• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Edit: adamlarin hakkını yemeyelim, @nuclearmoonrise uyardı, "benimolsun" koduyla %5 iniyor ve uygun hale geliyor.

Comandante almak isteyenler kaçırmasın, kahvebi müthiş bir indirim yapmış. Distribütörün altına fiyatlara nasıl satıyorlar anlamadım ama indirim gerçekten çok iyi. Rengine göre 1 tl ile 16 tl arasında değişen indirim var. O parayla da 10 gram filan çekirdek alınır, düşünenler kaçırmasın:

Gerçekten son zamanlarda Gördüğüm en makul indirim değirmeni sipariş ettim ama umarım hemen bitmez bu indirim sahibi buradaysa seslenmek isterim çünkü Fellow Stag Kettle almak istiyorum haftaya inşallah :)

Aeropress 800 TL, sanırım iyi denebilecek bir fiyat. Bakalım nefsimle mücadeleyi kazanabilecek miyim?

Nefsime yenilip Aeropress aldım. 😄
İnce ve kalın öğütümlerde çok farklı lezzet profilleri çıkarabildiğini okuyorum, uzun zamandır merak ettiğim bir ekipmandı. Espresso makinesini saymazsak, denemediğim bir bu kalmıştı diyebilirim.

Eski versiyonu galiba bu c40 MK3
Yenisi c40 mk4 olması gerekiyor.
Tükenmiş ve mk4
Alan oldumu bilmiyorum ama eğer türkiyeden sipariş veren olduysa 150yüro gümrük sınırına takılmaz umarım.

D4A8D52C-E6B5-44C2-AE89-626951C6C173.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_20230308_200827.jpg
    IMG_20230308_200827.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 39
Ayrıca MK3 ve MK4 arasında çok bir fark olmadığı varsayılırsa gayet iyi bir fiyat

Selamlar üstadım nasılsın ? Son zamanlarda Amazon siparişleri gümrükten geri dönüyormuş çoğu kişi söylüyor bunu
Selam
Amazon tr dışından uzun zamandır sipariş vermemiştim. İnan konuya hakim değilim. Ne desem yalan olur.
Bakalım, amazon jp’den aldığım bugün kargoya verildi. Ancak DHL devraldı kargoyu. Gümrüğe takılacağını zannetmiyorum.
Gümrük vergisi konusunda bende tedirginlikle bekliyorum(:

Geri