• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Sonuçta herkesin üzerinde hem fikir oldugu tavsiye edeceğiniz null kahveleri nedir bu alım döneminde
Cascavel de Turaco da keyifli kahveler hatta şimdi Turaco'yu 1:1:1 reçetesiyle demledim, gayet keyifli ama tabi mucize kahve, içince gözleriniz açılır der miyim sanmam. Ama fiyat performans olarak çok çok iyiler ve gözüm kapalı tavsiye ederim.

Ben bu ay hepsi espresso için 500 g Mam, 500 g Turaco ve 1 kg Cascavel Verde aldım. Şu an Mam içiyorum, diğerlerini de toplu alım öncesi birkaç kere denemiştim ve hepsinden çok memnunum. Bu yine de kahveleri olağanüstü veya harika bulduğum anlamına gelmesin sadece beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
hocam siz ve diger tüm espressocular indirim sonuna yaklasirken espresso kavrum cekirdek önerilerini paylasabilir mi🙏🏻🙏🏻

hocam siz ve diger tüm espressocular indirim sonuna yaklasirken espresso kavrum cekirdek önerilerini paylasabilir mi🙏🏻🙏🏻
Merhaba, 3 çekirdeği de biraz denedim. Hepsini porsiyonlayıp buzluğa attım o yüzden geçiş yapması zor olmuyor. Şu an Cascavel Verde içiyorum, bu kahveden daha önce de 500 g tüketmiştim bence oldukça güzel. Bunun yanına Mam önerebilirim. Mam’ın tat profili için Orkun Üstel’in paylaşımına bakabilirsiniz, ben de ona çok benzer bir yorum yapmıştım.

Ben de 1 kg. akmak istiyorum, peki Turaco mu, Cascavel mi?🙂🙏🤔

Son düzenleme:
Null'un blendleri de dahil olmak üzere tüm espresso kahvelerini denemiş biri olarak, ben olsam Cascavel seçerdim. elimde baya kahve olduğu için bu ay toplu alıma katılamadım henüz, ama son günlerde cascavel almayı düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın turaco ve mam kötü kahveler değil, ama benim gözümde fark yaratan kahveler olmadılar.

Cascavel - gövdeli, çiçeksi, çikolata, limon, düşük asidite.
Turaco - orta gövde, kakao, vişne, yüksek asidite.

Damak zevkine bağlı ama bunun dışında cascavel'in turaco'ya göre aromalarını daha uzun vadede sakladığını düşünüyorum. Bu yüzden 1 kg seçiminde cascavel daha mantıklı olabilir.

Null'un blendleri de dahil olmak üzere tüm espresso kahvelerini denemiş biri olarak, ben olsam Cascavel seçerdim. elimde baya kahve olduğu için bu ay toplu alıma katılamadım henüz, ama son günlerde cascavel almayı düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın turaco ve mam kötü kahveler değil, ama benim gözümde fark yaratan kahveler olmadılar.
Çok teşekkür ederim. 🙏

Cascavel - gövdeli, çiçeksi, çikolata, limon, düşük asidite.
Turaco - orta gövde, kakao, vişne, yüksek asidite.

Damak zevkine bağlı ama bunun dışında cascavel'in turaco'ya göre aromalarını daha uzun vadede sakladığını düşünüyorum. Bu yüzden 1 kg seçiminde cascavel daha mantıklı olabilir.
Çok teşekkür ederim. 🙏

Ben de 1 kg. akmak istiyorum, peki Turaco mu, Cascavel mi?🙂🙏🤔

ben de ay sonunda 1 kg alırım diye 250 şer cascavel, turaco, el penon ve mam almıştım.

turaco ve el penon favorilerim oldu. el penon kalmadığı için turaco siparişi vereceğim 1 kiloluk.

cascavel daha dengeli bir kahve. yoğun tatlar, aromalar olsun derseniz turaco'yu tercih ederdim ben olsam. eğer espresso için alacaksanız yorumlarımı görmezden gelebilirsiniz çünkü filtre kavrum için yapıyorum bu yorumları :-)

ben de ay sonunda 1 kg alırım diye 250 şer cascavel, turaco, el penon ve mam almıştım.

turaco ve el penon favorilerim oldu. el penon kalmadığı için turaco siparişi vereceğim 1 kiloluk.

cascavel daha dengeli bir kahve. yoğun tatlar, aromalar olsun derseniz turaco'yu tercih ederdim ben olsam. eğer espresso için alacaksanız yorumlarımı görmezden gelebilirsiniz çünkü filtre kavrum için yapıyorum bu yorumları :)
Evet ben Espresso için alım yapacağım. Umarım Cascavel'i beğenirim. 🙂

cascavel daha dengeli bir kahve. yoğun tatlar, aromalar olsun derseniz turaco'yu tercih ederdim ben olsam. eğer espresso için alacaksanız yorumlarımı görmezden gelebilirsiniz çünkü filtre kavrum için yapıyorum bu yorumları :)
görüş için teşekkürler

• Like
Tepkiler: ckn
Siz değerli arkadaşların yorumlarına güvenerek Cascavel Verde 1 kilo sipariş verdim :)

''1kg lık siparişler 1kg lık paketler içerisinde tek paket olarak gönderilecektir.''

toplu alımla ilgili bilgi içeriğindeki bu kısmı atlamışım. ne güzel Null'un internet sayfasında yazdığı gibi 250grx4 şeklinde paketlenecek diyerek 1 kg'lık siparişler verdim. koca koca paketler gelince farkettim durumu :D

''1kg lık siparişler 1kg lık paketler içerisinde tek paket olarak gönderilecektir.''

toplu alımla ilgili bilgi içeriğindeki bu kısmı atlamışım. ne güzel Null'un internet sayfasında yazdığı gibi 250grx4 şeklinde paketlenecek diyerek 1 kg'lık siparişler verdim. koca koca paketler gelince farkettim durumu :D

4x250 yazmaları yanıltıcı zaten, ama sebebi malum. 4x250 işlemini yapabildiğimize inanmalarıysa güzel, sağ olsunlar.

1kg'lık siparişlerde indirim kodu uygulandığında, indirim oranında sorun yaşayan oldu mu aramızda? Ben eklediğimde sepete %25 uyguluyor. Olması gereken oran %35 değil mi 1kg'lık alımlar için? 🤔

Screenshot_1.png

Geri