraz beklemesi gereken ancak bekleyince çok bambaşka olan bir kahve. Mango ve sarı meyvelerin buram buram geldiği çok farklı çekirdeklerden biri . Dediğim gibi bu kahveyi bekletin 3 hafta pişman olmazsınız .
Ve son olarak Ruanda cocamu natural anaerobik, ki bu kahve gerçekten çok farklı çok üst seviye bir çekirdek . Genel Ruanda profilleriyle alakası olmayan kendini geisha sanan bir arkadaş bu çekirdek . Kahve çok kompleks, her yudumda değişiyor soğudukça meyve suyuna doğru evriliyor . Beni bir Ruanda olarak çok şaşırttı.
Kahveler genel olarak light kavrum olduğu için biraz beklenmesi daha iyi sonuçlar veriyor . 2 3 hafta sonra demlemeye başlamanız iyi olacaktır.
Demleme yöntemi genel olarak v60 ta orkun üstel yöntemiyle demledim, öğütüm cmd de 18 19 klikler iyi sonuçlar veriyor. Filtre th3 ve Abaca plus, su olarak da Nestle pure life ve pınar Uludağ kullanıyorum . Su ve bu reçete genel olarak hepsinde çalışıyor hiçbiri üzmedi.
Henüz daha yeni bir firma olmasına rağmen bu kavrum işini oturtmuş görünüyor Zafer bey @blackeagle . Yolu açık , başarıları daim olsun.

Kurucusu ve mevcut kavurucusu Zafer bey gerçekten bu konuya gönül vermiş birisi. Çok ilgili ve yaptığı işin arkasında duran bir kahve aşığı kendisi.
Kahvelerin sitede bulunan hepsini denedim. Kötü bir kahvesini içtiğimi söylemem şimdiye kadar. Ancak bazı kahveleri var ki gerçekten çok iyi .
Etiyopya gujisi bildiğiniz lavanta bahçesi. Kahve parfüm olarak başlayıp o haliyle bitiyor. Şimdiye kadar içtiğim en iyi natural Etiyopya olabilir.
Colombia Elkin Guzman , tropikal meyveler kendini çok güzel gösteriyor alttan şarabımsı yapısıyla gerçekten farklı ve denenmesi gereken üst düzey bir kahve .
Guatemala la joya anaerobik, biraz beklemesi gereken ancak bekleyince çok bambaşka olan bir kahve. Mango ve sarı meyvelerin buram buram geldiği çok farklı çekirdeklerden biri . Dediğim gibi bu kahveyi bekletin 3 hafta pişman olmazsınız .
Ve son olarak Ruanda cocamu natural anaerobik, ki bu kahve gerçekten çok farklı çok üst seviye bir çekirdek . Genel Ruanda profilleriyle alakası olmayan kendini geisha sanan bir arkadaş bu çekirdek . Kahve çok kompleks, her yudumda değişiyor soğudukça meyve suyuna doğru evriliyor . Beni bir Ruanda olarak çok şaşırttı.
Kahveler genel olarak light kavrum olduğu için biraz beklenmesi daha iyi sonuçlar veriyor . 2 3 hafta sonra demlemeye başlamanız iyi olacaktır.
Demleme yöntemi genel olarak v60 ta orkun üstel yöntemiyle demledim, öğütüm cmd de 18 19 klikler iyi sonuçlar veriyor. Filtre th3 ve Abaca plus, su olarak da Nestle pure life ve pınar Uludağ kullanıyorum . Su ve bu reçete genel olarak hepsinde çalışıyor hiçbiri üzmedi.
Henüz daha yeni bir firma olmasına rağmen bu kavrum işini oturtmuş görünüyor Zafer bey @blackeagle . Yolu açık , başarıları daim olsun.
Gerçekten çok teşekkür ederim ziya bana çok destek verdi umarım hayatında çok iyi yerlere gelirsin sende hayatım boyunca unutamacağım desteği verdin 👏🏻 hem yurtiçi hem yurtdışından içtiğim kahveleri değerlendirerek bir tarz ortaya koymaya çalışıyorum tabikide örnek aldığım kişiler var herkesin bildiği scott rao morten münchow onlardan aldığım bilgileri deneyimleyerek kendi yorumumu katıyorum ..saygılarımla

Son düzenleme:
Ne zamandır denemek istediğim bir kavurucu olan milestones'u nihayet sipariş ettim ve en eski kavrum(27 Nisan) olan elkin guzmanı bugün demledim.

"şarabımsı" notasından dolayı "tropikal" den beklentim vişne böğürtlen çilek tarzı kırmızı meyvelerdi fakat ananas mango gibi tropikal tatlar aldım çok çok beğendim. Aftertaste ise ağızda tarçın hissiyatı bırakıyor.
Elinize sağlık.
IMG_20230509_171140.jpg

Haziran sonuna kadar yüzde 25 indirim çeki veriyorum kod:kahvekulübü herkese çok teşekkürler

Ruanda Cocamu Brezilya Eldorado Guatemala nitro laktik guatemala Golden flakes etiyopya guji shakiso g1 ruanda abu rushashi Guatemala la joya anaerobic

Son düzenleme:
Geri