• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da 34.45 TL vergi çıkmış.

bir grup arkadaş sanırım dikkatsiz bir memura denk geldi.

Ben ptt’den takip edince alıcı adı soyadı benim adımın soyadımın baş harflerine uymuyor. Sıkıntı yaratır mı? Ayrıca gönderenin ve alıcının da baş harfleri aynı gözüküyor? Sizde nasıldı bu kısımlar?

Ekli dosyalar

• 521108DD-54DA-499A-AE6C-F30C12378EB7.png
    521108DD-54DA-499A-AE6C-F30C12378EB7.png
    347.8 KB · Görüntüleme: 58
Korkuyla kontrol ettim.34,5₺ vergi çıkmış bana da.

Ben ptt’den takip edince alıcı adı soyadı benim adımın soyadımın baş harflerine uymuyor. Sıkıntı yaratır mı? Ayrıca gönderenin ve alıcının da baş harfleri aynı gözüküyor? Sizde nasıldı bu kısımlar?
Büyük ihtimalle bir problem olmaz. Ptt o bilgileri şubeye geldiği zaman düzeltiyor ya da dolduruyor anladığım kadarıyla. :D

Click başlangıç noktası söylendiği gibi 28 yalnız tarif daha çok süreye odaklı, bir sonraki döküş gelmeden kahve yatağından su tamamen çekilecek ve toplam süre 3 dakika olacak şekilde inceliği ayarlamanız lazım.

Açıklama başvuru yapacaklar için iyi oldu. Eğer mümkünse bu dokümanlara nereden ulaştığınızı ve gönderimi nereye yaptığınızı da yazar mısınız? Yol göstermesi açısından çok faydalı olacaktır.
Dökümanları google aracılığıyla kolayca bulabilirsiniz. İstenenler tamamlandıktan sonra mailde belirtilen Müdürlüğe göndermiştim. İstanbul Posta Gümrük Müdürlüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri