• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben de sipariş vererek günaha girenlerden oldum.😅

Valla hiç aklımda yokken aldım gitti :) Bilgi ve kod paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Bir dönem almaya niyetlenip sonrasında Sage almıştım. Fakat böyle bir fiyat görünce dayanamayıp ben de aldım. Teşekkürler bilgilendirme için.

İndirim baktım devam ediyormuş, mecbur ben de aldım.🤣

Yazıldı mı bilmiyorum. Ben yeni denk geldim. Şehrimizin 3rd kahvecisi Friendzone'da mayıs ayı sonuna kadar 400 tl üzerinde geçerli %30 indirim varmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250520_200648_Instagram.jpg
    Screenshot_20250520_200648_Instagram.jpg
    149.9 KB · Görüntüleme: 125
Friendzone'da mayıs ayı sonuna kadar 400 tl üzerinde geçerli %30 indirim varmış.
Anladığım kadarıyla sadece Nitelikli Kahveler sekmesindekilerde indirim var. Mikro Lot ve Premium'larda indirim yok. Sepete eklediğimde böyle gördüm.

Açıklama çok net olmamış, mikro lotlar nitelikli değil mi yani? Firma daha anlaşılır şekilde yazmalıydı.

Anladığım kadarıyla sadece Nitelikli Kahveler sekmesindekilerde indirim var. Mikro Lot ve Premium'larda indirim yok. Sepete eklediğimde böyle gördüm.

Açıklama çok net olmamış, mikro lotlar nitelikli değil mi yani? Firma daha anlaşılır şekilde yazmalıydı.
Nitelikli kahve ifadesini 80-90 puan arasındaki kahveler için kullanıyorlarmış. En azından nitelikli kahveler sekmesinde öyle yazıyor:)

Nitelikli kahve sekmesindeki kahvelerin hepsi ticari kahve değil mi?

Bella Maison’da V60 set denk geldi önüme, dripperı çok kullanışlı değil gibi duruyor ama sadece server için bile alınabilir. 2 adet alımda BELLA400 koduyla 400₺ düşüyor. Kargo ücreti ne kadar bilmiyorum 2 adet alımda kodla birlikte 800+kargo gibi bir fiyata düşüyor.

Bella Maison’da V60 set denk geldi önüme, dripperı çok kullanışlı değil gibi duruyor ama sadece server için bile alınabilir. 2 adet alımda BELLA400 koduyla 400₺ düşüyor. Kargo ücreti ne kadar bilmiyorum 2 adet alımda kodla birlikte 800+kargo gibi bir fiyata düşüyor.

Ya da https://www.bellamaison.com/blaze-filtre-kahve-demligi-naturel-520-cc-p7003demk0018-1052/ şundan 3 tane + BELLA400 = 3 x 520cc server ve kargo bedava yapılabilir.

Geri