• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Denemediğim Abakundawa, yenilerden Worka Sakaro ve Etiyopya Qunqna sipariş geçtim.

-Kolombiya Do Juan Gesha inanılmaz temizlikte, dengeli vefiyatının üzerinde bir gesha.
-Monteblanco Mango ve Coconut korkulacağı gibi aşırı fermente tatlar barındırmıyor, kavrum dengeli ve meyvemsi özellikleri yansıtacak şekilde yapılmış, memnun etmeyeceği insan sayısı azdır.
-Kenya Maganjo benim çok hoşuma gitti, hem yoğun hem de oldukça meyvemsi bir çekirdek, fiyatının çok üzerinde.
-Etiyopya Biftu, sarı meyve keyfi çok hoş. Farklı bir meyvemsiliği var. Bu da bence denenmeli etiyopya çekirdekleri seviliyorsa.

Milestones'tan 2041 ile ilk siparişimi geçmiş oldum. Denemediğim bir kavurucuydu

Çok teşekkürler deneme seti olmucak.Yeni kahveler gelicek haber vericem.
Örneklem seti olmaması çok üzücü bi durum, taze kavrulmuş kahveleri alınca 2 hafta dinlendirdikten sonra yaklaşık 30 gün içerisinde ben tüketmek istiyorum, ayrıca aynı kahveyi içmek çok sıkıcı ve sizin kahvenizi hiç tadımlamamış biri olarak tüm kahvelerinizi denemek isteyecek eminim birçok kişi var ama siz örneklem seti yok deyip konuyu kapatarak bunu engelliyorsunuz, yani isterdim ki elimizde yok ama sizin için böyle bir seçenek oluşturabiliriz isteyenler özelden yazsın hazırlayalım demenizi hala bekliyorum..

Örneklem seti olmaması çok üzücü bi durum, taze kavrulmuş kahveleri alınca 2 hafta dinlendirdikten sonra yaklaşık 30 gün içerisinde ben tüketmek istiyorum, ayrıca aynı kahveyi içmek çok sıkıcı ve sizin kahvenizi hiç tadımlamamış biri olarak tüm kahvelerinizi denemek isteyecek eminim birçok kişi var ama siz örneklem seti yok deyip konuyu kapatarak bunu engelliyorsunuz, yani isterdim ki elimizde yok ama sizin için böyle bir seçenek oluşturabiliriz isteyenler özelden yazsın hazırlayalım demenizi hala bekliyorum..
Kahvelerinden neredeyse %90’ını almış biri olarak söylüyorum degass beklemeniz gerekmiyor. Bazı kahvelerini 7 ay sonra bile içtim üstelik kendi paketinde muhafaza ettim sadece. Evet düşük gramaj iyi bir seçenek olurdu fakat Zafer Bey tek çalışıyor ve böylesi bir toplu alım sürecini zannımca sorunsuz geçirip herkese güzel kahve temin edebilmek ciddi bir operasyonel süreç ister o yüzden kendisini anlamak lazım. Merak ettiğiniz kahveleri sıra ile alıp denemekten çekinmeyin.

Yorumlar inanılmaz iyi. En son 2024'te sipariş vermişim, şimdi iki kahve aldım, büyük ihtimalle ay sonuna kadar bi' sipariş daha geçeceğim.

Kahvelerinden neredeyse %90’ını almış biri olarak söylüyorum degass beklemeniz gerekmiyor. Bazı kahvelerini 7 ay sonra bile içtim üstelik kendi paketinde muhafaza ettim sadece. Evet düşük gramaj iyi bir seçenek olurdu fakat Zafer Bey tek çalışıyor ve böylesi bir toplu alım sürecini zannımca sorunsuz geçirip herkese güzel kahve temin edebilmek ciddi bir operasyonel süreç ister o yüzden kendisini anlamak lazım. Merak ettiğiniz kahveleri sıra ile alıp denemekten çekinmeyin.
Benim ağustos ayında aldığım kahveler hala duruyor geçen gün coconut ile mangoyu yaptım taş gibiydi. Diego horta ile Frinsa da ona keza

Sitedeki kahvelerin künyelerini çapraz referanslama ile doğrulamaya çalışıyorum ancak muhtemelen bazı künyelerin hatalı olması ve/veya eksik bilgi içermesinden dolayı birçoğu için pek başarılı olduğum söylenemez. Özellikle varyete ve işleme yöntemi kısımlarında bir bulanıklık mevcut.

