• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Espresso talebini nereden yapmamız gerekiyor, yapalım hemen? 😀
Genel olarak forum içi forum dışı tüm kahve sever müdavimlerimizden bir şekilde mesaj yoluyla da olsa bir beklenti görmem gerekiyor. :)

Espresso tüketiminin neredeyse %95'i kurumsal satışta toptan müşterilerimize ait. Geçtiğimiz sene alternatif espresso girişimimizin zararla sonuçlanmış oluşu ister istemez duruma temkinle yaklaşmamızı gerektiriyor.

Seçkideki kahvelerden Peru, Kolombiya, Brezilya sitio sao Pedro ve Burundi kahvelerini yaklaşık 2 haftadır deneyimliyorum. Bu çekirdekleri v60, aeropress, düz tabanlı demleyici gibi birçok farklı yöntem ile denedim. Peru kahvesi benim en çok beğendiğim çekirdek oldu. Tatlılığıyla, damakta bıraktığı hissiyatla oldukça başarılı, şarapsı, kırmızı meyvelerin olduğu keyifli bir çekirdek. Burundi süprizi olmayan, klasik bir naturel. Hissiyat olarak benim için ekstra akılda kalan bir şey sunmadı. Kolambiya çekirdeğinden çok ümitliydim. Paket üstündeki notalara bakınca tatlı, kırmızı meyvelerin olduğu, meyvemsi bir kahve beklentisi oluşabilir. Ancak beklentinin tam aksine meyvemsilik o kadar yoğun değil. Gözüm kapalı tadım yapsam Kenya kahvesi diyebilirim. Kenya kahvelerini sevenler için hoş bir asiditeye sahip. Ancak benim için tekrar olsa da içsem diyebileceğim bir çekirdek değil. Brezilya sitio sao Pedro ise oldukça muazzam bir kahve. Tatlığıyla, gövdesiyle, notaların her birinin net bir şekilde alınabilmesiyle oldukça başarılı bir çekirdek.

Bugün La Palma El Tucan etkinliğinde bir araya geldik. @orkunustel'in anlatımı ve sunumuyla harika bir buluşma oldu. Güzel bir bilgi seansının ardından birlikte Natural Gesha ve Bioinovasyon Natural Sidra'nın tadımını gerçekleştirdik. İkisi de gerçekten harika kahveler. Her ne kadar çoğunluk Geisha'yı daha çok sevse de azınlık olarak çok iyi bir yıkanmışı andıran Sidra'yı yedirmeyiz demek istiyorum 🤣 Bioinovasyon süreci epey ilgi çekiçi bir konu ve sanırım dünyada başka bir yerde pek de örneği yok, Sidra bu açıdan da bir tık daha ilginç geldi bana. Önümüzdeki aylarda yine farklı etkinlikler olacak sanırım, imkanı olan arkadaşların katılmasını kesinlikle öneririm. Eline koluna sağlık @orkunustel, tekrardan teşekkürler.

Etkinlikten bağımsız olarak bugün muhabbeti geçen bir konuyu da aktarayım. Dün dolapları düzenlerken arkalarda unutulmuş yarım bir paket buldum. Kafein Kültür 20 Haziran kavrumlu Ichuga paketiymiş. Normalde vakumlarım çoğu kahveyi ama bu kendi paketinde öylece kalmış. Demledim, açıkçası tat profilinden pek bir şey kaybetmemiş. Ezbere konuşsak 5 ay boyunca açıkta duran bir kahvenin pek bir numarası kalmamıştır deriz ama tazelik konusu da her zaman dümdüz bir konu olmayabiliyor.

