Kullanacak arkadaşlar dikkat etsin. İyzico ile ilişkili roasterylerde değil, Kahhve.com ve Mutfak10 gibi yerler kampanyaya dahil. Dün bir hevesle kampanya koşullarını incelediğimde dumura uğramıştım.İyzico da %20 indirim var
Teşekkürler, 4 paket aldım, filtre başı 2,08 TL'ye geldi.Trendyol'da coffee friendzone mağazasında hario filtre 100'lü ikinciye %25 indirim var. Mağaza takibi ile beraber 2 paket 390-400 tlye geliyor.
Reklam değil
Noite den yaptığım alışverişde %20 cashback aldım ben hocamKullanacak arkadaşlar dikkat etsin. İyzico ile ilişkili roasterylerde değil, Kahhve.com ve Mutfak10 gibi yerler kampanyaya dahil. Dün bir hevesle kampanya koşullarını incelediğimde dumura uğramıştım.![]()
Noite den yaptığım alışverişde %20 cashback aldım ben hocam
çok iyi fiyat.Fakir aroma master 3bine düşmüş amazonda. İlgilisine duyurulurYükleniyor...
amzn.eu
Fakir sitesinde de aynı fiyata düşmüş. Anasayfada ANNE15 kodu çıkıyor. Üye girişi yapmadan kullandırtmıyor, belki bu üründe de geçerlidir.Fakir aroma master 3bine düşmüş amazonda. İlgilisine duyurulurYükleniyor...
amzn.eu
Kendi sitesinde de aynı fiyatçok iyi fiyat.
ikinci elini daha pahalıya aldığım cihazda gidip bir demleme yapayım![]()
3bine çok iyi diyip almıştım. Bu daha da iyi oldu. İkinci ellerinin yarısına kadar düşecek biraz daha zorlarsak