Fincan iyi olduktan sonra gerisi teferruat tabi ki ama yine de kahveyi almadan önce arka planını bilmek seçme konusunda çok yardımcı oluyor. Rastgelelik faktörünü ne kadar kontrol altına alırsak o kadar iyi.

Sitedeki kahvelerin künyelerini çapraz referanslama ile doğrulamaya çalışıyorum ancak muhtemelen bazı künyelerin hatalı olması ve/veya eksik bilgi içermesinden dolayı birçoğu için pek başarılı olduğum söylenemez. Özellikle varyete ve işleme yöntemi kısımlarında bir bulanıklık mevcut.

Fincan iyi olduktan sonra gerisi teferruat tabi ki ama yine de kahveyi almadan önce arka planını bilmek seçme konusunda çok yardımcı oluyor. Rastgelelik faktörünü ne kadar kontrol altına alırsak o kadar iyi.
Bilal bey merhaba hangi kahvelerde sorun yaşadınız. Yardımcı olmak isterim.

Bilal bey merhaba hangi kahvelerde sorun yaşadınız. Yardımcı olmak isterim.
Merhaba, yardımınız için teşekkür ederim. İlgimi çeken iki kahveye dair sorularımı sorayım.

Etiyopya Worka Sakaro'nun ve Finca La Villa de Don Juan Geisha'nın işleme yöntemlerini merak ettim.

Etiyopya olan sitede anaerobik olarak belirtilmiş ki bunu anaerobik natürel olarak anlıyorum ama aratınca "wine process" olarak tanımlayanlar olduğunu da gördüm. Acaba bu tanım fermentasyondaki bir detaydan mı geliyor yoksa tamamen pazarlama amaçlı mı?

Geisha olan yıkanmış olarak belirtilmiş ama aratınca fermentasyonda mosto ve saccharomyces eklenen ve anaerobik fermentasyona tabi tutulan varyantlarını buldum. Sitedeki kahve gerçekten geleneksel yıkanmış mı yoksa bu ve bunun gibi varyantlardan biri mi?

Merhaba, yardımınız için teşekkür ederim. İlgimi çeken iki kahveye dair sorularımı sorayım.

Etiyopya Worka Sakaro'nun ve Finca La Villa de Don Juan Geisha'nın işleme yöntemlerini merak ettim.

Etiyopya olan sitede anaerobik olarak belirtilmiş ki bunu anaerobik natürel olarak anlıyorum ama aratınca "wine process" olarak tanımlayanlar olduğunu da gördüm. Acaba bu tanım fermentasyondaki bir detaydan mı geliyor yoksa tamamen pazarlama amaçlı mı?

Geisha olan yıkanmış olarak belirtilmiş ama aratınca fermentasyonda mosto ve saccharomyces eklenen ve anaerobik fermentasyona tabi tutulan varyantlarını buldum. Sitedeki kahve gerçekten geleneksel yıkanmış mı yoksa bu ve bunun gibi varyantlardan biri mi?
Bilal bey villa don juan gesha geleneksel yıkanmış,Worka Sakaro da araştırılsanız natural anaerobik sitede düzeltmeyi yaptım. Herhangi bir maya vs yok. Saygılarımla

Etiyopya anaerobiklerini severim, bakalım Worka Sakaro nasıl çıkacak. Yanına da Milestones’dan zamanında içip aklımda yer eden kahveleri anımsatan iki kahve ekledim. Biri Kosta Rika Chirripo, sanırım daha önce içtiğimin yeni hasadı. Diğeri ise daha önce içtiğim Etiyopya Gigesa'yı andıran Etiyopya Kaffa Biftu Gudina.

Yeni gelen Kolombiya Coocentral ve Kenya Maganjoyu espressoda öneririm . ikisi de inanılmaz iyi ve dengeli çıktı verdi f/p açısından da çok iyi

Geri