• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Turaco espresso kavrumu tam bir vişne suyu. Bu tarz tadları beğenenlerin denemesini öneririm.

Cascavel verde, Mam ve sütlü içecekler için espresso harmanı aldım ben de.
Evde 1-2 haftalık kahve var, degassing süresi sıkıntı olmaz umarım

#6050'yi az önce geçtim, ortalık sakin görünüyor ama epey sipariş geçilmiş belli ki..
neyse sağlam, yüklü bir alımla girdim, top artık Null'da.. kolay gelsin, emeği geçenlere teşekkürler..
#cascavel verde x1kg
#el penon
#turaco
#mam

Selamlar.
"Tatı" diyebileceğimiz hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz?
3 aydır tatlı bir kahve içemedim. Ne aldıysam hayal kırıklığı. Ya da benim beceriksizliğim bilemiyorum :D

Hocam henüz arka arkaya aynı kahveden aynı tadı alabilmiş bir “ amatör” demleyici çıkmadı daha ... aynı kahveden kimi limonata alıyor kimi vişne kimi de çikolata :) dolayısı ile sorun yok agız tadı oturana kadar demlemeye devam... ama sorunuzun “tatlı” lıksa sanırım temel kaidelerden birini fazla kaçırıyor olabilirsiniz uzun demleme veya ince çekim gibi

Dün siparişimi oluşturdum, bugün kontrol ettiğimde tamamlanma durumu için 'karşılandı' yazıyor, bu kargoya verildiği anlamına mı geliyor yoksa işleme alındığı anlamına mı? Null'e sorup darlamadan önce forumda alışveriş yapmış olanlara sormak istedim.

Dün siparişimi oluşturdum, bugün kontrol ettiğimde tamamlanma durumu için 'karşılandı' yazıyor, bu kargoya verildiği anlamına mı geliyor yoksa işleme alındığı anlamına mı? Null'e sorup darlamadan önce forumda alışveriş yapmış olanlara sormak istedim.
tahminim sisteme düştü paketleme ve kavrum sürecinde olduğunu belli eden bir ibare olabilir hocam

Cipizu, Turaco, Cascavel Verde ve Zero harmanı siparişini verdim ben de dün gece, alım ekibine teşekkürler yine.

Cascavel Verde ve Turaco hakkında güzel yorumlar gördüm hep.
Çilekli limonata ve vişne suyunu net alabilirsem ay sonuna doğru 500'er gram daha sipariş vermeyi planlıyorum :D

Bende de durum aynı, instagramdan yazdım, elimde çok az kahve kaldı ne zaman kargolanır diye ama henüz cevap alamadım.

Bombe'yi sonunda bir güzel demledim, çözümü öğütümü kalınlaştırmakta buldum. Güzel bir kahve çıktı ortaya ama ben pek beğenemedim açıkçası. Eğer bahsedilen şerbetçi otu Blanc isimli biradaki şerbetçi otuysa, o birayı çok sevmeme rağmen kahvedeki aromayı damak tadıma uygun bulamadım.
Herkesin underrated bulup sürekli adını andığı Cascavel Verde'den #6069 ile 1 kg aldım bu sefer de. Umarım bu kahve sayesinde yıldızımız barışır. Sepete baktığımda 50 liralık bir indirim vardı, kahveler beğenilir ya da beğenilmez ama farklı farklı kahveleri avantajlı bir şekilde denemeye imkan sağladıkları için bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ederim.

Cascaval için hep iyi yorum okumuştum. Sırada dan biraz iyidir diye düşünmüştüm. Ama fiyatina göre sizin dedigijiz gibi olma ihtimali daha yüksek
Parametre hesabi yapmadan siradan demleyici olarak soyluyorum benim gibi olan varsa dikkate alir belki
Mam,cascavel ve cipizu dumduz kahveler herhangi bir aromalari yok 3nun de tatlari ayni tavsiye etmiyorum

Dün verdiğim siparişin az önce kargo bilgisi ulaştı, bir de paketler sağsalim geldiği takdirde çok mutlu olacağım. Ne zamandır denemek istediğim ama bir türlü elimin gitmediği Null'ü bana sonunda deneme fırsatını oluşturduğu için KahveKulübü'ne ve KK alım ekibine çok teşekkür ederim, sayenizde hem günlük hayatın stresinden burada ortak alımlarda alınan kahvelerden sohbet ederek hem de güzel bir topluluğun parçası olarak bir nebze uzaklaşabiliyorum.

Şerbetçiotu her birada az veya çok var. Biraya acılık veren madde zaten alkol değil o ot. Blanc adeta bir bira değil portakallı gazoz olduğundan 🤷‍♂️ :D
Evet evet biliyorum detayları az biraz. Yazların vazgeçilmez 3-4 birasından biri benim için. Litre litre iç bana mısın demez, resmen parfümlü su. Blanc'i bu kadar beğenerek tüketirken Bombe'de de aynı lezzeti yakalarım demiştim ama Blanc ararken domates reçeline denk geldim sanırım 😂

Yeni eklenmiş sanırım.

Yeni eklenmiş sanırım.

Ne desem bilemedim bu fiyatlara.

Yeni eklenmiş sanırım.

Ne desem bilemedim bu fiyatlara.
temmuzda Williams'ı bekleyin derim..

Geri