• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim lokal damacana suyu ayranöz ph 7.5 iletkenliği 120 olan bir su öneriye en uygun su benim çevremde madran vardı açıkçası suyu değişmeyi düşünmüyorum benim su iyi sonuç verdi sadece bu kez değerlerini bildiğim kalsiyumdan zengin şebeke suyu ile karıştırmadım
Çok fazla bu dilden anlamadığım için soruyorum 120 iletkenlik ne demek? Bir de ben ilk demlememi uludağ premium ile yaptım. Ppm'ini ölçtüğümde 24 çıktı ve ben tam olarak istediğim sonucu alamadım. Ppm'in tek kriter olmadığını biliyorum. Bu kahve için 24 ppm uygun mudur?

Benim gümrük bedelin 26,35 TL çıktı. Alıcı ödemeli olarak kahveleri yollayabilirim. Ortak olmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

-Paketimin yarısına kahve arkadaşı buldum. İlgilenenlere teşekkürler.

Son düzenleme:
Çok fazla bu dilden anlamadığım için soruyorum 120 iletkenlik ne demek? Bir de ben ilk demlememi uludağ premium ile yaptım. Ppm'ini ölçtüğümde 24 çıktı ve ben tam olarak istediğim sonucu alamadım. Ppm'in tek kriter olmadığını biliyorum. Bu kahve için 24 ppm uygun mudur?
Bu kahve için uygun olabilir suyunuz yumuşak ama her kahvenin çözünürlüğü farklı o yüzden belirleyici sizin damak zevkiniz.. Bulduğunuz tds ile 1.56 ile çarpın iletkenlik ediyor. Kesin emin değilim @Kahveciningalaksirehberi yanıtlarsa daha doğru olur:) normalde ben kalsiyum ve magnezyumdan zengin şebeke suyu ile belli oranda karıştırıyorum daha tatlı bir gövde ile içimi oluyor ama bunda ona ihtiyaç duymadım öneriler doğrultusunda..

Tam olarak hangi değere ulaşmam gerekiyor? Bir de elimdeki eriklinin ppm'ine de baktım 85 ppm civarı.
yanıltmak istemem ama 50-60 ppme çıkarsanız daha çok verim alabilirsiniz.nordik kavrumda düşük ppm iş görüyor aslında.İşin aslı suyun ppmi değil içeriği .çözüm sağlam arıtma veya peak .şişe suyu olarak da bir miktar soda iş eklemek iş görür ama uzun vadeli çözüm değildir diye düşünüyorum :)

bugün kahveler tarafıma ulaştı, organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Arkadaşlar pH dğerinin yanında TDS ve minarel değerlerine de dikkat edin. Ivica'nın önerdiği su çok çok düşük minarelli ve bunun sebebini mailde açıklamış. Kavurma stilini bu suya uygun olacak şekilde yapmış, o yüzden normalde güzel sonuç alınamayacak KİPA gibi düşük tds'li bir sudan iyi sonuçlar alınabilir. Denemek lazım açıkçasıç
Ben de Kipa ile denerim diye düşündüm. Hamidiye ile de güzel sonuç alabiliriz. Bakalım.

Ben de bugün ptt kargoya gidip kargomu aldım, sağlam bir şekilde ulaştı elime, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Paketleri ulaşan arkadaşlar Lütfen sosyal medyada kahvekulübünü etiketleyerek paylaşımlar yapar mısınız :)

Maalesef 2’de 4

Seviye çok yukarı çıktı

tavsiyem çekirdeği öğütmeden uzun uzun koklayın ve kahveyi demledikten sonra zihninizdeki her şeyi bir kenera bırakıp lezzetin tadına varın

reçete tavsiyesi
Ivica’nın reçetesi
Peak 4,2-5 arası
Cmd28
B6033AC5-9000-4132-9E2E-2B57847A4948.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
PTT kargo , teslimat adresinde herhangi birini bulamayınca paketi direkt olarak en yakın Ptt şubesine mi bırakıyor? Bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri