• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

benimki de geldi. paket ve kartlara özenilmiş. ilk denemeyi yarın yapacağım. çok teşekkürler

Sizinle aynı fikirdeyim, daha önce de toplu alımlara katıldım fakat ayın 25’inde kahvenin ulaşmadığı hiç olmamıştı heralde.

İşin kötüsü toplu alım siparişini verdiğim zaman petra’dan da sipariş vermiştim ve kahveler elime topluca geçip bayatlamasın diye petra’dan 10 gün sonra göndermelerini rica etmiştim. Petra’nın kahvesi bu hafta gelecek ancak CD’dan hala haber yok, muhtemelen gene aynı zamanda elime geçmiş olacak.
Herkes toplu alım siparişleri gelene kadar tüketmek için başka kavuruculardan başka siparişler verirken sizin tam tersini yapmanız ilginç olmuş :)

Herkes toplu alım siparişleri gelene kadar tüketmek için başka kavuruculardan başka siparişler verirken sizin tam tersini yapmanız ilginç olmuş :)
Ben ilk sipariş verdiğim anda bu hamleyi yaptım, sipariş verdikten birkaç gün içinde geleceğini düşünüyordum. Elimde de bir haftalık kahve vardı, bari petra’dan aldıklarım hemen bayatlamasın dedim.

Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı, kahvesiz olarak ve gelecek iki siparişimle çaresiz bekliyorum 😀

Anlık kahvekulübü üyeleri :

Ekli dosyalar

• 2021-03-24 21.17.18.png
    2021-03-24 21.17.18.png
    255 KB · Görüntüleme: 102
Benimde siparişim hala kargoya verilmedi. deneyip beğendiğimden 1kg sipariş veririm diye düşünüyodum. Ama bu gidişle ay sonuna kadar deneyemicem.

Daha önceki aylık alımlarda hiç karşılaşmadığım için şaşırıyorum belki eski üyeler alışkın bu tip durumlara ama 15 Mart'ta sipariş verilen, bir defa da e-mail ile firmaya sorulan iki paket kahve nasıl oluyor da 10 gün sonra hala kargoya verilme aşamasına bile gelemiyor? Üstelik 15 Mart sonrası sipariş verenlerin dahi kargolarının teslim alındığını forumda görüyoruz? Toplu alım diye yapılan işte ciddiyet aramayalım mı, usul bu mu?
15 mart siparişlerinin tümü çıktı, tüm maillere de cevap verdik.
Sipariş numaranızı rica edebilir miyim kontrol edelim.

Herhangi bir ciddiyetsizlik yok, tam tersine oldukça ciddi bir şekilde 4 kişi sabah 7.30 - akşam 23.00 çalışıyor.
1.500 kilo kavrulmuş kahveyi 4,5 kiloluk batchler halinde üretiyoruz, durumun kısaca özeti bu :)

Daha önceki aylık alımlarda hiç karşılaşmadığım için şaşırıyorum belki eski üyeler alışkın bu tip durumlara ama 15 Mart'ta sipariş verilen, bir defa da e-mail ile firmaya sorulan iki paket kahve nasıl oluyor da 10 gün sonra hala kargoya verilme aşamasına bile gelemiyor? Üstelik 15 Mart sonrası sipariş verenlerin dahi kargolarının teslim alındığını forumda görüyoruz? Toplu alım diye yapılan işte ciddiyet aramayalım mı, usul bu mu?
Önceki sayfalarda bu durumu ilk dile getiren benim sanırım. Arkadaşlar birtakım cevaplar verdikten sonra çoğunluğun düşüncesinde vardır bi doğruluk diyip sustum.
Neyse operasyon anlamında zayıf olsun da kahveleri güzel olsun önemli değil :)

Herhangi bir ciddiyetsizlik yok, tam tersine oldukça ciddi bir şekilde 4 kişi sabah 7.30 - akşam 23.00 çalışıyor.
1.500 kilo kavrulmuş kahveyi 4,5 kiloluk batchler halinde üretiyoruz, durumun kısaca özeti bu :)
14168 siparişinin bilgisini alabilir miyim

si

Siparis numarası 14041, yanıtınızı merakla bekliyorum tüm siparişlerle beraber çıkmış mı ancak bu şekilde anlayabilirim zira web sitenizde durum güncellenmemiş.

Bende 14470 nolu siparişimi soracaktım ama yukarıda 1404x gibi siparişler bile sorgulanıyorken demek ki bana daha çok sıra var. Evde kahvem bitti espresso da olmasa yandık, hazır 1zpresso-jx yeni değirmen siparişimi de vermişken CD kahvelerimde yarın gelse ne iyi olacaktı. Neyse artık bana petra yada koronotrop yolu göründü en azından bir paket acil kahve almak şart oldu.

Benim 15 mart tarihli siparişim de dün kargoya verildi, bugün elime ulaştı çok teşekkürler emeği geçen herkese :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, 1.500 kilogram kahve kavurup, paketleyip, kargolayıp, durum güncelleyip, müşteriler ile iritibatta olup ve forumda da aktif olabilecek varsa lütfen firmasını kursun ben tam destek arkanızdayım ama sabırsız olmanız firmayı yersiz rahatsız etmeniz ve firma yetkilisini ekstra yormanız kanımca şahsi fikrime dayanarak söylüyorum şimdiden yanlış anlaşırsam özür dilerim ama bu yaptığınız BENCİLLİKten başka birşey değil hiç bir üyeye bu ay buradan kahve almak zorundasınız demiyoruz. Almazsanız ağlarız da demiyoruz. Hep beraber TADIM yapalım HEP BERABER keyifli sohbet edelim. DENEMELERİMİZİ paylaşıp birlikte yorumlayalım. Yarın öbürgğn bir firma bize "Kusura bakmayın anketten çıkmış olabiliriz ama yoğun olan operasyonumuza forum üyelerinin bazı negatif yorumları yüzünden katılamıyacağız derse şaşırmayınız." Herkese iyi akşamlar. İyi geceler. Kahveleri gelen arkadaşlara afiyet olsun. Kahveleri kargo sürecinde olan arkadaşlara sabırları için çok teşekkürler.

Arkadaşlar selam, 1.500 kilogram kahve kavurup, paketleyip, kargolayıp, durum güncelleyip, müşteriler ile iritibatta olup ve forumda da aktif olabilecek varsa lütfen firmasını kursun ben tam destek arkanızdayım ama sabırsız olmanız firmayı yersiz rahatsız etmeniz ve firma yetkilisini ekstra yormanız kanımca şahsi fikrime dayanarak söylüyorum şimdiden yanlış anlaşırsam özür dilerim ama bu yaptığınız BENCİLLİKten başka birşey değil hiç bir üyeye bu ay buradan kahve almak zorundasınız demiyoruz. Almazsanız ağlarız da demiyoruz. Hep beraber TADIM yapalım HEP BERABER keyifli sohbet edelim. DENEMELERİMİZİ paylaşıp birlikte yorumlayalım. Yarın öbürgğn bir firma bize "Kusura bakmayın anketten çıkmış olabiliriz ama yoğun olan operasyonumuza forum üyelerinin bazı negatif yorumları yüzünden katılamıyacağız derse şaşırmayınız." Herkese iyi akşamlar. İyi geceler. Kahveleri gelen arkadaşlara afiyet olsun. Kahveleri kargo sürecinde olan arkadaşlara sabırları için çok teşekkürler.
Keşke şu toplu alımları komple kaldırsanız, daha önce de söylemiştim insanlar sizin yaptığınız iyiliği görev zannetmeye başladılar. Farkındaysanız eskiden böyle bir şey yoktu, Şerif Başaran alımında kargosu gelen kendisini şanslı sayıyor çoğu kişinin kahvesi kargoda kayboluyordu ama herkes saygılı şekilde beklemeye devam ediyordu. Sayı arttıkça içinden çıkılmaz hale gelecek bu iş. Yakında sizde kavurucular da bikacak zaten bu işten. Tadım yapmak isteyen üyelerin kendi aralarında birleşip küçük alımlar yapmaları daha mantıklı. Bunu bütün genele yaymak çok mantıklı değil bu üye sayısıyla.

tavrınız çok ilginç
Bence artık bu kadarı saygısızlığa giriyor. Lütfen bir daha toplu alımlara vs katılmayınız zira katılmak zorunlu değil. topluca tadım yapalım paylaşım yapalım sohbet edelim diye yapılan girişimler ne noktaya gelmiş üzülerek görüyoruz.

Arkadaşlar şunu anlayın operasyonel anlamda her ayın aynı günü anket yapılacak her ayınm aynı günü kahveler kavrulacak her ayın aynı günü kahveler kargolanacak ve kargo firması kargoları aynı gün teslim edecek gibi bir durum olmuyor. Bu tarz konuşmalar, yersiz eleştriler yüzünden bir çok kavurucu dostumuzu, abimizi kaybediyoruz. Yanlış işleyen bir durum yok. bu ay böyle olması gerekti ve oldu. Rahatsız olan arkadaşlarım varsa lütfen toplu alıma katılmasın

burada tavrı ilginç olan bir kişi varsa o da maalesef sizsiniz!

tavrınız çok ilginç
Daha ne yapılsın sizi memnun etmek için bilmiyorum. Kargonuz geç geldi haberiniz yok buraya kadar eminim herkes anlayışla karşılayacaktır, ama ardından hakaretvari ve saldırgan bir uslüpla "ciddiyet aramayalım mı?" tarzı mesajlarınız çok rahatsız edici. Buna rağmen size yardımcı olunmaya çalışılıyor, siz ise "tavrınız çok ilginç" diyorsunuz. O zaman niye katılıyorsunuz ki toplu alıma? Bu kadar acil kahve ihtiyacınız varsa yoğunluk olacağını belki bir ihtimal tahmin edip alım yapmayabilirdiniz. Buradaki bu tarz mesajlar inanın artık insandaki ufacık neşeyi, hevesi bile bırakmıyor, yazık...

Geri