• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Nasıl olduysa Hopi Shop ta 200 TL birikmiş , 3 Adet Cafec Traditional , 1 Adet Etiyopya Kochere 190 TL ye geldi. Sanırım çok uzun süre filtre kağıdı almayacağım bir önceki kampanyada da Abaca almıştım. Kahveden emin değilim , zira Paper'dan ilk kahve alışverişim çok başarılı değildi. Umarım bu sefer memnun kalırım.

Nasıl olduysa Hopi Shop ta 200 TL birikmiş , 3 Adet Cafec Traditional , 1 Adet Etiyopya Kochere 190 TL ye geldi. Sanırım çok uzun süre filtre kağıdı almayacağım bir önceki kampanyada da Abaca almıştım. Kahveden emin değilim , zira Paper'dan ilk kahve alışverişim çok başarılı değildi. Umarım bu sefer memnun kalırım.
Bende 2 hafta önce Hopishop'ta biriken 200 tl ile 5 paket 100'lük japon hario filtre aldım: Paketi 49 Tl'ye geldi. Oldukça avantajlı. 4 pakette evde vardı ve artık çoook uzun bir süre almam 🙂

İlk defa bir platformda sıcak fırsat paylaşıyorum fiyat hatalı sanki. Satıcı kimdir nedir bilmiyorum, gezerken denk geldi. 85₺
Benim ürün bugün geldi . Paylaşım için teşekkürler. Sayenizde bu değirmeni inanılmaz bir fiyata aldık .

Edit: Yanlış alıntı

amazonda 100 tl ve üstüne 30 tl anında indirim var

Sadece Amazon tarafından satılan ürünlerde geçerli olduğu için düşmüyormuş, teşekkürler.

Geri