• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@orkunustel bey tekrar merhaba şu anda ki test kavurmasından sipariş verirsek hangi çekirdeklerden denk gelebileceği ve bu çekirdeklerin karakteristik (tatlılık ön planda, meyvemsi vb) özelliklerini söylemeniz mümkün mü acaba?

@orkunustel eğer test kavurması alma şansımız yoksa sitio pedro stok durumu ve 1 kg lık sipariş geçsem 4x250 olarak valfli pakette yollama şansınız olur mu?

Sırf sizden sebep bir Sitio Pedro da ben alacağım sanırım :) Test kavurmasının o olduğunu varsayarsak kavrumu espressoya uydu mu? O çekirdek için espressoya has bir profil çalışması yok bildiğim kadarıyla. @volcano

Sırf sizden sebep bir Sitio Pedro da ben alacağım sanırım :) Test kavurmasının o olduğunu varsayarsak kavrumu espressoya uydu mu? O çekirdek için espressoya has bir profil çalışması yok bildiğim kadarıyla. @volcano
:) inanın bende sitio pedro olduğu düşüncesiyle 1 kg sipariş vermeyi düşünüyorum ama 4*250 şeklinde valfli pakette ve olabildiğince yeni kavrumdan gönderilmesi mümkün mü öğrenmem gerek çünkü daha önce verdiğim siparişteki mexica 20-25 günlük bir kavrum olarak gönderilmişti. @orkunustel

@orkunustel bey tekrar merhaba şu anda ki test kavurmasından sipariş verirsek hangi çekirdeklerden denk gelebileceği ve bu çekirdeklerin karakteristik (tatlılık ön planda, meyvemsi vb) özelliklerini söylemeniz mümkün mü acaba?
Test kavurması yeni ithalatlarla oluyor. :)
şu anda yok ama büyük ihtimalle önümüzdeki hafta falan deneyecekleri çekirdekler bellidir diye düşünüyorum
Önümüzdeki hafta test kavurması yapacak yeni kahvemiz yok. Eylül ayı ithalatını düşünerek söylediyseniz eğer, eylülde gelecek kahveler elimizdeki stoklar biteceği ya da bitmeye yakın olduğu zaman çıkmaya başlayacak. O sebeple eylül ayında test kavurması olmayacak.
@orkunustel eğer test kavurması alma şansımız yoksa sitio pedro stok durumu ve 1 kg lık sipariş geçsem 4x250 olarak valfli pakette yollama şansınız olur mu?
1 Kilogramlık paket seçiminde az da olsa indirim olup 4x250 pakette maliyet yükseldiği için 1 kglik siparişlerde 4x250 stok problemi yaşanmadıkça gönderemiyoruz aradaki maliyet farkı sebebiyle.
yok doğrudur yoktur yeni ithalat ama eylül ayında geçerli %30 indirim başlamış eylül ayını kapsayacak şekilde test kavurması çıkar mı diye öğrenmek istedim. yoksa sitio pedro ya yöneleceğim
Evet Eylül ayı boyunca indirim olacak 2. yılımız sebebiyle. İndirimi kullanarak 9 kahve de epey makul fiyatlara geliyor 4x250 paket alımınızda da oldukça makul bir fiyata gelecektir Sitio Sao Pedro :)
Espresso profili yok 250 gram satış için. Espresso aboneliği alanlara çeşit kahveleri seçtiklerinde profil çalışıp abonelere özel gönderi yapıyoruz şimdilik. Ama uzatılmış fermente olduğu için filtre profili de espressoya yakışabilir iyi bir kalibrasyonda tahminimce.
:) inanın bende sitio pedro olduğu düşüncesiyle 1 kg sipariş vermeyi düşünüyorum ama 4*250 şeklinde valfli pakette ve olabildiğince yeni kavrumdan gönderilmesi mümkün mü öğrenmem gerek çünkü daha önce verdiğim siparişteki mexica 20-25 günlük bir kavrum olarak gönderilmişti. @orkunustel
Sitio Sao Pedro'nun şu anki stoğu 22 ağustos üretimidir. İndirim başladığı gibi dinlenmiş kahve gelmeyecektir muhtemelen. Ama ilk siparişlerde yine 22 ağustos üretimi gönderilecektir. 1 Kilogram seçeneğiyle değil 250 gram seçeneğinde 4 adet vermeniz siparişi bekletme açısından sağlıklı olacaktır bahsettiğiniz gibi.

Herkese merhaba,

Bazı arkadaşlarımız da görmüştür sanıyorum. Eylül 15 Kafein Kültür olarak doğum günümüz. :) 2. yılımıza özel çeşitli kampanyalar yapmak istedik ve iki çeşit kampanya çalıştık.

İlki La Palma & El Tucan için. 13 Eylül'de başlayacak, açılış günümüz olan 15 eylülde bitecek şekilde %20 indirim geçerli olacak. La Palma seçkisi ve seti için geçerli olacak 2 gün içerisinde. İndirim kodu: heroes

1 Eylül'den itibaren eylül ayı bitimine kadar da 9 çeşit kahvemizde geçerli yüzde 30 indirim kampanyamız başlayacak. İndirim kodu: ikinciyil

Açıldığımızdan bu yana ismimizi hakedecek şekilde kahvenin kültürüne katkı sağlayacak işler üretmeye çalıştık. İki senede ülkemizde bazen dünyada ilk olabilecek bir kaç işe imza attık. Seçtiğimiz seçkiyle olsun, ürettiğimiz lezzetle olsun, ismimizin Türkçe olmasıyla ilgili olsun Türkiye'de de, yurtdışında da kendimizi sevdirdik, tutundurmaya başladık. İki senede forumların dışından olsun forumcu kahve severler olsun ciddi bir müdavim kitlemiz oldu. Bu yaptığımız kampanyalar da bir yandan açıldığımızdan beridir desteğini eksik etmeyen kahve severlere bir teşekkür babındadır.

Daha nice güzel kahvelerle, etkinliklerle nice yıllara diyelim! :coffee::coffee:

Sitio Pedro kuru kokusu enfes fakat demleyip içme şansım olmadı. Bu çekirdekten memnun kaldınız mı, deneyenler tavsiye eder mi?
F/P anlamında en üst sıralarımdaki çekirdeklerden biridir. Bu seneki hasatı ben geçen seneye göre daha çok beğendim. Bu kahve benim aklıma “Vişneli Brownie” olarak kazındı.
Denleme yapacaksanız ince öğütüm öneririm.

F/P anlamında en üst sıralarımdaki çekirdeklerden biridir. Bu seneki hasatı ben geçen seneye göre daha çok beğendim. Bu kahve benim aklıma “Vişneli Brownie” olarak kazındı.
Denleme yapacaksanız ince öğütüm öneririm.
Vişneli brownie en iyi tanım ödülünü alır bence de.

Ben de bu seneki hasada kuru kokuda bayıldım fakat demlemek nasip olmadı henüz.

Sitio sao pedronun bu seneki hasadı da oldukça güzel, varyete farklı ama karakter benzer. Benim için imzası karpuz oldu 😅 ay bitmeden 1 kg almayı düşünüyorum picopresso ile de çözmesi kolay, güzel bir fincan çıkıyor. Villa betulia farklı bir karakter. Yıkanmış kahve sevenler denemeli...

Arkadaşlar herkese selamlar.

14-17 Eylül arası İstanbul Kahve Festivali'ndeyiz! Festivale özel indirimler ve etkinliklerle dört gün festivale gelecek kahve severlerle keyifli bir dört gün bizleri bekliyor.

15-17 Eylül arasında La Palma & El Tucan kahvelerimizi demliyor ve sunuyor olacağım. Bu etkinlik standımıza önceden gelip ön kayıtla alınacak, rezervasyonlu bir etkinlik. Ancak kahve forumlarına üye festivale gelecek arkadaşlar için bir ön rezervasyon açmak istedim. Rezervasyon için tek yapmanız gereken bu gönderiyi yanıtlayacak şekilde katılacağınız seans tarihini yazmak ve +1 ile katılıp katılmayacağınızı belirtmek. Bu gönderileri yazan ilk üç arkadaşımız bana özelden isim soyisim e posta yazarlarsa da kayıtları gerçekleşmiş olacak. Her seansta başta Bioinovasyon Natürel Sidra, sonra Natürel Gesha demliyor olacağım.

Her kahve forumu için 3 kayıt +1 davetlisiyle rezerve yapılacaktır. Yani bir forumda kaydınız var ise, öteki forumda aynı kayıt geçerli olmayacaktır. Toplam katılım sınırı seans başına 12 kişidir.

Bu gönderi ile beraber internet alışverişlerinde La Palma y El Tucan indiriminin yarın başlayacağını, 15 Eylül gecesi sonlanacağını da hatırlatmış olayım.

Festivalde görüşmek üzere!

Arkadaşlar herkese selamlar.

14-17 Eylül arası İstanbul Kahve Festivali'ndeyiz! Festivale özel indirimler ve etkinliklerle dört gün festivale gelecek kahve severlerle keyifli bir dört gün bizleri bekliyor.

15-17 Eylül arasında La Palma & El Tucan kahvelerimizi demliyor ve sunuyor olacağım. Bu etkinlik standımıza önceden gelip ön kayıtla alınacak, rezervasyonlu bir etkinlik. Ancak kahve forumlarına üye festivale gelecek arkadaşlar için bir ön rezervasyon açmak istedim. Rezervasyon için tek yapmanız gereken bu gönderiyi yanıtlayacak şekilde katılacağınız seans tarihini yazmak ve +1 ile katılıp katılmayacağınızı belirtmek. Bu gönderileri yazan ilk üç arkadaşımız bana özelden isim soyisim e posta yazarlarsa da kayıtları gerçekleşmiş olacak. Her seansta başta Bioinovasyon Natürel Sidra, sonra Natürel Gesha demliyor olacağım.

Her kahve forumu için 3 kayıt +1 davetlisiyle rezerve yapılacaktır. Yani bir forumda kaydınız var ise, öteki forumda aynı kayıt geçerli olmayacaktır. Toplam katılım sınırı seans başına 12 kişidir.

Bu gönderi ile beraber internet alışverişlerinde La Palma y El Tucan indiriminin yarın başlayacağını, 15 Eylül gecesi sonlanacağını da hatırlatmış olayım.

Festivalde görüşmek üzere!

+1 15.09 Cuma günü 16:00’dan önceki seansa katılacağım, artık adı neyse 😊

Geri