Bugün La Palma El Tucan etkinliğinde bir araya geldik. @orkunustel'in anlatımı ve sunumuyla harika bir buluşma oldu. Güzel bir bilgi seansının ardından birlikte Natural Gesha ve Bioinovasyon Natural Sidra'nın tadımını gerçekleştirdik. İkisi de gerçekten harika kahveler. Her ne kadar çoğunluk Geisha'yı daha çok sevse de azınlık olarak çok iyi bir yıkanmışı andıran Sidra'yı yedirmeyiz demek istiyorum 🤣 Bioinovasyon süreci epey ilgi çekiçi bir konu ve sanırım dünyada başka bir yerde pek de örneği yok, Sidra bu açıdan da bir tık daha ilginç geldi bana. Önümüzdeki aylarda yine farklı etkinlikler olacak sanırım, imkanı olan arkadaşların katılmasını kesinlikle öneririm. Eline koluna sağlık @orkunustel, tekrardan teşekkürler.

Etkinlikten bağımsız olarak bugün muhabbeti geçen bir konuyu da aktarayım. Dün dolapları düzenlerken arkalarda unutulmuş yarım bir paket buldum. Kafein Kültür 20 Haziran kavrumlu Ichuga paketiymiş. Normalde vakumlarım çoğu kahveyi ama bu kendi paketinde öylece kalmış. Demledim, açıkçası tat profilinden pek bir şey kaybetmemiş. Ezbere konuşsak 5 ay boyunca açıkta duran bir kahvenin pek bir numarası kalmamıştır deriz ama tazelik konusu da her zaman dümdüz bir konu olmayabiliyor.
Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. :) Bence de Sidra'yı yedirmeyelim. :D Zira son 16 paket kaldı 100 gramlık formatta. :)

Etkinliği beğenmenize ayrıca sevindim. Her zaman bekliyoruz atölyelere, forumlardan arkadaşlarımızı böyle etkinliklerde görmek muhabbeti de zenginleştiriyor, bir nevi buluşma gibi de oluyor her zaman.

Önümüzdeki aylarda bir peynir eşleşmesi daha yapma niyetim var bu sefer farklı bir tadım seti çalışacağız muhtemelen duruma bağlı olarak. LP&ET etkinliği bir kez de TAG Beyoğlunda yapılabilir yine. Şimdilik ön planda bunlar var. Bakalım.

Kenya Ichuga deneyiminizde son günlerde tekrar gündeme oturan tazelik meselesi ile ilgili gerçekten hoş bir örnek. :) Açık kavurma profillerine sahip kahvelerin aromatik ömrü genel olarak daha uzun ömürlü olduğu bilinen birşeydi. Kenya deneyiminiz de ekstrem seviyede güzel bir örnek olmuş.

@orkunustel

Orkun Bey merhabalar,

İndirimler bitmeden 17648 nolu siparişimi geçmiş oldum. Geçen instagram'dan cevaplamıştınız sorumu ama rahatsız etmek istemedim ayrıca teşekkür ederim çok ilgili ve naziksiniz.

Çok taze kahvem kalmadı siparişime göz atıp ne zaman kargolanır bakma durumunuz olabilir mi acaba? Stokları, kavrum tarihleri hakkında bilgim yok maalesef çok özür dilerim.

Kolay gelsin.

Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. :) Bence de Sidra'yı yedirmeyelim. :D Zira son 16 paket kaldı 100 gramlık formatta. :)

Etkinliği beğenmenize ayrıca sevindim. Her zaman bekliyoruz atölyelere, forumlardan arkadaşlarımızı böyle etkinliklerde görmek muhabbeti de zenginleştiriyor, bir nevi buluşma gibi de oluyor her zaman.

Önümüzdeki aylarda bir peynir eşleşmesi daha yapma niyetim var bu sefer farklı bir tadım seti çalışacağız muhtemelen duruma bağlı olarak. LP&ET etkinliği bir kez de TAG Beyoğlunda yapılabilir yine. Şimdilik ön planda bunlar var. Bakalım.

Kenya Ichuga deneyiminizde son günlerde tekrar gündeme oturan tazelik meselesi ile ilgili gerçekten hoş bir örnek. :) Açık kavurma profillerine sahip kahvelerin aromatik ömrü genel olarak daha uzun ömürlü olduğu bilinen birşeydi. Kenya deneyiminiz de ekstrem seviyede güzel bir örnek olmuş.
Peynir eşleşmesi merak uyandırdı. Anaerobik, deneysel işlem kahvelerin peynirlerle iyi gidebileceği hep aklıma geliyordu ama denemeye cesaret edemedim.

@orkunustel

Orkun Bey merhabalar,

İndirimler bitmeden 17648 nolu siparişimi geçmiş oldum. Geçen instagram'dan cevaplamıştınız sorumu ama rahatsız etmek istemedim ayrıca teşekkür ederim çok ilgili ve naziksiniz.

Çok taze kahvem kalmadı siparişime göz atıp ne zaman kargolanır bakma durumunuz olabilir mi acaba? Stokları, kavrum tarihleri hakkında bilgim yok maalesef çok özür dilerim.

Kolay gelsin.
Selamlar. Siparişiniz için teşekkür ederiz. 🙏

Bugün itibari ile çıkarıldı kargonuz. Size hangi üretim gelecek emin olamamakla birlikte tahmini ya 20 kasım ya 27-28 kasım üretimlerinden çıkarılmıştır.

Afiyetler. ☕☕

Peynir eşleşmesi merak uyandırdı. Anaerobik, deneysel işlem kahvelerin peynirlerle iyi gidebileceği hep aklıma geliyordu ama denemeye cesaret edemedim.
Denemeye cesaret edin, biz denedik, üzerine çalıştık. Epey keyifli oldu. Üzerine çalışılması, düşünülmesi gereken bir konsept bence.

Detayları gönderide bulabilirsiniz.

Selamlar. Siparişiniz için teşekkür ederiz. 🙏

Bugün itibari ile çıkarıldı kargonuz. Size hangi üretim gelecek emin olamamakla birlikte tahmini ya 20 kasım ya 27-28 kasım üretimlerinden çıkarılmıştır.

Afiyetler. ☕☕

Ah süper!

Tamamdır çok teşekkür ederim. İki tarihte uygundur. 😊

YouTube gezerken yabancı kanal shorts videolarında tanıdık bir kahve gördüm : )) paylaşmak istedim @orkunustel

@orkunustel gelbura Ümraniye Mağazasından doğrudan indirimli alabiliyor muyuz veya kafeinkultur.com'dan sipariş verirken dükkandan satın alma imkanı oluyor mu? :)

@orkunustel gelbura Ümraniye Mağazasından doğrudan indirimli alabiliyor muyuz veya kafeinkultur.com'dan sipariş verirken dükkandan satın alma imkanı oluyor mu? :)
Selamlar. Mağazadan indirimli satış için bir çalışma yapmadığımız için mağazadan indirimli satış yok maalesef. Siteden 500 lirayı geçerseniz mağazadan alabilirsiniz tabi. Nota belirtmenizi tavsiye ederim ancak. 🙏

Merhabalar. Seckiden hangi kahveleri tavsiye edersiniz. Mutlaka tatmalisiniz dedikleriniz neler?
Şahsi deneyimime göre; Kolombiya Villa Betulia , Brezilya Pedro kesinlikle denenmesi gereken kahveler. Honduras Caballero da öneririm. Belirtmiş olduğum 3 kahve de farklı klasmanlarda tabii, sizin damak zevkinize kalmış bir durum biraz da.

Selamlar herkese.

Bir hatırlatma yapmak istedim

Bugün indirimin son günü. Bununla beraber kavrulduğu günden bir gün sonra tüm Kenya ve Sitio Sao Pedro stoklarımız tükendi. Yani bu kahveleri verenlerin siparişleri görüştüğümüz üzere haftaya gönderilecektir. Kenya ve Sitio Sao Pedro vermeye devam edenlerin siparişleri de haftaya gönderilecektir.

Geri