• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sağ kulvardan son bir atak ile (Order #TR1649) ben de katıldım :)

Ekran görüntüsü 2023-02-27 110348.png

Kavurucu hemşehrim olduğundan ayrıca heyecanlıyım.

Ayrıca espresso demleme için bir sorum var. Kullandığım sepet 18-20 g kapasiteli ve çoğunlukla 19 g kahve ile demleme yapıyorum. Tabiatı ile de ne kadar ince öğüteceğim bu kahve miktarına göre ortaya çıkıyor (çoğunlukla 12-16 Red Clicks aralığında). @Sefer Dağ Bey ise 17,5 g civarlarında kahve ile demleme yaptıklarından bahsetmişti. Acaba sizce tatlar ne yönde değişir?

Espresso Makinem ve Arkadaşları:
  • Öğütücü: Comandante C40 MkII / Red Clix
  • Makine: Ascaso Dream PID
  • Grup Başlığı: Fabrika çıkışı
  • Sepet: E&B Lab by IMS B702TFH26NT
  • WDT: DEFH
  • Leveler: Motta 58 mm
  • Tamper: BH Tamper

@kahveanalisti @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ merhaba, ayın tam 1.gununde indirim kodu iptal edilecek mi ? Kartım 28 inde kesildiği için, her alımımı 29.gunde yapıyordum. Bu sefer yeni aya denk gelmiş oluyor. Ayın 1. Gününde iptal oluyorsa, bu ay için istisna olursa sevinirim :)
Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: HAZ
#TR1660 ile son saniyede katıldım, emeği geçen herkese teşekkürler.

Kahveleri yerinde, duble aspava nın üstüne cila niyetine içmek vardı ama nasip olmadı. Başka sefere diyerek alıma katılıyorum. Teşekkür ederim.

1677506172766.png

@Tetra.n.Roastery sizlerden bu ay 2 kez sipariş verme fırsatım oldu. İlkinde kahve yanında fellow mug da almıştım. Sizler beni sipariş vermemden 10 dk sonra aramış, şuan için elimizde kalmadığını ve şu gün gelecek kargonuzu o güne çıkaracağız aklınız kalmasın diye aradınız. Üstüne kahveniz yoksa kavrum tarihi içilebilir halde kahveleri önden gönderebilirim diye de düşündünüz. Bu bile sizin esnaflığınız güzel bir örneği. Öte yandan forumda kurduğunuz iletişim ve kahvelerin kalitesi ile bunu taçlandırdınız. Ayrıca paketleme , kargoları kısa sürede çıkarma konusunda da oldukça başarılıydınız. Umarım bu özen ve emeklerinizin karşılığını fazlaca alırsınız. Bu ay başta sizlere ve kahvekulubu ailesine teşekkür ederim.

Şubat ayının en çiçeksi, en tatlı kapanışını bizi büyüleyen Rwanda Abakundakawa Natural ile yapıyoruz.

Bu ay pek çok tüketiciden çok olumlu mesajlar aldık. Bu haliyle bizlerin motivasyonunu arttırdı. Her ne kadar seçkimiz şu an oldukça kalabalıkta olsa bu kahveyi denediğimizde hiç kalsın diye düşünemedik. Bu kahveyi “Ankara’dan sevgililerle” tüm kahveseverlere ulaştırmalıydık. 

Rwanda Abakundakawa paketi açtığınız anda sizi çiçeksi kokularla karşılıyor. Öğüttüğünüzde olgun sert çekirdekli meyvelerin olduğu bir dağ esintisi ile buluşuyoruz. Asla yormayan içimi ile damakta bıraktığı tatlılığı gerçekten tam bir doğa kahvesi imajıyla yaşattığı otsu ve çiçeksi tatlarla şenlendiriyor. Biraz soğuduğunda sizi sırasıyla kayısı-nektarin ve şeftali notaları karşılıyor. Git gide sulanan ve tatlılığı da hafif bir otsu kompleksle sunmayı başaran bu kahve “bombe özleyenlere” yeni bir alternatif olacak diye düşünüyoruz.

Ankara’dan sevgiler. Afiyet olsun :)
Bu kahvenin 125 gr'lık seçeneğini göremedim. Bugün 125 gr seçeneği eklenir mi acaba ?

Ankaralı arkadaşlar çok övdüğünden daha önce hiç kahvesini tatmadığım Tetrayı denemek için uygun fiyatlı kahvelerinden (Sitio Mantiqueira, Bensa Bombe, Las Delicias ve Yes Blend) alıp denemek istedim. Memnun kalsaydım yeni seçkilerini denemeyi planlıyordum ama maalesef kahveler beklentimi karşılamadı.
Degassing sonrası evde Nestle su olmadığı için Buzdağı, Third Wave Water ve kendi minerallediğim suyla denedim ama hiçbir bardağı bitiremedim. Nestle su alınca daha içilebilir bardaklar çıktı ama yine de tatmin edici değildi. Hal böyle olunca espresso yapıyım bari bunları dedim filtreden çok daha güzel bardaklar çıktı.
Kalanları espresso tüketmeyi planlıyorum artık.

Nedir son durum? Ona göre sipariş geçelim ya da yarına erteleyelim? @Tetra.n.Roastery
Merhabalar indirim durumu bizden bağımsız hareket ediyor. O sebeple daha öncesinde cevap yazamadık. Forum yetkilileri bir açıklama yapmadan 1 gün bile sarkıtmamız başka firmaların hakkı açısından olumsuz olabilir.

Eğer mümkünse bugünden vermeniz siparişi sağlıklı olacaktır. Afiyet olsun:giggle:

merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık aquiares ve jairo arcila için degas. süresi ve v60 için reçete tavsiyeniz var mıdır? @Tetra.n.Roastery
Merhabalar 10-20 güne kadar süren degass süreli olmakla birlikte çoğu zaman kahvelerimiz 15 günde ideal durumuna gelmektedir. Jairo Arcila konusunda biz sitemizdeki reçeteyi hala kullanıyoruz. Costa Rica Aquiares ise natural etkileri daha yüksek olduğu için biraz daha klasik metotlara da açık bir kahve. TH-1 ya da yavaş dökerek her zaman kullandığınız metotları deneyebilir ya da 50-50-150 - 50 - 50 - 75- 75 gibi döküş metotları kullanabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız ekipmanlara göre yardımcı olabiliriz.

• Like
Tepkiler: HAZ
Ayın son gününde ben de JAVIER RUBIO ve AQUIARES ile alıma katıldım. Son günler almanın avantajı önceden alan arkadaşların değerli yorumlarını deneyimlerini okuduktan sonra karar vermek oldu 😊 herkese teşekkür ederim ✋

En baba 4 kahveyi denedim önerilere göre şimdi ufak bir yorum yapayım daha sonra kahvelerden tek tek bahsedicem, kavrum çok ideal koyu bulanlar olmuştu ama değil, çekirdekler cidden güzel vadettiği notaları da yansıtıyor, ben çok beğendim kavrumu da kahveleri de, çekincesi olan varsa indirim bitmeden sipariş versin derim.

Merhabalar indirim durumu bizden bağımsız hareket ediyor. O sebeple daha öncesinde cevap yazamadık. Forum yetkilileri bir açıklama yapmadan 1 gün bile sarkıtmamız başka firmaların hakkı açısından olumsuz olabilir.

Eğer mümkünse bugünden vermeniz siparişi sağlıklı olacaktır. Afiyet olsun:giggle:
olacaktır. Afiyet olsun:giggle:

Sizede haksızlık olmuyor mu, 28 gün satış yapmak :) kart kesim tarihim 28 mecburen, 1 sonraki günü bekliyorum. Ne war yani kodu 1 gün açık unutsanız :)

Geri