• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün Bakırköy-Roastery adresine uğrayarak siparişimi teslim aldım. Kahve ikramı ve sohbet için teşekkür ederim @SpadaCoffeeRoastery . Sabırsızlıkla degassing bekliyorum.

Yeni kavrumdan gönderilmesini sağlamak için ne zaman sipariş vermeliyiz? Sepeti oluşturdum bekliyorum :D

Emeği geçenlere teşekkürler. Peru La Esperanza ve Etiyopya Hambela ile alıma katıldım. Ramazan dolasıyla 1 ay kahveden uzak kalmıştım, kahveleri büyük bir merakla bekliyorum.

5 Mayıs 2022 13:49 sipariş oluşturma tarihi ve 12dk geçmesine rağmen kargoya vermediniz?

1651749987101.png
Spada Nensebo'yu denemiştim bende daha önce ve beğenmiştim. Espresso'da aklımda değişik fikirler var 1 kg aldık bakalım nasıl sonuçlar elde edeceğim :)

Bakırköy'den Pendik'e 5 günde geliyorsa İstanbul dışındakilere Allah sabır versin arkadaşlar. MNG🙏

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220505-171738_Chrome.jpg
    Screenshot_20220505-171738_Chrome.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 74
Yeni kavrumdan gönderilmesini sağlamak için ne zaman sipariş vermeliyiz? Sepeti oluşturdum bekliyorum :D
Merhabalar. Aslında kavrumlar hepsi taze yavrum gelecektir. Degassing süresi dolmuş istendiğinde pek yardımcı olamıyoruz daha çok. :)

Hocam 3 kargom daha var farklı 2 firmada, yarın gösteriyor teslimi. Mng normal zamanda da böyle. Bence böyle bir firmayla çalışılmamalı.
Aslında bu tarz sorunlar pek yaşamıyoruz. Bayram çıkışı kargo yoğunluğu olduğunu düşünüyoruz.

Bakırköy'den Pendik'e 5 günde geliyorsa İstanbul dışındakilere Allah sabır versin arkadaşlar. MNG🙏
Forumda görünce ben de bir kontrol edeyim dedim (bugün verildiyse yarın gelir düşüncesiyle bakmamıştım, pandemi başından beri İstanbul içi kahve çekirdekleri kargoya verilişinin ertesi günü elime ulaştı çünkü hep) bana da ayın 10'unu (5 gün sonrası) gösteriyor.

1 ay önce deneme setini satın almıştım. Tavsiye edeceğim şey şu, çekirdekleri en az 20 gün bekletmek gerekiyor. 10 gün sonunda bile profili oturmamıştı ve tadsız bir lezzet sunuyordu. Ancak 20 gün sonra gerçekten vaad ettiği tadım notlarını fazlasıyla veriyor.

Geri