• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba, bu badem sütünün lezzeti nasıldır acaba? Genelde termosa moka+süt şeklinde sütlü içecek hazırlayıp yanıma alıyorum, badem sütüyle bu şekilde güzel bir karışım elde eder miyiz?
Aslinda evde badem ve blender varsa yapmak çok kolay fikir vermesi acisindan ama bu hazir satilanlar daha guzel kivamli oluyor zevk meselesi tabi ama inek sutunden daha saglikli olur. Hafif bi badem tadi gelir kahveyi yumusatir. Bazen şokta flaan da oluyor küçük boyu ama su an fiyati bayagi iyi denemek istersiniz bunu altında dusmez

4’lü Ayaklı Diamond Kahve Yanı Su Bardağı , 39,90 TL

Yarın (8 Nisan) dan itibaren bütün BİM lerde olacakmış. İlgilenenlere

Son düzenleme:
İş yerinde kalabalık tüketim için filtre kahve makinesinde kullanılabilecek 1 kiloluk fiyat/performans kahvesi öneriniz var mı?

İş yerinde kalabalık tüketim için filtre kahve makinesinde kullanılabilecek 1 kiloluk fiyat/performans kahvesi öneriniz var mı?

Hocam ben gayet memnunum sidamo ve colombiyalarini denedim.
(Sanirim bir kac yerde daha onermistim, firmayla hic bir baglantim yoktur.)

LCW de %50 indirim var cift cidarlı kupa 40lira

LCW de %50 indirim var cift cidarlı kupa 40lira
Geçen sefer kargo çıkıyor diye almamıştım meğerse üye olunca çıkmıyormuş :d Kaptım bu sefer teşekkürler...

408,94 TL den bir tane de ben aldım 🙂

BAHAR40 kodu varmış sadece satıcısı amazon olacak ve 150 lira üstü olacak. Onu harcamaya çalışırken aeropressi gördüm ben de almış bulundum. Yazmak için foruma girdim çoktan yazılmış bile :)

BAHAR40 kodu varmış sadece satıcısı amazon olacak ve 150 lira üstü olacak. Onu harcamaya çalışırken aeropressi gördüm ben de almış bulundum. Yazmak için foruma girdim çoktan yazılmış bile :)
Satın alımınızda kullanılamaz dedi başka ürün için, satıcı ve gönderen amazon, başka şartı olabilir mi?
Sadece ilk defa sipariş verenlere özelmiş.

Geri