• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

şimdi bu yeni gümrük düzenlemesinden sonra Temu ve Aliexpress'ten herhangi bir şey aldığımızda gümrüğe mi takılacak bilgisi olan var mı?

Image
Image

Filtre kağıtlarınızı nereden alıyorsunuz? Onun için ayrı bir post varsa bulamadım. Filtre kağıdı başlığımız olsa keşke. Aktif olarak traditional, abaca ve kalita kullanıyorum. Kahve hobisinde canımı en çok yakan harcama filtre kağıtları.

Tartıya ihtiyacı olanlar Timemore 1600₺
Link
Teşekkür ediyorum bende bu fiyattan olmasa da aldım. Benim Timemore da gramaj eksiltme gibi bir sorun vardı. Onun yerine bakınıyordum. Almanya dan almayı düşünürken bu fiyat daha düşük geldi.

100lü olanı mı daha çok tavsiye ediliyordu bunun? Ona göre bir kaç paket alayım diyorum
Japon 40lık olanı tercih ediliyor. eğer ki 100'lük de aynı japonsa bence alınabilir. eskiden Japon 100 yoktu. 100 Holldanda idi diye hatırlıyorum.

Japon 40lık olanı tercih ediliyor. eğer ki 100'lük de aynı japonsa bence alınabilir. eskiden Japon 100 yoktu. 100 Holldanda idi diye hatırlıyorum.
Aynı olmadıklarını okumuştum. Öyle olunca almamıştım. 40lı denk gelene kadar immersion devam edecek gibi görünüyorum.. teşekkür ederim bilgi için

Geri