• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

1kg kahvelerde hali hazırda %10 indirim mevcut zaten. onun üzerinden de kahvekulübü için %25 daha indirim oluyor. sonuç olarak %32.5 indirimli alıyoruz.

Merhaba bugün Null den gelen siparişimde bir kahve 15 Haziran kavrum tarihli geldi. Bu normal mi?

Merhaba bugün Null den gelen siparişimde bir kahve 15 Haziran kavrum tarihli geldi. Bu normal mi?
"Size iyi ve doğru bir kahve deneyimi yaşatmak adına , kavrulmuş olarak stoklarımızda mevcutsa filtre kahveleri kavrulma tarihinden 10 - 15 gün, espresso için kavrulma tarihinden 15 - 20 gün geçtikten sonra sevk ediyoruz. Eğer stoklarımızda mevcut değilse ilk pazartesi kavurup, salı günü kargoya veriyoruz."

"Size iyi ve doğru bir kahve deneyimi yaşatmak adına , kavrulmuş olarak stoklarımızda mevcutsa filtre kahveleri kavrulma tarihinden 10 - 15 gün, espresso için kavrulma tarihinden 15 - 20 gün geçtikten sonra sevk ediyoruz. Eğer stoklarımızda mevcut değilse ilk pazartesi kavurup, salı günü kargoya veriyoruz."
Tamamdır. Teşekkürler bilgi için. 4 çeşit kahve siparişi vermiştim. İyi de olmuş aslında beklemeden en azından 1 kahvede direk içime geçebiliriz 😁

4x250 yazmaları yanıltıcı zaten, ama sebebi malum. 4x250 işlemini yapabildiğimize inanmalarıysa güzel, sağ olsunlar.
Hocam yanıltıcı kısım neresi anlayamadım. Normalde 1 kg alımlarda 4 adet 250 gram geliyor ayrı paketler halinde. Toplu alımda ise 1 kg tek paket geliyor ve bunun açıklamasını en başta yapmıştık ekip olarak...Eğer sorun sitede 4x250 açıklamasının bunlara karşı neden kalmaya devam ettiği ise bunun da cevabı tek müşterilerinin biz olmayışıdır sanırım.

Hocam yanıltıcı kısım neresi anlayamadım. Normalde 1 kg alımlarda 4 adet 250 gram geliyor ayrı paketler halinde. Toplu alımda ise 1 kg tek paket geliyor ve bunun açıklamasını en başta yapmıştık ekip olarak...Eğer sorun sitede 4x250 açıklamasının bunlara karşı neden kalmaya devam ettiği ise bunun da cevabı tek müşterilerinin biz olmayışıdır sanırım.

Bunu gözden kaçırmışım; o zaman sorun yok elbette, kusura bakmayın.

500 gr cascaval 500 gr turaco siparişi verdim.
Filtre için kararsız kaldım. Öneri var mı? Şu çekirdek efsane veya tatmalısın dediğiniz?

500 gr cascaval 500 gr turaco siparişi verdim.
Filtre için kararsız kaldım. Öneri var mı? Şu çekirdek efsane veya tatmalısın dediğiniz?
Cascavel, hamasho ve timbuyacu aldım. Hepsini daha 2-3 kez demledim. Timbuyacu her seferinde acısız, hep keyif veren bir içime sahipti. Kendi denediklerim arasından şuana kadarki deneyimlerime göre Timbuyacu öneririm.

1 kg için MAM tercih eden yok mu ))

250 gr cipizu 250 gr zero filtre harmanı 500 gram cascavel verde siparışı verdim bakalım tadları nasıl bende kahve yolculuğuna yeni başladım şu ana kadar duzgun bi tarıf tutturamadım 1/16 Kullanıyorum fakat yaptığım kahveler ya acı yada ekşı oluyor sadece damakta bazen böyle bir aroma tadı oluşuyor acaba kahvenın tadını daha yumuşak hale getirmek mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim Filtre kahve makinesi :Philips HD7461, öğütücüm :russel hobbs, kağit filtre: melitta gourmet su :özkaynak , ölcümlerde hassas tartı kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim bu arada kullandığım kahvelerin colombia haric hemen hepsinde acımtırak ve isli bir koku vardı kahve markası coffe beltti belkıde kahveden bilemedım bu arada iyi bir öğütücü almam v60 denemeleri yapmam gerektiğini biliyorum ama benim şu anda amacım acı ve ekşi olmayan tam manasıyla her aromayı alamasadan yumuşak içimli bir kahve elde etmek istiyorum şartlar el verince zaten yükseltme yapacağım

