• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

İlgimi çekti çekmesine ama indirim koduyla dahi 500gr için bu fiyat benim bütçemin üzerinde kalıyor. Keşke tadım paketi isteklerine olumlu dönüş yapsalar. Daha önce istendiğinde olumsuz dönüş alındı diye hatırlıyorum. Firmayı karıştırmıyorsam tabi.

Arkadaşlar selamlar tekrardan,

Bugün itibari ile tüm verilen siparişler kargolandı bilginize

Cascaval için hep iyi yorum okumuştum. Sırada dan biraz iyidir diye düşünmüştüm. Ama fiyatina göre sizin dedigijiz gibi olma ihtimali daha yüksek
Kahvelerde koku yok ambalajı kokuyor olabilir varsa da ayni gecen aydan tek demlemelik kalan montag kahvesi hala buram buram
montag kahveleri kesinlikle fiyatini hakediyordu havanda ezip demlesem yazan aromalari yine alcaktim guzel olcakti belliydi
Elimde sanal baharat kahveleri var sirayla deniyorum hic farki yok bence
Yine belirtmek isterim herhangi bir kaliteli ekipman veya teknik kullanmıyorum

Kahvelerde koku yok ambalajı kokuyor olabilir varsa da ayni gecen aydan tek demlemelik kalan montag kahvesi hala buram buram
montag kahveleri kesinlikle fiyatini hakediyordu havanda ezip demlesem yazan aromalari yine alcaktim guzel olcakti belliydi
Elimde sanal baharat kahveleri var sirayla deniyorum hic farki yok bence
Yine belirtmek isterim herhangi bir kaliteli ekipman veya teknik kullanmıyorum

Havanda ezip demlemek biraz fazla abartı, onu söyleyebilirim size. İsterse elinizde çok iyi bir çekirdek olsun. Bunun dışında parametlere dikkat etmiyorsanız çoğu kahveden aynı tadı almanız ve çekirdeklerin potansiyellerini ortaya çıkaramamanız da çok normal diye düşünüyorum. Biraz da sorgulamak lazım, bu kadar insan niye deli gibi bu kadar detayla uğraşıyor?

Yeni eklenmiş sanırım.

Allahtan araba piyasası gibi değil, üstüne bir de %300 ÖTV eklense halimiz harap.

Workalar 105tl den kapışıldı bir kaç cesur arkadaşımız deneyip onayı verirse bir aya kalmaz stoklar tükenir .

Yeni eklenen kahvelerden biri, Kawanın toplu alımda denediğimiz bensa Mountain dry ile aynı kahve olma ihtimali var mı? Eğer aynıysa toplu alım bitmeden kiloluk almak istiyorum. Gerçekten çok lezzetli bir kahveydi. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok makbule geçer. Saygılar.

Türk kahvesi için olan çekirdeği deneyen var mı ?

Dün akşam kargoya verilen ürünler bugün teslim edildi.
Cascavel verde
Cipizu peru
Mam ile alıma katıldım.
Koskoca null kahveleri bir kutuya koyamamış mı yahu diye düşündüm gerçekten kargo geldiğinde.

Dün akşam kargoya verilen ürünler bugün teslim edildi.
Cascavel verde
Cipizu peru
Mam ile alıma katıldım.
Koskoca null kahveleri bir kutuya koyamamış mı yahu diye düşündüm gerçekten kargo geldiğinde.
evet kutu olsa gerçekten çok daha iyi olurdu. kargo poşetimin tam ortasında bir delik vardı muhtemelen bir şey batmış oraya, pakete denk gelmemiş ama denk gelse patlatırdı :(

Az önce mağazadan teslim alma seçeneği ile kahvelerimi almaya gittim. 3x250 gr bunlardan 2'si filtre kavrum 1'i espresso kavrum şeklinde olan sipariş paketlerim maalesef üçü de espresso kavrum şeklinde hazırlanmıştı. Bunlardan birinin kavrum tarihi de 1 ay önceydi. Sağolsun çalışanlar yardımcı olup hemen düzelttiler. Ancak iyi ki kontrol etmişim. Mağazadan teslim alacaklara da kontrol etmelerini tavsiye ederim. Öncesinde telefonla arayıp kahveler hakkında bilgi aldım çok yardımcı olmuşlardı. Hazırlarken yoğunluktan bir karışıklık oldu sanırım.

Merhabalar,
Forumu pek sık takip edemiyorum. Evde kavurduğum için uzun zamandır kavrulmuş çekirdek almamıştım. Son alımımdan bir yıl sonra Brezilya cascavel verde ile bu ayki toplu alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Espresso için alacaklara kısa özet:
Espresso kavurma seviyesi benim için biraz açık. (Fikir vermek için kendi espresso kavurma seviyem sağda). İlk denemede 16gr ile double shotta ideal bir akış sağladı. Tadımda acısı az, fakat tercih ettiğimden biraz daha asidik (ekşi) bir espresso alabildim.
Kavrulmuş çekirdeğin demlemeden önceki kokusu tatminkar, fakat pulped natural bir çekirdekten espressoda daha yoğun bir koku profili bekledim. Beklentimin biraz altında kalsa da keyifle tüketebileceğim bir çekirdek.
Herkese keyifli kahveler.

Ekli dosyalar

• 20210617_184158sc - Copy.jpg
    20210617_184158sc - Copy.jpg
    87.3 KB · Görüntüleme: 169
Merhabalar, en soldaki brezilya cascavel verde timemore c2 18 klik ile öğütüm.

Diğer 3 kahveyi (wolichu, mam ve turaco) evdekiler v60 demleme yapamadığı için filtre kahve makinesı için öğütülmüş olarak istedim. Fakat çok çok ince bir öğütüm olduğu için makinada tıkanma yapıyor. Doğru düzgün demleme yapamadık ve firmaya mail attım ve çok ilgisizler. Konu ile ilgili ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

• IMG_20210617_223000.jpg
    IMG_20210617_223000.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20210617_223005.jpg
    IMG_20210617_223005.jpg
    121.8 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20210617_223021.jpg
    IMG_20210617_223021.jpg
    84.3 KB · Görüntüleme: 158
Merhabalar, en soldaki brezilya cascavel verde timemore c2 18 klik ile öğütüm.

Diğer 3 kahveyi (wolichu, mam ve turaco) evdekiler v60 demleme yapamadığı için filtre kahve makinesı için öğütülmüş olarak istedim. Fakat çok çok ince bir öğütüm olduğu için makinada tıkanma yapıyor. Doğru düzgün demleme yapamadık ve firmaya mail attım ve çok ilgisizler. Konu ile ilgili ne yapmam gerekiyor?
Neredeyse espressoya yakın bir öğütüm olmuş sanki, firmanın ilgili davranması beklenir tabii. Umarım sorununuz ivedilikle çözülür hocam.

Turaco yu içiyorum fena degil.Vişne tadı alamıyorum hafif bir tatlılık var zorlasam kiraz derim en fazla.Hani baktığım zaman kahveler çok ortalama bana göre.
Ulusal gıdanın kahvelerine yönelmek mantıklı olabilir

Geri