• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Coffee Project'ten ofis için öğütülmüş Q blend almıştım ve makinede tadından ve kokusundan herkes çok memnun kaldı. Firmayı arayıp ürünün Hopishop'ta olmadığını söyledim. En son baktığımda kiloluk çekirdek ve öğütülmüş opsiyonları stoktaydı. Çeklerle çok uyguna alınabilir. Makinede çok kahve tüketenlere fayda sağlayabilir. Forumdalarsa Coffee Project ekibine de teşekkürler.

Bende iki cup Venüs modelini aldığımda 450 TL civarındaydı 290 a geldi.şimdi kontrol ettiğimde 700 TL ye çıktığını gördüm
Hopi'de dün 368 tl olan Bialetti Fiammetta bugün 539 tl olmuş. Almayı düşünenler varsa bunu dikkate alsın çünkü bazı sitelerde hâlâ eski fiyattan satılıyor.

Edit: Ürünün resmi satıcısı olan Venti Gıda muhtemelen Hopi indirimini farkedip böyle bir zam yaptı. Çünkü aynı satıcı Hepsiburada üzerinden aynı ürünü hâlâ 368 tl'ye satıyor.

Hopi'de dün 368 tl olan Bialetti Fiammetta bugün 539 tl olmuş. Almayı düşünenler varsa bunu dikkate alsın çünkü bazı sitelerde hâlâ eski fiyattan satılıyor.

Edit: Ürünün resmi satıcısı olan Venti Gıda muhtemelen Hopi indirimini farkedip böyle bir zam yaptı. Çünkü aynı satıcı Hepsiburada üzerinden aynı ürünü hâlâ 368 tl'ye satıyor.
İyi de firmaya ne oluyor, hopi parasini firmalardan mi kesiyor ki?

Bildiğim kadarıyla firmadan kesmiyor. Zaten sorun bu da değil. Firma ürünlerin çok indirimli alındığını fark edince aslında ortada kendisini etkileyen bir durum yokken bir anda artış yaptı. Yani 368 tl'lik ürünü biz indirimle de alsak firma yine 368 tl kazanıyordu. Şimdi 539 tl yaptılar. Biz yine indirimle alsak bile firma yine 539 tl kazanacak. Saçma bir şekilde zarar etmeden zarar mı telafi etmeye çalışıyorlar, ben de anlayamadım 🤔

Benim de 629 liradan indirimle 419a aldığım venus 6 cup fiyatı 1099 olmuş. Tam 470 lira koymuşlar üstüne. Evet zam gelebilir ancak diğer platformlarda hala 629 lira fiyatı. Bu şark kurnazlığı işte bu ülkenin en büyük sorunu. Kara listemin başına yazdım venti gıdayı.

Firma, hopi'nin aslında müşteriye verdiği indirimin birazını kendi almak istemiş belli ki. İnanılmaz derecede çirkin hareket. Ticaret ahlakı 0. Hopi indirimi satıcıdan kesiyorsa bile (ki çok büyük ihtimalle öyle değildir) aşırı çirkin hareket çünkü beğenmiyorsan sistemden çıkarsın, böyle hareket etmezsin. Kesinlikle kara listenin en başına.

Firma, hopi'nin aslında müşteriye verdiği indirimin birazını kendi almak istemiş belli ki. İnanılmaz derecede çirkin hareket. Ticaret ahlakı 0. Hopi indirimi satıcıdan kesiyorsa bile (ki çok büyük ihtimalle öyle değildir) aşırı çirkin hareket çünkü beğenmiyorsan sistemden çıkarsın, böyle hareket etmezsin. Kesinlikle kara listenin en başına.
Satıcıdan kesiyor olsa paper coffee batardı heralde hocam 😄 bu direkt ilgili firmanın kurnazlığı, gerçekten çok çirkin bir hareket. Yani komisyon farkını bindirse neyse de, indirim farkını bindirmek nedir ya. Halbuki çok güzel satış yapıp, kar edebilir.

