• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar herkese selamlar.

14-17 Eylül arası İstanbul Kahve Festivali'ndeyiz! Festivale özel indirimler ve etkinliklerle dört gün festivale gelecek kahve severlerle keyifli bir dört gün bizleri bekliyor.

15-17 Eylül arasında La Palma & El Tucan kahvelerimizi demliyor ve sunuyor olacağım. Bu etkinlik standımıza önceden gelip ön kayıtla alınacak, rezervasyonlu bir etkinlik. Ancak kahve forumlarına üye festivale gelecek arkadaşlar için bir ön rezervasyon açmak istedim. Rezervasyon için tek yapmanız gereken bu gönderiyi yanıtlayacak şekilde katılacağınız seans tarihini yazmak ve +1 ile katılıp katılmayacağınızı belirtmek. Bu gönderileri yazan ilk üç arkadaşımız bana özelden isim soyisim e posta yazarlarsa da kayıtları gerçekleşmiş olacak. Her seansta başta Bioinovasyon Natürel Sidra, sonra Natürel Gesha demliyor olacağım.

Her kahve forumu için 3 kayıt +1 davetlisiyle rezerve yapılacaktır. Yani bir forumda kaydınız var ise, öteki forumda aynı kayıt geçerli olmayacaktır. Toplam katılım sınırı seans başına 12 kişidir.

Bu gönderi ile beraber internet alışverişlerinde La Palma y El Tucan indiriminin yarın başlayacağını, 15 Eylül gecesi sonlanacağını da hatırlatmış olayım.

Festivalde görüşmek üzere!

Selamlar, Ankara' ya gelecek ve aynı etkinliği yapacaksanız ben şimdiden +2 diyebilirim 🤣

Arkadaşlar herkese selamlar.

14-17 Eylül arası İstanbul Kahve Festivali'ndeyiz! Festivale özel indirimler ve etkinliklerle dört gün festivale gelecek kahve severlerle keyifli bir dört gün bizleri bekliyor.

15-17 Eylül arasında La Palma & El Tucan kahvelerimizi demliyor ve sunuyor olacağım. Bu etkinlik standımıza önceden gelip ön kayıtla alınacak, rezervasyonlu bir etkinlik. Ancak kahve forumlarına üye festivale gelecek arkadaşlar için bir ön rezervasyon açmak istedim. Rezervasyon için tek yapmanız gereken bu gönderiyi yanıtlayacak şekilde katılacağınız seans tarihini yazmak ve +1 ile katılıp katılmayacağınızı belirtmek. Bu gönderileri yazan ilk üç arkadaşımız bana özelden isim soyisim e posta yazarlarsa da kayıtları gerçekleşmiş olacak. Her seansta başta Bioinovasyon Natürel Sidra, sonra Natürel Gesha demliyor olacağım.

Her kahve forumu için 3 kayıt +1 davetlisiyle rezerve yapılacaktır. Yani bir forumda kaydınız var ise, öteki forumda aynı kayıt geçerli olmayacaktır. Toplam katılım sınırı seans başına 12 kişidir.

Bu gönderi ile beraber internet alışverişlerinde La Palma y El Tucan indiriminin yarın başlayacağını, 15 Eylül gecesi sonlanacağını da hatırlatmış olayım.

Merhaba Orkun Bey,
Cuma günü sabah seansına katılacağız, eğer foruma ait kontenjan dolmadıysa +1 kişi ile birlikte bu kahvelerin tadımını yapmak isterim.

Merhaba Orkun Bey,
Cuma günü sabah seansına katılacağız, eğer foruma ait kontenjan dolmadıysa +1 kişi ile birlikte bu kahvelerin tadımını yapmak isterim.
Selamlar Kahve Kulübü kontenjanından 1 kişi kaldı şu an için. Sizi o kontenjana alalım, özelden bana isim soy isim e posta iletin lütfen. +1'iniz için sabah açılışta gelip kayıt yaparsanız hem hep beraber kahvemizi içmiş sohbet etmiş oluruz hem de hızlıca seansa kaydı çözülmüş olur arkadaşınızın. :)

Selamlar Kahve Kulübü kontenjanından 1 kişi kaldı şu an için. Sizi o kontenjana alalım, özelden bana isim soy isim e posta iletin lütfen. +1'iniz için sabah açılışta gelip kayıt yaparsanız hem hep beraber kahvemizi içmiş sohbet etmiş oluruz hem de hızlıca seansa kaydı çözülmüş olur arkadaşınızın. :)
Çok teşekkür ediyorum, özelden gerekli bilgileri size ileteceğim. Festival sabahı da arkadaşımın kaydı için size uğrayacağız, cuma gününü heyecanla bekliyoruz :)

Evet forumlara ayırdığımız ön rezervasyonlar doldu arkadaşlar. Teşekkürler ilginize!

Burada ön rezervasyon dolmuş olsa da festivaldeyseniz standımıza uğrayıp kayıt yaptırabilirsiniz. Festival zamanı açılacak esas geriye kalan kontenjanlar.
Stantta festivale özel uyguladığımız indirim de mevcut.

