Dedim de işte...Keşke düşük gramajlarda kendi seçkimizi yapabilsek, aylık tadım etkinliğinde her kahvenin tadına bakabilsek...
pazartesi, sali , carsamba bayramdi hocam, cok normal sanki ya.Bakırköy'den Pendik'e 5 günde geliyorsa İstanbul dışındakilere Allah sabır versin arkadaşlar. MNG![]()
Merhabalar. Aslında kavrumlar hepsi taze yavrum gelecektir. Degassing süresi dolmuş istendiğinde pek yardımcı olamıyoruz daha çok.Yeni kavrumdan gönderilmesini sağlamak için ne zaman sipariş vermeliyiz? Sepeti oluşturdum bekliyorum![]()
Bu şekilde gönderim yapamıyoruz maalesef.@SpadaCoffeeRoastery merhaba,
1 kiloluk siparişleri, farkını verdiğimiz takdirde 4x250 şeklinde iletebiliyor musunuz?
Tabiki kapımız herkese açık.@SpadaCoffeeRoastery merhaba bakırköye ugrasam tadım yapıp alma şansım var mı bugün? Maksat muhabbet olsun.
Hocam 3 kargom daha var farklı 2 firmada, yarın gösteriyor teslimi. Mng normal zamanda da böyle. Bence böyle bir firmayla çalışılmamalı.pazartesi, sali , carsamba bayramdi hocam, cok normal sanki ya.
Aslında bu tarz sorunlar pek yaşamıyoruz. Bayram çıkışı kargo yoğunluğu olduğunu düşünüyoruz.Hocam 3 kargom daha var farklı 2 firmada, yarın gösteriyor teslimi. Mng normal zamanda da böyle. Bence böyle bir firmayla çalışılmamalı.
Müşteriler kargo firması ile yaşadıkları sorunları size aktarmıyor olabilirler, bence 2022 senesinde mobil uygulama yapmaya bile uğraşmayan rezalet bir firma kendileri.Aslında bu tarz sorunlar pek yaşamıyoruz. Bayram çıkışı kargo yoğunluğu olduğunu düşünüyoruz.
Forumda görünce ben de bir kontrol edeyim dedim (bugün verildiyse yarın gelir düşüncesiyle bakmamıştım, pandemi başından beri İstanbul içi kahve çekirdekleri kargoya verilişinin ertesi günü elime ulaştı çünkü hep) bana da ayın 10'unu (5 gün sonrası) gösteriyor.Bakırköy'den Pendik'e 5 günde geliyorsa İstanbul dışındakilere Allah sabır versin arkadaşlar. MNG![]()