Guzel kahvelerde kullanin
Guzel kahvelerde kullanin
Valla bilmiyorum bütün tuşlara bastım alırkenGuzel kahvelerde kullaninbi indirim yapmis ama ne yapmis
![]()
Gümrük hakkında bilgisi olan var mı ? Eğer çok bir ücret çıkmayacaksa sipariş geçerimTimemore basic plus tartı,
677 liraya geliyor.
Gümrük vergisi ne olur bilmiyorum
hocam gerçekten herkesin bakıp kimsenin araştırıyorum demediği bir konuya parmak basmışsın, bende kaptım bir tane.uzun zamandır çekirdek tartmak için doz kabı arıyordum. Karaca gibi mağazalardan bi kaç tane aldım ama hiç içime sinmiyordu, aliexpress indirimi sonrasında neden Çin'i düşünmedim ben daha önce diye kafamı duvarlara vurdum ve ekteki kabı aldım. 66' liraya geldi
Ben de indirimin nereden geldiğini anlamadım. O kısmı aydınlatabilir misiniz? Hangi kodu kullandınız?hocam gerçekten herkesin bakıp kimsenin araştırıyorum demediği bir konuya parmak basmışsın, bende kaptım bir tane.teşekkürler paylaşım için.
Ekstra bir kod ya da bir işlem yapmadım hocam, üyelik girişi yapıp direkt satın al dedim. 66 küsüre geldi fiyat gümrük dahil olarak.Ben de indirimin nereden geldiğini anlamadım. O kısmı aydınlatabilir misiniz? Hangi kodu kullandınız?![]()
Yeni aboneliğe özel bir indirimmiş. Yeni abonelik kaydı yaparak bu fiyata alınabiliyor, ben de aldım. Teşekkürler.Ekstra bir kod ya da bir işlem yapmadım hocam, üyelik girişi yapıp direkt satın al dedim. 66 küsüre geldi fiyat gümrük dahil olarak.
3,692tl iniyor 600ml brewista, timemore fiyat acısından daha cazip geldiTimemore alana kadar 600lük brewistalara baktın mı?
Elektrikli kettle aldığım günden beri her kullanımda bu ürünlerin neden termos gibi çift katmanlı yapılmadığını sorguluyorum.aliexpresste görünen yüksek fiyatlı brewista 4. jenerasyondan sanırım. Yani çift çidarlı bir kettle. Isı korunumu, ısıtma hızı, tutma kolaylığı falan derken çok üst seviye bir kettle olabilir. Belki birilerinin ilgisini çeker![]()
Ben de aynı satıcıdan baktım şimdi ama fiyat çok daha pahalı. Sizde hala aynı mı görünüyor fiyat ya da satıcı fiyatı değişitirdi mi acaba?Ekli dosyayı görüntüle 25133
2 gündür indirimler var diye aliexpress'te mesai yapıyorum. Öyle bi sepetim var ki hepsini satın alsam burada bir milyoncu açarım/:
Daha önce bu meblağlarda alışveriş yaptınız mı? Sinotrans makzume ile tanışırsanız pişman ederler.Ekli dosyayı görüntüle 25133
2 gündür indirimler var diye aliexpress'te mesai yapıyorum. Öyle bi sepetim var ki hepsini satın alsam burada bir milyoncu açarım/:
Evet. Linkini kopyalamıştım. Şu anda çalışmıyor. Ürünü kaldırmışlar.Ben de aynı satıcıdan baktım şimdi ama fiyat çok daha pahalı. Sizde hala aynı mı görünüyor fiyat ya da satıcı fiyatı değişitirdi mi acaba?

Aliexpress üzerinden sadece leshu alışverişinde bu rakamlara çıkmıştım. Herhangi bir problem yaşamadım.Daha önce bu meblağlarda alışveriş yaptınız mı? Sinotrans makzume ile tanışırsanız pişman ederler.
Kargo değil de gümrüğe takılan ürünler artık bu firmaya gidiyormuş. Hiçbir ücret ödemek istemiyorum, iade olsun denilirse de pek mümkün olmuyormuş. Yakın zamanda alışveriş tecrübesi olan var mı merak ettim sadece.Evet. Linkini kopyalamıştım. Şu anda çalışmıyor. Ürünü kaldırmışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 25232
Aliexpress üzerinden sadece leshu alışverişinde bu rakamlara çıkmıştım. Herhangi bir problem yaşamadım.
Sinotrans sanırım uluslar arası kargo firması. İnanın onlar mı getirdi bilmiyorum. Büyüğünden küçüğüne bütün siparişlerimi sorunsuz teslim aldım şimdiye kadar.
Yasaklı ürün ve yanlış ücret yazılmadığı sürece sorun olmaz, benzer sorunlardan şikayet etmişlerKargo değil de gümrüğe takılan ürünler artık bu firmaya gidiyormuş. Hiçbir ücret ödemek istemiyorum, iade olsun denilirse de pek mümkün olmuyormuş. Yakın zamanda alışveriş tecrübesi olan var mı merak ettim sadece.