• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Melitta Gourmet ve Original filtrelerden birer adet aldım, bilgi verenlere teşekkürler. Chemex'de,Clever'da ve Tchibo dripper'da bu tip kağıtları kullanıyorum; marketten aldığım Coffee Time markalı kajverengi kağıtlar koku bırakıyor. Tchibo kağıt bu konuda iyi fakat o da biraz fazla kalın. Melitta hep ilgimi çeken bir marka oldu, deneyelim bakalım. 🙂

Trendyol Grizzly kahvelerinde indirim yapmış. Değerlendirmek isteyenler için güzel. Çekim olsa daha güzel olurdu ama kısmet 😀

Elimde çokça var Rossman filtrelerinden. Kalite farkı var mıdır acaba? Son kullanma tarihleri yoktur diye tahmin ediyorum. Alıp almama arifesindeyim.
Ben 500ml ve alti sabah ya da ofis demlemelerinde rossman daha buyuk demlemelerde melitta kullaniyorum.. Rossman daha cabuk tikaniyor, melitta daha homojen ve sanki tadlari daha guzel veriyor...kesinlikle fark var + melitta gourmet daha da basarili. Rossmanda haliyle daha yogun bir govde oluyor.kesinlikle kotu degil filtre olarak sadece ufak ayarlamalar yapmak gerekebiliyor.

ben de çelik 3 veya 4 cup mokapot arayışındayım. Ama fiyatlar uçmuş 😅

150 kod çıktı alacak bir şey bulamıyorum :(
Bunlara bakılabilir. Özemin sirkeleri var, uyguna geliyor mu bakmadım ama.

Bunlara bakılabilir. Özemin sirkeleri var, uyguna geliyor mu bakmadım ama.
2. Ürün trendyolda 410 lira, sağda solda kontrol etmeden almamak lazım hopiden... daha az mı ödüyoruz? evet ama yeterince değil 😅 piyasa fiyatıyla benzer seyirde ürün bulmak çok zor burada...

Geri