DrHalil63
Barista
Hocam demleme önerileriniz ve tecrübelerinizi de vakit olsa muhakkak paylaşınİlk kez ilk teslim aldım![]()
Hocam demleme önerileriniz ve tecrübelerinizi de vakit olsa muhakkak paylaşınİlk kez ilk teslim aldım![]()
Nasil kontrol ediyorsunuz vergiyiKorkuyla kontrol ettim.34,5₺ vergi çıkmış bana da.
Nasil kontrol ediyorsunuz vergiyi
Büyük ihtimalle bir problem olmaz. Ptt o bilgileri şubeye geldiği zaman düzeltiyor ya da dolduruyor anladığım kadarıyla.Ben ptt’den takip edince alıcı adı soyadı benim adımın soyadımın baş harflerine uymuyor. Sıkıntı yaratır mı? Ayrıca gönderenin ve alıcının da baş harfleri aynı gözüküyor? Sizde nasıldı bu kısımlar?
Yaa benim slurp uyeligim ayin 28den beri gumrukte bekliyor ivanin kahveleri jet hizliyla geldi. Cikti gumrukten kafayi yicemBenimki kaldı öylece, gümrüğe bile girmiş görünmüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 5744
Tavsiye 28 klikKahveler gümrüğe girmeye başlamışken, 1:1:1 yöntemi için comandante'de kaç klik tavsiyedir?
Ben de 26-28 arasında geziniyorumTavsiye 28 klik
Dökümanları google aracılığıyla kolayca bulabilirsiniz. İstenenler tamamlandıktan sonra mailde belirtilen Müdürlüğe göndermiştim. İstanbul Posta Gümrük MüdürlüğüAçıklama başvuru yapacaklar için iyi oldu. Eğer mümkünse bu dokümanlara nereden ulaştığınızı ve gönderimi nereye yaptığınızı da yazar mısınız? Yol göstermesi açısından çok faydalı olacaktır.