250 gr cipizu 250 gr zero filtre harmanı 500 gram cascavel verde siparışı verdim bakalım tadları nasıl bende kahve yolculuğuna yeni başladım şu ana kadar duzgun bi tarıf tutturamadım 1/16 Kullanıyorum fakat yaptığım kahveler ya acı yada ekşı oluyor sadece damakta bazen böyle bir aroma tadı oluşuyor acaba kahvenın tadını daha yumuşak hale getirmek mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim Filtre kahve makinesi :Philips HD7461, öğütücüm :russel hobbs, kağit filtre: melitta gourmet su :özkaynak , ölcümlerde hassas tartı kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim bu arada kullandığım kahvelerin colombia haric hemen hepsinde acımtırak ve isli bir koku vardı kahve markası coffe beltti belkıde kahveden bilemedım bu arada iyi bir öğütücü almam v60 denemeleri yapmam gerektiğini biliyorum ama benim şu anda amacım acı ve ekşi olmayan tam manasıyla her aromayı alamasadan yumuşak içimli bir kahve elde etmek istiyorum şartlar el verince zaten yükseltme yapacağım
Acı ve ekşi fincanlar alıyorsanız, ikili demlemeler yapmanızı öneririm. Sabit bir kahveyle, bariz ince ve bariz kalın olmak üzere iki porsiyon öğütüm yapıp bunları arka arkaya demleyin. Not tutarak tadım yapın. Ardından, çıkan sonuca göre öğütüm aralığını daraltıp en lezzetli yerde durun.

Ben bu yöntemi bir yıl önce uygulasaydım, şu an daha mutlu bir insan olabilirdim.

Acı ve ekşi fincanlar alıyorsanız, ikili demlemeler yapmanızı öneririm. Sabit bir kahveyle, bariz ince ve bariz kalın olmak üzere iki porsiyon öğütüm yapıp bunları arka arkaya demleyin. Not tutarak tadım yapın. Ardından, çıkan sonuca göre öğütüm aralığını daraltıp en lezzetli yerde durun.

Ben bu yöntemi bir yıl önce uygulasaydım, şu an daha mutlu bir insan olabilirdim.
Teşekkürler hocam hemen deneyeceğim inşallah güzel sonuç çıkar bakalım yeni kahveleride bekliyorum :)

Emeği geçen tüm arkadaşlarıma sevgiler ve saygılar .Ne kadar teşekkür etsem azdır .👨🏼‍🚀🛸

Espresso ve Filtre harmanı almıştım gerçekten güzel di . Dün akşam son snlerde indirim bitti yine alıyordum alamadım . Hayırlısı artık . 100 Tl kargo limiti olması lazım bence firmalarda 150 TL çok gibi .

Her zaman olduğu gibi muhteşemdi. Herkese teşekkürler

16 Haziran kavrumlu Cascavel'i 8. gününden itibaren öğütüp bekleterek, 12. günden itibaren de normal öğüterek V60 ile demledim. Başlarda ahım şahım bir lezzet bulamasam da son 2-3 gündür pek bi keyiflendi bardaklar. İyi ki 1 kilo almışım dedirtti, bu fiyattan hem de. Kahvenin profili oturup yeni yeni tadına ulaştığı için şimdi yazmayı tercih ettim, iyi ki hemen içip de pek aradığımı bulamadım diyip kimseyi yanlış yönlendirmemişim. Şimdi sırada Temmuz alımı...

tempImagemeFYko_800x600.jpg
Cascavel inanilmaz bi çekirdek , gün geçtikçe lezzetleniyor.

Forumdaki Cascavel hype’ına katılamamıştım, ne yalan söyleyeyim. Fiyatına göre iyi evet ama sadece o kadar diye düşünüyordum. 21/22 Mayıs kavrumu poşet dün elime geçince filtre kahve makinasında demledim. Şahane oldu. Ya tatlar oturdu ya da benim damağım alıştı :)

Geri