• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reçetedeki su ve kahve oranını 2 ile çarpıp, süreyi aynı tutup 2 fincanlık demleme yapmak mümkün müdür?
40gr kahve V60 için çok uygun bir gramaj değil, ek olarak bu kahve ile 200ml suyu 1 dakikada tümüyle server a aktarmak için oldukça kalın çekmeniz lazım. Denemedim ama tahminim pek performans alamayacağınız yönünde.

40gr kahve V60 için çok uygun bir gramaj değil, ek olarak bu kahve ile 200ml suyu 1 dakikada tümüyle server a aktarmak için oldukça kalın çekmeniz lazım. Denemedim ama tahminim pek performans alamayacağınız yönünde.

Tam iki katını değilse de 1,5 katını bir kaç klik daha kalın öğüterek ve diğer her şeyi sabit tutarak deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim. 150-150-150 olarak deneyeceğim. Hiç bu kadar fazla suyla blooming yapmamıştım, bakalım nasıl sonuç verecek...

Bendeki gümrük ücreti 236,68 TL olarak görünüyordu bugüne kadar ve az önce tekrar bakmak için açtığımda ücretin 34,72 TL olarak güncellendiğini gördüm. Başka arkadaşların da güncellenmiş olabilir, kontrol edin itiraz etmeyi planlıyorsanız.

Bendeki gümrük ücreti 236,68 TL olarak görünüyordu bugüne kadar ve az önce tekrar bakmak için açtığımda ücretin 34,72 TL olarak güncellendiğini gördüm. Başka arkadaşların da güncellenmiş olabilir, kontrol edin itiraz etmeyi planlıyorsanız.

Çok güzel haber çok canım sıkılmıştı bu güzel organizasyona bu şekilde gölge düştüğü için. Umarım herkesin ki düzelir

Bi heyecanla girip baktım ama aynı. Umarım değişir. Gümrükten 236 tl ile çıkıp adresinize sevkiyat işlemleri başladıktan sonra mı değişti ücret?

gümrük ücreti belirlenen arkadaşlar , firmadaki sipariş nosunu ve gönderinin gümrüğe sevk tarihini de yazabilirse , diğer bekleyen arkadaşlara belki fikir verici olabilir.

Bi heyecanla girip baktım ama aynı. Umarım değişir. Gümrükten 236 tl ile çıkıp adresinize sevkiyat işlemleri başladıktan sonra mı değişti ücret?
Evet, dağıtıma çıkarıldı olarak görünüyor. Bu aşamada değişmiş.

Çok güzel haber çok canım sıkılmıştı bu güzel organizasyona bu şekilde gölge düştüğü için. Umarım herkesin ki düzelir
Canınızı sıkmayın lütfen. Sizin yönetebileceğiniz bir durum değil ki Suat Bey, bu tamamen bürokratik hata. Umarım en kısa sürede çözülür sorun yaşayanlar için bu problem.
Organizasyonu baştan sona muhteşem yönettiniz. Sayenizde ilk yurtdışı alımımı gerçekleştirdim ve sayenizde yine alımı adım adım takip etmeyi öğrendim. Çok teşekkür ederim.

Gümrük vergim belirlenmiş. Bu nasıl bir ücret :)

1604653046216.png

35 tl gümrük bedeliyle bu sabah ulaştı bana da kahveler..
Organizasyonda emeği olan herkese tekrar teşekkürler..
Uganda’yla başlıyorum 🤟🏾
Hepimize afiyet olsun 🤤

yurtdışından kahve süper lüks artık.... :( böyle vergiye maşallah... ödediğimiz vergiyle bir o kadar daha kahve alırdık...150 gr kahveye 50 TL'ye yakın ödedim geçen...

Kapıma gelen memur arkadaş 236.75TL vergi çıktığını söyledi. İtiraz edip sonuç alabilen oldu mu?
Bunun için 2 ayrı yol yazıldı, aşağıdaki mesajlardan takip edebilirsiniz.

Burası biraz karıştığı için yeni konu açtım ama buraya da yazayım, benim kutum da elime ulaştı, 34.75 vergi ile,

ankarada kahve arkadaşı arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri