NoPainNoCoffee
Barista
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
Daha fazla
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
- Değirmen
- 1ZPRESSO JXPRO
- Ekipmanlar
- Bialetti MokaExpress 6Cup,Bialetti Venüs 10Cup,Cafflano Kompresso ve Delter Coffee Press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Seferihisar
Sanırım en iyi reçete bu oldu şu ana kadar. Geriye benim de evdeki moka pota göre uyarlamam kaldı.Moka pot konusunda çok deneyimli olmadığım için verebileceğim tavsiye doğal olarak tam tutmamış tabi ama bilgi paylaşımıyla beraber ilerleyelim istememin sebebi de buydu zaten. Hep birlikte daha güzeline ulaşmak.
Tabi ki özelden konuşalım, planlayalım ya kavurmahaneye beklerim ya da görüntülü görüşebiliriz detayları reçetenin.
Sayende moka pot'ta Brezilya Pink StarEspresso için oldukça verimli bir bilgi dağarcığı oluştu bu başlık altında. Yine keza V60 için de diğer arkadaşlarımız da onlarca veri paylaştılar. Sen de diğer arkadaşlarımız da sağolun çok, emeklerinize sağlık! Özellikle son günlerde sen de çok emek sarf ettin ayrıca emeklerine sağlık Vural!
Bana oldukça faydalı oldu bu deneyim paylaşımları çünkü uzun zamandır mokapot kullanmadığım için, reçete konusunda fikir üretme adına yeterli verimi veremediğimi görmüş oldum ve bu bilgi paylaşımından güzel şeyler öğrendim ben de kesinlikle. Ayrıca diğer Moka Pot kullanıcıları adına da güzel bir rehber niteliğinde oldu burada birikmiş bilgi ve veriler.
Dubai gezisi güzel geçti diyebilirim. Çok fazla yer gezemedim tabi ama fuarda güzel çalıştım, 30'a yakın numune topladım yine.İki bölümlük bir vlog yolda!
Genel olarak ta ilk sayfada yazdığımdan beridir ne zaman sorulsa söylediğim birşey vardı, gerçekten kafein içeren bir içeceğin etrafındaki kültüre katkı sağlamak ve bu amaç içerisinde müşteri kavurucu sıfatlarını ayrıştırmamak, bütünleştirmek. Bunu yavaş yavaş beraber kazanım olarak elde ediyoruz. Bu sadece benim veya iş yaptığım insanların değil, sizlerin de çabaları, emekleri ve iyi niyeti sayesinde oluyor bu.
Sevgili @orkunustel
Seyahatim İstanbul'a olacak umarım fırsatım olur uğramak için bunu çok isterim ama eğer olmaz ise elbette iletişim sağlamanın farklı yollarıda mevcut,onur ve gurur duyarım.
Bu iletişimin bu kadar kuvvetli olması senin başarın aslında bu kadar şeffaf bu kadar samami bir sürece yürütmen bu noktalar taşıdı.Muhakkak iletişim tek taraflı olamaz yoksa monologa dönüşür lakin fitili ateşleyen sen oldun.
Çok da güzel oldu :=))