Merhaba,

Kahvelerinizin kalitesi konusunda markaniz bana çok güven veriyor. Bir işaret noktam var ama. Meksika Mixteca kahvenin hasat yılı 2021-2022 ve buna rağmen sanırım birkaç ay önce satışa çıkmaya başladı. Neredeyse hasadı 2 sene geçecek. O konuda görüşünüzü öğrenmek isterim. Alım yapınca hasat yılı kontrol edin diyen arkadaşlar var çünkü

Teşekkür ederim:)

Merhaba,

Kahvelerinizin kalitesi konusunda markaniz bana çok güven veriyor. Bir işaret noktam var ama. Meksika Mixteca kahvenin hasat yılı 2021-2022 ve buna rağmen sanırım birkaç ay önce satışa çıkmaya başladı. Neredeyse hasadı 2 sene geçecek. O konuda görüşünüzü öğrenmek isterim. Alım yapınca hasat yılı kontrol edin diyen arkadaşlar var çünkü

10:13'ten itibaren izleyebilirsiniz hocam.

Merhaba,

Selamlar. Öncelikle güveniniz için teşekkür ediyorum. Sağolsun @DtB son yaptığımız atölye kıvamındaki videodan hasat kısmını bulup paylaşmış. Orada detaylı anlatıyorum. Aklınızda soru kalmamıştır umuyorum. İkincil hasat olması ve depomuzda gün ışığına maruz kalmadan, ortalama sabit sıcaklıkta ve nem dengelendirici cihaz yardımıyla da %48-50 nem oranında depolanması sebebiyle de daha sağlıklı bir ortamda kaldığından lezzet performansı yerindedir oldukça. Festivalde de en beğeni alıp satan bir kaç kahvemizden birisi olmuştur. Hasat yılını yazarken tedarikçiyi de yazıyoruz ki, hasat yılı da farklı kaynaktan kolayca kontrol edilebilir olsun diye. Lezzetsel anlamda performansını kaybetmiş olsa, seçkimizde olmazdı şu an için öyle diyebilirim. :)

NOT: Nem Dengelendirici çalıştırma prensibi için firma mühendisi ile görüşmelerim ve internetten çeşitli araştırmalarımda sonunda ortalama depo nem tavsiyesi en az yüzde 45, en fazla yüzde 70 civarında tavsiye almıştık. Bu sebeple cihaz ortamı %48 civarında nem değerini koruyacak şekilde çalışmaktadır.

Selamlar arkadaşlar!

Sizler dahil bir çok kahve sever ile beraber oldukça keyifli 2 yıl geçirdik. Şimdi bunu kutlama zamanı!

Başta kuruluşumuza da aracı olmuş arkadaşımız, adminimiz sevgili @NoDRaC başta olmak üzere, moderatörlerimiz, arkadaşlarımız @kahveanalisti ve @Daunterm ve Kahve Kulübü üyesi kahve sever arkadaşlar için 7 kişi +1 davetlisi ile davetlisiniz.

Forum arkadaşlarımızdan katılacak 7 kişi +1 davetlisi ile katılım kaydı sağlanması için bu forum gönderisini yanıtlayacak şekilde;

"Katılıyorum, +1" Yazıp bana forumdan özel mesaj yoluyla İsim Soyisim E posta yazdıktan sonra kayıt gerçekleşmiş olacak. Özel mesajda adres vb bilgileri iletiyor olacağım.

Kayıtlar bu mesajdan sonra gelecek alakalı ilk 7 mesaj ile gerçekleşmiş olacak.

Hep beraber daha nice güzel, keyifli bol kahveli yıllara diyelim!

Etkinlikte görüşmek üzere.

Selamlar arkadaşlar!

Sizler dahil bir çok kahve sever ile beraber oldukça keyifli 2 yıl geçirdik. Şimdi bunu kutlama zamanı!

Başta kuruluşumuza da aracı olmuş arkadaşımız, adminimiz sevgili @NoDRaC başta olmak üzere, moderatörlerimiz, arkadaşlarımız @kahveanalisti ve @Daunterm ve Kahve Kulübü üyesi kahve sever arkadaşlar için 7 kişi +1 davetlisi ile davetlisiniz.

Forum arkadaşlarımızdan katılacak 7 kişi +1 davetlisi ile katılım kaydı sağlanması için bu forum gönderisini yanıtlayacak şekilde;

"Katılıyorum, +1" Yazıp bana forumdan özel mesaj yoluyla İsim Soyisim E posta yazdıktan sonra kayıt gerçekleşmiş olacak. Özel mesajda adres vb bilgileri iletiyor olacağım.

Kayıtlar bu mesajdan sonra gelecek alakalı ilk 7 mesaj ile gerçekleşmiş olacak.

Hep beraber daha nice güzel, keyifli bol kahveli yıllara diyelim!

Etkinlikte görüşmek üzere.

Katılıyorum, +1

Geri