• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Kenyalar daha asidik genelde biraz ekşidir.Colombia muhtemelen daha tatlı ve klasik bir tat sunar.Kenyayı begenmek daha zor olabilir ama daha değişik bir deneyim sunar.Bence kesinlikle kenya denenmeli
Selamlar, ulkeler bazında böyle genelleme yapmamak daha iyi olabilir. Zira bir Kenya kahvesi de cinsi ve işleme tipine göre kabuklu yemişler ve çikolata gibi hiç asidik olmayan net karakterler verebilir. Aynı şekilde Colombia kahveleri de çok kompleks yüksek meyve asitliklerine sahip karakterler sunabilir.

Selamlar, ulkeler bazında böyle genelleme yapmamak daha iyi olabilir. Zira bir Kenya kahvesi de cinsi ve işleme tipine göre kabuklu yemişler ve çikolata gibi hiç asidik olmayan net karakterler verebilir. Aynı şekilde Colombia kahveleri de çok kompleks yüksek meyve asitliklerine sahip karakterler sunabilir.
Kesinlikle katılıyorum. Zümrüt Karaca'nın kavurduğu Kenya çok tatlı ve içimi kolay. Colombia'sı daha asidik.

Merhaba, 3 paket eklersem satın alabiliyorum, 80 tl sepet çıkıyor.. Yanlış bir şey mi yapıyorum.

Tekli alamazsınız. Paketler 3x ve 5x.

Alımları girdim. Özellikle fiyatı sebebiyle Cerrado'nun tatmin edici düzeyde olması beni çok memnun edecek. Ayda 3,5kg kahve tüketiyoruz evde . 60-70TL'lik kahveler bütçeyi zorlayabiliyor. Kilosu 56TL olan sitenin kahveleri de fiyatı çok uygun olsa da tatmin düzeyi çok düşük. O yüzden nitelikli kahve satan kavurumcuların en ucuz kahvelerini deneyip beğendiğim bir kahve olursa oradan devam etmek istiyorum. Guatemala Huehuetenango çok memnun etmişti, eğer bu da yakın bir lezzet sağlarsa çok mutlu olacağım :) Firmaya ve uğraş veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Zümrüt Karaca kahvelerini denemek istediğim bir kavurucuydu, toplu alım bahane bu fırsat şahane diyerek 5*250 gr ile yerimi aldım. Şimdiden heyecan başladı bile, sonra bir de degassing için bekleyeceğiz, bunlar tatlı bekleyişler. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, kahveyle kalın.

Dün akşam 3 x 150 aldım 94 lira tutarken bugün yine 3 x 150 almak istediğimde 85 lira tuttu bu fark neden oluşuyor acaba

Dün akşam 3 x 150 aldım 94 lira tutarken bugün yine 3 x 150 almak istediğimde 85 lira tuttu bu fark neden oluşuyor acaba

Ekstra indirim girilmemiş dün yukarıdaki yorumlarda açıklama var. Dün daha yüksek fiyattan almış olanlara daha fazla kahve koyularak telafi edilecekmiş.

Makwa, Huaman Tanga ve Koke siparişi verdim 150gr olarak. Ufak sıkıntılar çıkmış olsa da bu ay çok geçmeden bir sonuca varıp bu sorunları çabucak halletmenizden dolayı teşekkürler 👌

Merhabalar tekrardan.
Türker Bey'in bahsettiği 150 gramlık paketler için toplamda 6 lira indirim şu an itibariyle yansıtılmıştır. Ayrıca alım yapan herkese bir sonraki alışverişlerinde geçerli %15 indirim kuponu gönderilecek. Bu daha sonra e-posta yolu ile tüm kullanıcılara iletilecekti ama şimdiden söyleyelim öyleyse.

saygılar..
Bugün (15-6-2020) sabah 10:00 dan önce 150 gram paket alanlarla ilgili ilgili siparişlere notlar eklendi bilginiz olsun.

şimdiden afiyet olsun ..

Makwa, Huaman Tanga ve Koke siparişi verdim 150gr olarak. Ufak sıkıntılar çıkmış olsa da bu ay çok geçmeden bir sonuca varıp bu sorunları çabucak halletmenizden dolayı teşekkürler 👌

Biz teşekkür ederiz. ilginiz için teşekkürler

3*250 Olarak siparişimi geçtim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Espresso için çekirdeklerini severek tükettiğim işletmeye çıkmış bu ay, sanırım benim de oy verdiğim kendileriydi, hatırlayamadım şimdi. Yeni siparişimi geçeyim ben de. Teşekkürler.

150x5 sipariş ettim. Kenya’dan 2 paket, diğer filtre kavrumlardan birer paket. Elimde de 400gr kadar kahve var. Umarım bayatlamaz sıra gelene kadar.

Geri