• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

verdim bile siparişi, emeği geçen herkese teşekkürler!

Kenyalar daha asidik genelde biraz ekşidir.Colombia muhtemelen daha tatlı ve klasik bir tat sunar.Kenyayı begenmek daha zor olabilir ama daha değişik bir deneyim sunar.Bence kesinlikle kenya denenmeli

Öneri için teşekkürler Ali Bey.
Etiyopya - Kenya -Peru olarak sipariş verdim.

Öncesinde teşekkür ederim Ali Bey.
Tarih saat itibariyle konuyla ilgili siparişlere notlar eklendi bilginiz olsun.

şimdiden afiyet olsun ..
Merhaba Zümrüt Bey,

Cerrado sadece espresso sanirim degil mi? Onda filtre opsiyonu mevcut degil.

Merhabalar. Uğraşlarınız için forumdaki arkadaşlara fırsatlar için de firma sahibine teşekkür ederim. Ben çok yeniyim kahve dünyasında. Yıllarca Starbucks kahveleri içtim. Merak ettiğim konu şu, filtre ile espresso arasındaki fark sanırım kavrumdan geliyor. Filtre yazan çekirdeği sipariş ettiğimde espresso olarak kullanırsam çok olumsuz sonuçlarla karşılaşır mıyım? Espresso için 2 seçenek var yoksa sadece bu 2 seçeneği mi almalıyım?

Merhabalar. Uğraşlarınız için forumdaki arkadaşlara fırsatlar için de firma sahibine teşekkür ederim. Ben çok yeniyim kahve dünyasında. Yıllarca Starbucks kahveleri içtim. Merak ettiğim konu şu, filtre ile espresso arasındaki fark sanırım kavrumdan geliyor. Filtre yazan çekirdeği sipariş ettiğimde espresso olarak kullanırsam çok olumsuz sonuçlarla karşılaşır mıyım? Espresso için 2 seçenek var yoksa sadece bu 2 seçeneği mi almalıyım?
https://www.zumrutkaraca.com/kavurma-profilimiz/ Linkten ulaşanbileceğiniz, kavurucunun açıklamaları fikir verebilir size. Ancak genel bir kural olarak açık kavrum çekirdeklerin espreessoda istenmeyen bir ekşiliğe sebep olabileceğini akılda tutmakta fayda var.

Son düzenleme:
İlk alımım olacak umarım her şey sorunsuz olur :)

Afrikacılar a bir sorum olacak.2-1 şeklinde alacagim karar veremedim.Kenyanin asiidtesi nasıl? Ekşilik var mı? Zümrut karacadan hic almadigimdan kavrumunu da bilmiyorum.Bazen kenyadaki asidite beni zorluyor.Deneyenler cevap verirse sevinirim.Digeri koke olacak

Afrikacılar a bir sorum olacak.2-1 şeklinde alacagim karar veremedim.Kenyanin asiidtesi nasıl? Ekşilik var mı? Zümrut karacadan hic almadigimdan kavrumunu da bilmiyorum.Bazen kenyadaki asidite beni zorluyor.Deneyenler cevap verirse sevinirim
Çok keskin değil Hafif bir ekşilik var ama Tatlı bir ekşilik böyle çok aşırı sert keskin değil.Benide bazı kenyaların Asiditesi zorluyor kavrum açık olmasına rağmen zorlayıcı bir asidite değildi.

Kenyada arkadan gelen kekik kokuları çok entresan noktalara götürüyor, ben çok beğenmiştim.

Merhabalar 3x100 gr lık olan zümrüt karaca tadım paketleri valfli değil. isteğimiz üzerine 3x150 gr lık paketler valfli olarak gönderilecek bundan kaynaklanan bir fiyat farkı var. Bugün Zümrüt Bey ile görüşüldü. Olabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek adına kahvekulubü 150 gr lık tadım paketlerinin fiyatlarını Zümrüt karaca tadım paketine göre 6 TL daha indirimli olarak yansıtacağız. Eğer fiyat farkı işlemeden önce alan arkadaşlarım olduysa da fiyat farkı kadar paketlere fazladan kahve ekleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3x150 mi yoksa 3x250 mi almalıyım diye epey kararsız kalmıştım. 3x150'lik seçeneği tercih etmiştim. İndirim yansımadan alışveriş yaparak bu sorunu istemeden de olsa çözmüşüm 😅 Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Yardımları için arkadaşlara ve Zümrüt Bey e çok teşekkür ederim. Bende 3x250 alarak kampanya ya katıldım. @Kahveciningalaksirehberi İyi ki vakum makinesi tavsiyesi vermiş yoksa bu kadar stoğu napardik bilmem 😄

Afrikacılar a bir sorum olacak.2-1 şeklinde alacagim karar veremedim.Kenyanin asiidtesi nasıl? Ekşilik var mı? Zümrut karacadan hic almadigimdan kavrumunu da bilmiyorum.Bazen kenyadaki asidite beni zorluyor.Deneyenler cevap verirse sevinirim.Digeri koke olacak
Ben geçen ay deneme paketinde tükettim Kenya, keşke daha fazla olsa demiştim. Bu ayın alımı çok güzel denk geldi. Tatlı bir asiditesi var, ılıkken kırmızı meyveler ve arkada hissedilen bir kekik. 1:16,5, 50gr blooming, 30sn bekleme. 30sn sonrası tüm suyu 1:00-1:10 arası bitecek şekilde yavaşça dökün, 2:30-45 gibi bitmesini hedefleyin. Bu tarifle çok güzel performans almıştım, alırsanız mutlaka deneyin.

Merhabalar herkese. Ben de 3x150 gr olacak şekilde katıldım (hali hazırda elimde 250gr, kargoda ise 750gr yolda olmasına rağmen). Özellikle Kenya'nın karakteristiği ilgimi çektiği için merakla bekliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri