BeanEngineer
Barista
Size gelmeden mi gerçekleşti bu işlemŞimdi bana amazon para iadesi yapmış aeropress için, ürün hasar görmüş
Size gelmeden mi gerçekleşti bu işlemŞimdi bana amazon para iadesi yapmış aeropress için, ürün hasar görmüş
Sipariş iptal edilmedi, dün kargoya verilmiş.Timemore C2 MAX Yenilik%30 daha fazla kapasite | Yüksek kaliteli manuel kahve değirmeni | 500 ml kahve için öğütme | Sağlam ve hassas paslanmaz çelik değirmen | hafif ve kullanışlı : Amazon.com.tr: Mutfak
Timemore C2 MAX Yenilik%30 daha fazla kapasite | Yüksek kaliteli manuel kahve değirmeni | 500 ml kahve için öğütme | Sağlam ve hassas paslanmaz çelik değirmen | hafif ve kullanışlı : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
İlk defa bir platformda sıcak fırsat paylaşıyorum fiyat hatalı sanki. Satıcı kimdir nedir bilmiyorum, gezerken denk geldi. 85₺
Benim siparişimde kargoya verilmiş gözüküyor.Sipariş iptal edilmedi, dün kargoya verilmiş.![]()
Gayet güzel bir Kenya, tutarlı bir kavrumu var. İndirimde yakalarsanız deneyin benceCoffee Project Kenyası nasıl, hiç bu firmadan almadım, taş falan çıkmıştı diye hatirliyorum daha önce aynı firmada.
Hopi indirimini bitmeden kullanayım dedim de Paper Guatemala ve Coffee Project Kenya arasında kaldım fiyat farkı 30 tl falan ondan sordum değer mi fiyatına diyeGayet güzel bir Kenya, tutarlı bir kavrumu var. İndirimde yakalarsanız deneyin bence![]()
Her ikisini de geçen ay denemiştim. İkisi arasından kesinlikle CoffeProject Kenya'yı öneririm.Hopi indirimini bitmeden kullanayım dedim de Paper Guatemala ve Coffee Project Kenya arasında kaldım fiyat farkı 30 tl falan ondan sordum değer mi fiyatına diye![]()
Şu an elimde CoffeeProject'ten Etiyopya Alaka var. Gayet başarılı.Coffee Project Kenyası nasıl, hiç bu firmadan almadım, taş falan çıkmıştı diye hatirliyorum daha önce aynı firmada.
Kavanozdan koyuyorum zaten kahveyi taş görsem anlarım da öyle kalmış aklımda markaŞu an elimde CoffeeProject'ten Etiyopya Alaka var. Gayet başarılı.
Taş hepsinden çıkabiliyor abi.
Eğer hopi'den alışveriş yapsaydım CoffeeProject'i tercih ederdim diğer kahvelerini de denemek adına.
Paper Ethiopia iyiydi kalmamış galiba onu tavsiye ederdimHopi indirimini bitmeden kullanayım dedim de Paper Guatemala ve Coffee Project Kenya arasında kaldım fiyat farkı 30 tl falan ondan sordum değer mi fiyatına diye![]()
Kochere miPaper Ethiopia iyiydi kalmamış galiba onu tavsiye ederdim
Gigesa idi tüm tadım notaları vardı baktım şimdi yazınca gelince haber ver demiş koyarlarsa tavsiye ederimKochere mi
Paper Guatemala da kötü bir kahve değil ama ben olsam Kenya'yı tercih ederdimHopi indirimini bitmeden kullanayım dedim de Paper Guatemala ve Coffee Project Kenya arasında kaldım fiyat farkı 30 tl falan ondan sordum değer mi fiyatına diye![]()
Filtre alırken kullandım vallahi. Teşekkürler.Hepsiburada'da TAVSIYE20 koduyla 100 lira üzeri 20 lira indirim.
Bu ayki alıma katılmayacağım için poka coffeden kahve alacaktım, hepsiburadada varmış ve kodla aldım. TeşekkürlerHepsiburada'da TAVSIYE20 koduyla 100 lira üzeri 20 lira indirim.