• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

uzun zamandır çekirdek tartmak için doz kabı arıyordum. Karaca gibi mağazalardan bi kaç tane aldım ama hiç içime sinmiyordu, aliexpress indirimi sonrasında neden Çin'i düşünmedim ben daha önce diye kafamı duvarlara vurdum ve ekteki kabı aldım. 66' liraya geldi :)

hocam gerçekten herkesin bakıp kimsenin araştırıyorum demediği bir konuya parmak basmışsın, bende kaptım bir tane. :) teşekkürler paylaşım için.

Ben de indirimin nereden geldiğini anlamadım. O kısmı aydınlatabilir misiniz? Hangi kodu kullandınız? :)
Ekstra bir kod ya da bir işlem yapmadım hocam, üyelik girişi yapıp direkt satın al dedim. 66 küsüre geldi fiyat gümrük dahil olarak.

3,692tl iniyor 600ml brewista, timemore fiyat acısından daha cazip geldi
1679388454223.png

2 gündür indirimler var diye aliexpress'te mesai yapıyorum. Öyle bi sepetim var ki hepsini satın alsam burada bir milyoncu açarım/:

aliexpresste görünen yüksek fiyatlı brewista 4. jenerasyondan sanırım. Yani çift çidarlı bir kettle. Isı korunumu, ısıtma hızı, tutma kolaylığı falan derken çok üst seviye bir kettle olabilir. Belki birilerinin ilgisini çeker 😄

aliexpresste görünen yüksek fiyatlı brewista 4. jenerasyondan sanırım. Yani çift çidarlı bir kettle. Isı korunumu, ısıtma hızı, tutma kolaylığı falan derken çok üst seviye bir kettle olabilir. Belki birilerinin ilgisini çeker 😄
Elektrikli kettle aldığım günden beri her kullanımda bu ürünlerin neden termos gibi çift katmanlı yapılmadığını sorguluyorum. 😄 1-2 derecelik ısı değişimi adlında çok büyük bir fark değil ama insan yine de tam istediği derecede demleme yapmak istiyor. Termostatı istediğim sıcaklığın 1-2 derece üstüne ayarlayıp tam istediğim derecede alarak işi çözüyorum. Bu çift katmanlı ürün bu açıdan cezbedici geldi.

Ben de aynı satıcıdan baktım şimdi ama fiyat çok daha pahalı. Sizde hala aynı mı görünüyor fiyat ya da satıcı fiyatı değişitirdi mi acaba?
Evet. Linkini kopyalamıştım. Şu anda çalışmıyor. Ürünü kaldırmışlar.
1679475653078.png
Daha önce bu meblağlarda alışveriş yaptınız mı? Sinotrans makzume ile tanışırsanız pişman ederler.
Aliexpress üzerinden sadece leshu alışverişinde bu rakamlara çıkmıştım. Herhangi bir problem yaşamadım.
Sinotrans sanırım uluslar arası kargo firması. İnanın onlar mı getirdi bilmiyorum. Büyüğünden küçüğüne bütün siparişlerimi sorunsuz teslim aldım şimdiye kadar.

Evet. Linkini kopyalamıştım. Şu anda çalışmıyor. Ürünü kaldırmışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 25232

Aliexpress üzerinden sadece leshu alışverişinde bu rakamlara çıkmıştım. Herhangi bir problem yaşamadım.
Sinotrans sanırım uluslar arası kargo firması. İnanın onlar mı getirdi bilmiyorum. Büyüğünden küçüğüne bütün siparişlerimi sorunsuz teslim aldım şimdiye kadar.
Kargo değil de gümrüğe takılan ürünler artık bu firmaya gidiyormuş. Hiçbir ücret ödemek istemiyorum, iade olsun denilirse de pek mümkün olmuyormuş. Yakın zamanda alışveriş tecrübesi olan var mı merak ettim sadece.

Geri