• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

150 gramlık pakette aynı cekirdegin hem omni hem koyu alıp karşılaştırın bence begenirseniz hepsi 2 kavurumu da espresso kullanırsıınız beğenmezseniz omniyi filtre yaparsınız:)
Genel olarak filtre için alacağım zaten de omni olunca emin olamadım. Koyu almak istemiyorum :)

Bilmediğim için soruyorum, ürünleri sepete ekledikten sonra kupon kullanmamız mı gerekiyor? Daha önce hiç toplu alım yapmadığım için bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bilmediğim için soruyorum, ürünleri sepete ekledikten sonra kupon kullanmamız mı gerekiyor? Daha önce hiç toplu alım yapmadığım için bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
İlave olarak yapmanız gereken bir işlem yok. Haziran ayı alımı Kahve Kulübü adına yapılan ancak alımın herkese açık olduğu bir süreç olduğu için belirlenen fiyatlardan (indirimli fiyatlardır) alabilirsiniz.

İlave olarak yapmanız gereken bir işlem yok. Haziran ayı alımı Kahve Kulübü adına yapılan ancak alımın herkese açık olduğu bir süreç olduğu için belirlenen fiyatlardan (indirimli fiyatlardır) alabilirsiniz.
Teşekkür ederim :)

Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler. Kenya ve Kolombiya çok güzel ve karakteristik kahveler, herkese gözüm kapalı öneririm. Peru için ise içindeki aromaları göz önünde bulundurarak sipariş verin, hepsini sağlayan bir bardak çıkartıyor ve tatları herkese hitap etmeyebilir. Etiyopya için oldukça heyecanlıyım ve Ankara’da Zümrüt Karaca gibi nice nitelikli kavrumhanenin açılması dileği ile :)

Ben de 4x150 gram alarak kampanyaya katılmış oldum.Teşekkürler.
Bu arada sitedeki 3x100 gramlık deneme paketi de aynı kahveler için 3x150 olan paketle aynı TL/gram oranına sahip.

Ben de 4x150 gram alarak kampanyaya katılmış oldum.Teşekkürler.
Bu arada sitedeki 3x100 gramlık deneme paketi de aynı kahveler için 3x150 olan paketle aynı TL/gram oranına sahip.

Merhabalar 3x100 gr lık olan zümrüt karaca tadım paketleri valfli değil. isteğimiz üzerine 3x150 gr lık paketler valfli olarak gönderilecek bundan kaynaklanan bir fiyat farkı var. Bugün Zümrüt Bey ile görüşüldü. Olabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek adına kahvekulubü 150 gr lık tadım paketlerinin fiyatlarını Zümrüt karaca tadım paketine göre 6 TL daha indirimli olarak yansıtacağız. Eğer fiyat farkı işlemeden önce alan arkadaşlarım olduysa da fiyat farkı kadar paketlere fazladan kahve ekleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Merhabalar 3x100 gr lık olan zümrüt karaca tadım paketleri valfli değil. isteğimiz üzerine 3x150 gr lık paketler valfli olarak gönderilecek bundan kaynaklanan bir fiyat farkı var. Bugün Zümrüt Bey ile görüşüldü. Olabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek adına kahvekulubü 150 gr lık tadım paketlerinin fiyatlarını Zümrüt karaca tadım paketine göre 6 TL daha indirimli olarak yansıtacağız. Eğer fiyat farkı işlemeden önce alan arkadaşlarım olduysa da fiyat farkı kadar paketlere fazladan kahve ekleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Merhabalar tekrardan.
Türker Bey'in bahsettiği 150 gramlık paketler için toplamda 6 lira indirim şu an itibariyle yansıtılmıştır. Ayrıca alım yapan herkese bir sonraki alışverişlerinde geçerli %15 indirim kuponu gönderilecek. Bu daha sonra e-posta yolu ile tüm kullanıcılara iletilecekti ama şimdiden söyleyelim öyleyse.

saygılar..

Merhabalar tekrardan.
Türker Bey'in bahsettiği 150 gramlık paketler için toplamda 6 lira indirim şu an itibariyle yansıtılmıştır. Ayrıca alım yapan herkese bir sonraki alışverişlerinde geçerli %15 indirim kuponu gönderilecek. Bu daha sonra e-posta yolu ile tüm kullanıcılara iletilecekti ama şimdiden söyleyelim öyleyse.

saygılar..

zümrüt bey acaba sizdeki paraiso ile şerif beydeki aynı yerden mi ithal edildi merak ediyorum :)

4x150 lilik bir sipariş de ben geçtim. teşekkürler herkese.

3x250 kenya, etiopya, kolombiya geçtim ben de . Heyecanla bekliyorum :giggle:

Emeği geçenlerin eline sağlık. Zümrüt Karacaya da teşekkür ederiz.

Peruyu denemek istiyorum. Kenya mı kolombiya mı kararsız kaldım.

Emeği geçenlerin eline sağlık. Zümrüt Karacaya da teşekkür ederiz.

Peruyu denemek istiyorum. Kenya mı kolombiya mı kararsız kaldım.
Kenyalar daha asidik genelde biraz ekşidir.Colombia muhtemelen daha tatlı ve klasik bir tat sunar.Kenyayı begenmek daha zor olabilir ama daha değişik bir deneyim sunar.Bence kesinlikle kenya denenmeli

Sanirim benimle birlikte birkaç kişi var indirim yansımadan alışveriş yapan.

Geri