zumrutkaraca
Barista
Öncesinde teşekkür ederim Ali Bey.Sanirim benimle birlikte birkaç kişi var indirim yansımadan alışveriş yapan.
Tarih saat itibariyle konuyla ilgili siparişlere notlar eklendi bilginiz olsun.
şimdiden afiyet olsun ..
Öncesinde teşekkür ederim Ali Bey.Sanirim benimle birlikte birkaç kişi var indirim yansımadan alışveriş yapan.
Kenyalar daha asidik genelde biraz ekşidir.Colombia muhtemelen daha tatlı ve klasik bir tat sunar.Kenyayı begenmek daha zor olabilir ama daha değişik bir deneyim sunar.Bence kesinlikle kenya denenmeli
Merhaba Zümrüt Bey,Öncesinde teşekkür ederim Ali Bey.
Tarih saat itibariyle konuyla ilgili siparişlere notlar eklendi bilginiz olsun.
şimdiden afiyet olsun ..
Merhaba Zümrüt Bey,
Cerrado sadece espresso sanirim degil mi? Onda filtre opsiyonu mevcut degil.
https://www.zumrutkaraca.com/kavurma-profilimiz/ Linkten ulaşanbileceğiniz, kavurucunun açıklamaları fikir verebilir size. Ancak genel bir kural olarak açık kavrum çekirdeklerin espreessoda istenmeyen bir ekşiliğe sebep olabileceğini akılda tutmakta fayda var.Merhabalar. Uğraşlarınız için forumdaki arkadaşlara fırsatlar için de firma sahibine teşekkür ederim. Ben çok yeniyim kahve dünyasında. Yıllarca Starbucks kahveleri içtim. Merak ettiğim konu şu, filtre ile espresso arasındaki fark sanırım kavrumdan geliyor. Filtre yazan çekirdeği sipariş ettiğimde espresso olarak kullanırsam çok olumsuz sonuçlarla karşılaşır mıyım? Espresso için 2 seçenek var yoksa sadece bu 2 seçeneği mi almalıyım?
Teşekkür ederim. Bu durumda espresso seçeneklerini tercih edeceğim.https://www.zumrutkaraca.com/kavurma-profilimiz/ Linkten ulaşanbileceğiniz, kavurucunun açıklamaları fikir verebilir size. Ancak genel bir kural olarak açık kavrum çekirdeklerin espreessoda istenmeyen bir ekşiliğe sebep olabileceğini akılda tutmakta fayda var.
Çok keskin değil Hafif bir ekşilik var ama Tatlı bir ekşilik böyle çok aşırı sert keskin değil.Benide bazı kenyaların Asiditesi zorluyor kavrum açık olmasına rağmen zorlayıcı bir asidite değildi.Afrikacılar a bir sorum olacak.2-1 şeklinde alacagim karar veremedim.Kenyanin asiidtesi nasıl? Ekşilik var mı? Zümrut karacadan hic almadigimdan kavrumunu da bilmiyorum.Bazen kenyadaki asidite beni zorluyor.Deneyenler cevap verirse sevinirim
Merhabalar 3x100 gr lık olan zümrüt karaca tadım paketleri valfli değil. isteğimiz üzerine 3x150 gr lık paketler valfli olarak gönderilecek bundan kaynaklanan bir fiyat farkı var. Bugün Zümrüt Bey ile görüşüldü. Olabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek adına kahvekulubü 150 gr lık tadım paketlerinin fiyatlarını Zümrüt karaca tadım paketine göre 6 TL daha indirimli olarak yansıtacağız. Eğer fiyat farkı işlemeden önce alan arkadaşlarım olduysa da fiyat farkı kadar paketlere fazladan kahve ekleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ben geçen ay deneme paketinde tükettim Kenya, keşke daha fazla olsa demiştim. Bu ayın alımı çok güzel denk geldi. Tatlı bir asiditesi var, ılıkken kırmızı meyveler ve arkada hissedilen bir kekik. 1:16,5, 50gr blooming, 30sn bekleme. 30sn sonrası tüm suyu 1:00-1:10 arası bitecek şekilde yavaşça dökün, 2:30-45 gibi bitmesini hedefleyin. Bu tarifle çok güzel performans almıştım, alırsanız mutlaka deneyin.Afrikacılar a bir sorum olacak.2-1 şeklinde alacagim karar veremedim.Kenyanin asiidtesi nasıl? Ekşilik var mı? Zümrut karacadan hic almadigimdan kavrumunu da bilmiyorum.Bazen kenyadaki asidite beni zorluyor.Deneyenler cevap verirse sevinirim.Digeri koke olacak