DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
Fazla yumuşak kalıyorlar bunlar, işiniz uzun sürebilir. 1zpresso'nun fırçasının Sarı kısmı çok iyi o materyalden nerede bulunur acaba?Detaylı değirmen temizliği için olabilir.
Denemedim o yüzden haklı olabilirsiniz Can Bey. almak isteyen varsa can beyin dediğini dikkate almasını tavsiye ederimFazla yumuşak kalıyorlar bunlar, işiniz uzun sürebilir. 1zpresso'nun fırçasının Sarı kısmı çok iyi o materyalden nerede bulunur acaba?
Aslinda evde badem ve blender varsa yapmak çok kolay fikir vermesi acisindan ama bu hazir satilanlar daha guzel kivamli oluyor zevk meselesi tabi ama inek sutunden daha saglikli olur. Hafif bi badem tadi gelir kahveyi yumusatir. Bazen şokta flaan da oluyor küçük boyu ama su an fiyati bayagi iyi denemek istersiniz bunu altında dusmezMerhaba, bu badem sütünün lezzeti nasıldır acaba? Genelde termosa moka+süt şeklinde sütlü içecek hazırlayıp yanıma alıyorum, badem sütüyle bu şekilde güzel bir karışım elde eder miyiz?
cofffee department la majada bütçenize uygunsa deneyebilirsiniz.İş yerinde kalabalık tüketim için filtre kahve makinesinde kullanılabilecek 1 kiloluk fiyat/performans kahvesi öneriniz var mı?
İş yerinde kalabalık tüketim için filtre kahve makinesinde kullanılabilecek 1 kiloluk fiyat/performans kahvesi öneriniz var mı?
Preon'un su anda toplu alimi var. Doch blendini kiloluk alirsaniz sepette kampanya ile 240 liraya geliyor. Baska nitelikli kavurucudan blend denemedim ama bir cok yoresel kahveyle yarisacak lezzette bir kahve.İş yerinde kalabalık tüketim için filtre kahve makinesinde kullanılabilecek 1 kiloluk fiyat/performans kahvesi öneriniz var mı?
Geçen sefer kargo çıkıyor diye almamıştım meğerse üye olunca çıkmıyormuş :d Kaptım bu sefer teşekkürler...LCW de %50 indirim var cift cidarlı kupa 40lira
![]()
Kupa - LCW HOME - 129,99 TL
Şeffaf Çift Cidarlı Cam Kupa Bardak 350 Ml size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W17274Z8-Q57www.lcwaikiki.com
Teşekkürler, 408,94₺ aldım.Aeropress Kahve Demleme Sistemi : Amazon.com.tr: Mutfak
Aeropress Kahve Demleme Sistemi : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
408 Tl ye geliyor herşey dahil. Stok 1.Aeropress Kahve Demleme Sistemi : Amazon.com.tr: Mutfak
Üh iyiymişAeropress Kahve Demleme Sistemi : Amazon.com.tr: Mutfak
Satın alımınızda kullanılamaz dedi başka ürün için, satıcı ve gönderen amazon, başka şartı olabilir mi?BAHAR40 kodu varmış sadece satıcısı amazon olacak ve 150 lira üstü olacak. Onu harcamaya çalışırken aeropressi gördüm ben de almış bulundum. Yazmak için foruma girdim çoktan yazılmış bile![]()
İlk alışveriş için geçerlidir muhtemelenSatın alımınızda kullanılamaz dedi başka ürün için, satıcı ve gönderen amazon, başka şartı olabilir mi?