• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Trendyol'da coffee friendzone mağazasında hario filtre 100'lü ikinciye %25 indirim var. Mağaza takibi ile beraber 2 paket 390-400 tlye geliyor.

Reklam değil
Teşekkürler, 4 paket aldım, filtre başı 2,08 TL'ye geldi.

Kullanacak arkadaşlar dikkat etsin. İyzico ile ilişkili roasterylerde değil, Kahhve.com ve Mutfak10 gibi yerler kampanyaya dahil. Dün bir hevesle kampanya koşullarını incelediğimde dumura uğramıştım.🙂
Noite den yaptığım alışverişde %20 cashback aldım ben hocam

3bine çok iyi diyip almıştım. Bu daha da iyi oldu. İkinci ellerinin yarısına kadar düşecek biraz daha zorlarsak

Ben de kendi sitesinde aldım 9 taksite artık azar azar öderim 🤣

2. elde satış yapanlardan biriside ben-di-im hocam, bu cihaz Mart ayında kendi sitesinde stok yoktu ve diğer platformlarda 8 bin e yaklaşmıştı fiyatı.
Mart ayında ve daha öncesinde koyan arkadaşlar aslında mantıklı bir fiyatlandırma yapmıştı.

3bine çok iyi diyip almıştım. Bu daha da iyi oldu. İkinci ellerinin yarısına kadar düşecek biraz daha zorlarsak

1746701810968.png

İsmen bilmiyorum ilanları ama tam olarak söylediğiniz gibiydi. O zaman 8 bin gibi bir fiyat vardı ve yarı fiyatına görmüştüm ilanları genelde. Hatta bir tane ilana sabah dönüş yapayım diyerek gecikerek alamamıştım. Amacım ikinci el pahalı ya da olması gerekenden pahalı satılıyor gibi bir eleştiri yapmak değil. Şu an ki fırsat çok absürt olduğu için normal piyasasına değinmek amacıyla söyledim sadece.

Umarım gereksiz harcama topluluğu tarafından kovalanmam ama ben de girdim bu topa . Kettle'a gerektiğinden fazla su koyma derdimi ve suyu ısıtma süresini çözeceğini umuyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler .

Geri