Hopi degil diger tum firmalar bu gibi durumlarda serbest piyasa birsey yapamayiz diyor cikiyorlar, alenen yaniltici reklam ya da sahte indirimlerde de...hersey kim kime dum duma bir duzen oldu ne yazik ki :(
Serbest piyasa tabii, herkes istediği ürünü istediği fiyata satmakta özgür. Fakat hopi, trendyol, hepsiburada gibi aracı firmaların kampanya amaçları müşteriye yaranıp daha fazla müşteriyi sistemlerine çekebilmek. Bu kampanyaları işbirliğinde bulundukları alt firmaların kar marjlarını yükseltmek için yapmıyorlar sonuçta.

Kaldı ki hepsiburada gibi başka sitelerde daha ucuza sattıkları ürün sebebiyle insanlar aynı ürünleri Hopi'de daha pahalıya bulacaklar ve bu da markanın imajı için çok çok kötü bir şey. "Hopi daha pahalı, hiç bakmaya gerek yok" algısını Hopi kendi kampanyaları yüzünden, para ve kaynak harcayarak insanların kafasına bizzat sokmak istemiyordur bence. Madem zam getiriyorsun, tüm platformlarda getir ya da çek git diyebilme özgürlükleri var. Bir şansımızı denesek mi? Sırf itliğine yazasım var, uyuz oluyorum böyle küçük şark kurnazlıklarına. İçimdeki donanımhaber ölücüsünü uyandırıyorlar. :unsure:

Serbest piyasa tabii, herkes istediği ürünü istediği fiyata satmakta özgür. Fakat hopi, trendyol, hepsiburada gibi aracı firmaların kampanya amaçları müşteriye yaranıp daha fazla müşteriyi sistemlerine çekebilmek. Bu kampanyaları işbirliğinde bulundukları alt firmaların kar marjlarını yükseltmek için yapmıyorlar sonuçta.

Kaldı ki hepsiburada gibi başka sitelerde daha ucuza sattıkları ürün sebebiyle insanlar aynı ürünleri Hopi'de daha pahalıya bulacaklar ve bu da markanın imajı için çok çok kötü bir şey. "Hopi daha pahalı, hiç bakmaya gerek yok" algısını Hopi kendi kampanyaları yüzünden, para ve kaynak harcayarak insanların kafasına bizzat sokmak istemiyordur bence. Madem zam getiriyorsun, tüm platformlarda getir ya da çek git diyebilme özgürlükleri var. Bir şansımızı denesek mi? Sırf itliğine yazasım var, uyuz oluyorum böyle küçük şark kurnazlıklarına. İçimdeki donanımhaber ölücüsünü uyandırıyorlar. :unsure:
Onlar nasıl fiyatta serbest piyasa yapmakta özgürse siz de yazmakta özgürsünüz tabi

Yaz hocam ama gelecek cevaplar vs standart, sinirlerin bozulmayacaksa zarari olmaz sonucta..firmaya yaptirimlari oldugunu geri bildirim icin tesekkur filan deme durumlari da var iyi ihtimal...sonra her sey ayni tas ayni hamam :p ornegin İnsan sagligina zararli ve mevzuata uygun olmayan bir urunu resmi kanallarla sikayet ettim, olayi donup dolandirip vergiden bir ceza vermisler urun hala satista...

*ekleme : edevlette haksiz fiyat artisi sikayeti varmis, elinde eski ve yeni ekran goruntuleri olan varda en saglam buraya sikayet edilir bence

Son düzenleme:
Yaz hocam ama gelecek cevaplar vs standart, sinirlerin bozulmayacaksa zarari olmaz sonucta..firmaya yaptirimlari oldugunu geri bildirim icin tesekkur filan deme durumlari da var iyi ihtimal...sonra her sey ayni tas ayni hamam :p ornegin İnsan sagligina zararli ve mevzuata uygun olmayan bir urunu resmi kanallarla sikayet ettim, olayi donup dolandirip vergiden bir ceza vermisler urun hala satista...

*ekleme : edevlette haksiz fiyat artisi sikayeti varmis, elinde eski ve yeni ekran goruntuleri olan varda en saglam buraya sikayet edilir bence
Evet cimere şikayet etmek daha mantıklı. Son zamanlarda daha hızlı reaksiyon alıyorlar

Geri