• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Arkadaşlar hayırlı akşamlar Zümrüt bey ile görüşme sağlandı operasyon güzel ilerliyor şuan sitenin güncellemeleri yapılmakta bizim için hazırlanmış indirimler güncelleniyor 1-2 gün içerisinde buradan paylaşım yapılıcak haziran ayının sonuna kalmaması için Haziran ayı alımını düzenleyen arkadaşlar ile programlı bir operasyon yürütüyoruz. Sabrınız için teşekkürler :)

Siteye paketler eklenmiş.Kupon vs olacak mı? Whatsapp a girmek gerekiyor gibi bir durum vardi sanirim? Ayrıca etiyopya sadece espresso olarak mi sunulacak? Hepsi netliğe kavuşur ama biraz merak ettim sabırsızlıktan mazur görün :)

Peki uzatmayalım. Burada Kungpow hakkında haklı olabilirsiniz. Ama üyeler bunları haliyle bilemez. Kungpow'un ilk 1. çıktığı alımları sonradan üye olduysa bilemez. Eğer İstanbul'da mekanlarına gitmedilerse, Kungpow'un küçüklüğü, kavurma makinası dahi olmamasını bilemez.Kungpow'un butikliğini de bilemez. İlk anket sonuçlarında geçmişte böyle sorun yaşandı ise , çözüm başka türlü olabilir. Ankette yer aldığı sürece insanlar bunları bilemez.
Çekirdeklerini başka firma mı kavuruyor?

Zümrüt Karaca sitesine Etiyopya - Koke Natural gelmiş yeni olarak.

Geliyor gelmekte olan

Ekli dosyalar

• 0BB21E86-6C81-4D15-858E-5B0EA7B2F192.png
    0BB21E86-6C81-4D15-858E-5B0EA7B2F192.png
    227.6 KB · Görüntüleme: 137
Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Bildiğiniz üzere Haziran ayı toplu alımını ben, @coffeebean ve @mtgg üstlendik. Kah güldük, kah tartıştık. Bazen neler oluyor bu hayatta dedik ve beklenen gün geldi.

www.zumrutkaraca.com adresinde KAHVE KULUBU olarak bir sekme aktif hale geldi. Yarın linklerin her biri aktif olucak. Perşembe günü 23:59 da linkler inaktif hale gelicektir arkadaşlar.

Paket içerikleri;

3x150g
5x150
3x250 olarak ayarlandı fakar 250glık bundle içerisine isteyen kahve ekleyebilcek Zümrüt bey alımda bundle olarak sipariş veren arkadaşlar için 3 az olmasın isteyen ilavede ekleyebilsin diye böyle bir güzellik sundu bizlere.

Toplu alımda emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ederiz. Burada yorumlarda yapıcı yorumlarıyla bizlere destek olan, özel mesaj yolu ile nacizane eleştirileri ile pozitif bakış açıları ile bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.
Herkese bol kahveli, bol sohbetli temiz fincalar eşliğinde yaz keyfi dileriz. İyi Haftalar şimdiden

Haziran ayı toplu alımı desteği için;
@zumrutkaraca ya Kahve Kulubü olarak teşekkür ederiz :)
Emeğiniz için teşekkür ederim. İlk defa toplu kahve alımı ile alım yapacağım. Verdiğiniz emek karşısında hayran kaldım. Emeğe geçen herkese çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Bildiğiniz üzere Haziran ayı toplu alımını ben, @coffeebean ve @mtgg üstlendik. Kah güldük, kah tartıştık. Bazen neler oluyor bu hayatta dedik ve beklenen gün geldi.

www.zumrutkaraca.com adresinde KAHVE KULUBU olarak bir sekme aktif hale geldi. Yarın linklerin her biri aktif olucak. Perşembe günü 23:59 da linkler inaktif hale gelicektir arkadaşlar.
Siparişler Perşembe gece site inaktif hale geldiği zaman faturalandırılıp, cuma günü kavrulmaya başlanıcaktır arkadaşlar şimdiden iletelim sonra merak içinde kalmayınız.

Paket içerikleri;

3x150g
5x150
3x250 olarak ayarlandı fakar 250glık bundle içerisine isteyen kahve ekleyebilcek Zümrüt bey alımda bundle olarak sipariş veren arkadaşlar için 3 az olmasın isteyen ilavede ekleyebilsin diye böyle bir güzellik sundu bizlere.

Toplu alımda emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ederiz. Burada yorumlarda yapıcı yorumlarıyla bizlere destek olan, özel mesaj yolu ile nacizane eleştirileri ile pozitif bakış açıları ile bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.
Herkese bol kahveli, bol sohbetli temiz fincalar eşliğinde yaz keyfi dileriz. İyi Haftalar şimdiden

Elinize sağlık, emeğinize sağlık. Ancak;

"3x150g
5x150
3x250 olarak ayarlandı fakar 250glık bundle içerisine isteyen kahve ekleyebilcek Zümrüt bey alımda bundle olarak sipariş veren arkadaşlar için 3 az olmasın isteyen ilavede ekleyebilsin diye böyle bir güzellik sundu bizlere."

Kısmını tam anlayamadım daha da açıklayabilir misiniz

1-2 gündür kahve arayışındaydım az önce siteye bakınca gördüm paketleri hemen sipariş verdim. Emeğinize sağlık.

Siteye girilmiyor şu an sanırım?

Elinize sağlık, emeğinize sağlık. Ancak;

"3x150g
5x150
3x250 olarak ayarlandı fakar 250glık bundle içerisine isteyen kahve ekleyebilcek Zümrüt bey alımda bundle olarak sipariş veren arkadaşlar için 3 az olmasın isteyen ilavede ekleyebilsin diye böyle bir güzellik sundu bizlere."

Kısmını tam anlayamadım daha da açıklayabilir misiniz
3x250 gram olarak yazıyor fakat siz 4 yada 5 paket olarakta alım yapabilirsiniz

20 tl ve 32 tl olarak iki fiyat gözükuyor.Sepete yansıyan 32 tl.Burda bir sorun var mı?Size soruyorum ama kusura bakmayin sizin göreviniz değil belki biliyorsunuzdur diye soruyorum
Arkadaşlarımız kontrol ediyor bir hata söz konusı ise zümrüt bey ile iletişime geçiceklerdir merak etmeyim ve sorabilirsiniz bizim bilgi ve erişimimizde olan sorulara cevap vermeye hazırız

20 tl ve 32 tl olarak iki fiyat gözükuyor.Sepete yansıyan 32 tl.Burda bir sorun var mı?Size soruyorum ama kusura bakmayin sizin göreviniz değil belki biliyorsunuzdur diye soruyorum

20 Tl o paketti en ucuz fiyat Cerrado. Sistem bir fiyat göstermek zorunda o yüzden minimum fiyat gösteriyor.

Siteye üye olduktan sonra menü de bulunan linkten siparişlerini verebilirsiniz.
Siparişler Perşembe gece site inaktif hale geldiği zaman faturalandırılıp, cuma günü kavrulmaya başlanıcaktır arkadaşlar şimdiden iletelim sonra merak içinde kalmayınız.

Paket içerikleri;

3x150g
5x150

Selamlar iyi akşamlar herkese.
Ben de şahsen @mtgg ve @coffeebean 'a ve Kahve Kulübü'ne teşekkür ederim.
Şimdiden afiyet olsun.

Geri