• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Az önce 5354 TL’den tekrar satışa açıldı ve sepete ekler eklemez tükendi

Öncekine göre bir tık artırmışlar sanırım ama bu fiyat bile çok iyi. Kasım indirimlerinde dahi max 6.8-7K civarlarını görmüştü.

Son düzenleme:
Bir once dustugunde turuncu olani 4 bin kusurden sepetime eklemistim alacaktim sonra napcam diyip vazgectim :))

turuncuyu ben aldım, şansa geldi de. ama geri yollamak mecburiyetindeydik kredi kartı patladı

timemore kettle 600ml 2803tlye düşüyor bu indirimle
prizi nasıl acaba avrupa olup olmadıgını göremedim

TRY 395.36 69% Off | Manual Coffee Grinder CNC Stainless Steel Professional Double Bearing Adjustable Hand Burr Coffee Bean Grinding

Degirmen arayanlara…baska saticilarda c2nin aynisi bicaga sahip oldugu ve espresso ogutebildigi yazilmis.. olmasa bile bu fiyata cok iyi… yalniz toplam tutara bakiim derken cift tiklayarak aldim urunden, bir ara seytan durtse de iptal edebildim :) 506 tl oluyor arkadaslar…

Son düzenleme:
uzun zamandır çekirdek tartmak için doz kabı arıyordum. Karaca gibi mağazalardan bi kaç tane aldım ama hiç içime sinmiyordu, aliexpress indirimi sonrasında neden Çin'i düşünmedim ben daha önce diye kafamı duvarlara vurdum ve ekteki kabı aldım. 66' liraya geldi :)

Kaç gündür buna kafa yoruyordum. Bu kadar mı denk gelir 🙏

Geri