• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

İlk defa bir platformda sıcak fırsat paylaşıyorum fiyat hatalı sanki. Satıcı kimdir nedir bilmiyorum, gezerken denk geldi. 85₺
Sipariş iptal edilmedi, dün kargoya verilmiş. 😮

Coffee Project Kenyası nasıl, hiç bu firmadan almadım, taş falan çıkmıştı diye hatirliyorum daha önce aynı firmada.
Şu an elimde CoffeeProject'ten Etiyopya Alaka var. Gayet başarılı.
Taş hepsinden çıkabiliyor abi.
Eğer hopi'den alışveriş yapsaydım CoffeeProject'i tercih ederdim diğer kahvelerini de denemek adına.

Hopi indirimini bitmeden kullanayım dedim de Paper Guatemala ve Coffee Project Kenya arasında kaldım fiyat farkı 30 tl falan ondan sordum değer mi fiyatına diye 😂
Paper Guatemala da kötü bir kahve değil ama ben olsam Kenya'yı tercih ederdim 😊

Coffee project Kenya deneyimim o kadar kötü ki, ticari bir çekirdeği Kenya ile karıştırıp yanlışlıkla yollamışlar fikrine kapılıyorum. Ne su tercihi, ne başka değişkenler fayda vermedi. Sizlerden böyle güzel yorumlar duydukça hayret ediyorum.

Hopishop için Coffee Project ile iletişime geçtim. Deneme setlerini de eklemelerini rica ettim. Bugün yarın eklenir. Hopi'den kaynaklı yeni ürünlerin onaylanması 1-2 gün sürüyormuş. Bu arada stoğu bitmiş ürün görüp almak isterseniz mutlaka arayın. Ellerinde stok varsa güncelliyorlar.

Geri