• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#1161 500gr Peru, 250 gr Guatemala ve El Salvador ile alıma katıldım.

spada daha önce denemediğim bir kavurucu. özellikle önereceğiniz kahveleri var mı?

Bakırköy Roastery adresiniz iş yerime 10dk mesafede. Oradan teslim alabilir miyiz? Boşuna kargo ücreti çıkmasın size.

-PERU La Esperanza (microlot) 250 g
-NİKARAGUA Bueno Aires 250 g

İyi bayramlar diliyorum, emeği geçenlere teşekkürler. @SpadaCoffeeRoastery güzel bir ay olsun. 🙏
Su öneriniz Kuzeyden ve Buzdağı diye biliyorum.
Demlemeleriniz 18-300 tek dokus şeklinde miydi?
Merhabalar. Evet kahve kavurma stilimize en uygun oran 18-300 şeklinde daha tatlı bardaklar elde ettiğimiz gördük. Fakat döküş olarak
1. 60gr ön demleme 30sn.
80 x 3 şeklinde deneyebilirsiniz
ortalama süre 2:30-40 civarı deneyimleyebilirsiniz.

Merhaba Cumhur Bey,
Bayram sonrası derken kargolar yola önümüzdeki perşembe günü mü yoksa 9 Mayıs Pazartesi mi çıkacak acaba?
Kargolar sanırım 5 mayıs gibi çalışmaya başlıyacaklar. Bizde ilk kargoları çıkarmış oluruz.

Fişekhane şubenizden teslim alma şansımız olur mu?
Merhabalar. Şubelerdeki stok takip durumlarından dolayı tercih etmiyoruz ama roasteryimiz Bakırköy de dilerseniz bu şekilde olabilir.

Merhaba cumhur bey, ilk defa müşteriniz olacağım. Bu sebeple kavrumlarınız omni mi acaba? Eğer omni ise de genel olarak mevcut çekirdeklerinizin performans olarak espresso ve pour over olarak hangisinde daha ön plana çıktığınu belirtmeniz mümkün mü? Bir de son olarak 28 de yaptıpımız kavurmalar var demişsiniz ama kahve stoğum olması sebebiyle sipariş verirken bayram sonrası kavurmadan gönderilmesi diye not düşsek yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla.
Merhabalar. Roastlarımızı omni olarak yapıyoruz. Tüm çekirdeklerimiz demlemeler için uygun. Esp. için ise klasik espressolara en yakın profilde motion önerebilirim. Diğer çekirdekleri ise daha modern esp reçeteleri ile denemenizi tavsiye ederim. 1 / 2,5 -3 oranında klasiğe göre daha uzun esp reçeteleri gibi.

spada daha önce denemediğim bir kavurucu. özellikle önereceğiniz kahveleri var mı?
Bizim favorilerimizi, Kostarika fuego , Kenya Oreti , El Salvador Reforma, Etiyopya Shantawene ..... diye sıralayabilirim. Tabi kahve keyif işi en çok neyi sevdiğinize bağlı :)

#1167 ile alıma katıldım. Tanışma paketi, nensebo ve reforma söyledim. daha önce denemediğim fakat merak ettiğim bir firma. memnun kalacağımı düşünüyorum, ilgili hizmet anlayışları var gibi duruyor. alımda emeği geçenlere çok teşekkürler, keyifli deneyimler olsun :)

Kısaca en pahalıları :D:D Kolaklıklar dilerim bu ay.
Bu açıdan bakınca öyle tabi ama belirli seviye ve puandaki çekirdek maliyetleri gerçekten yüksek. Bu forum ve bu alımların amacı da iyi kahve deneyimi olduğunu düşünüyoruz ve elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıcaz.

Bu açıdan bakınca öyle tabi ama belirli seviye ve puandaki çekirdek maliyetleri gerçekten yüksek. Bu forum ve bu alımların amacı da iyi kahve deneyimi olduğunu düşünüyoruz ve elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıcaz.
Teşekkürler elinize sağlık 👏

Geri